2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
S sinkar ilk defa yum gelistirici ilac kullandın sanırım acaba geciktirici bi etkisimi olduki.. insallah vardir gebelik. Sabırla bekle tatlım.
Arastırıyorum bende normalde bu ilaçlar birkaç gün erken yada tam yumurtlama gününde çatlatıyor. Ama bende ters etki etti. Doktora gittiğimde adetimin 11.günüydü iki gün içerisinde çatlar dedi. Doktorun dediği olmadı herhalde olsaydı buğün gecikmenin 4. Günü idrarde çıkardı herhalde. Sitelere bakıyorum arada bir gecikmenin 8.günü bile idrarde çıkmayan var. Ben adetimin 11,12,13 ve 15. Günü ilişkiye girdim başkada olmadı ilişki eğer çok geç yumurtladıysam büyük ihtimalle tutmamıştır bu ay

Canim dr 2 gün sonra çatlar dediyse dedigi saatte catladigini dusunuyorum. 1 hafta daha bekle olmazsan bi dr a git istersen.

Canim dr 2 gün sonra çatlar dediyse dedigi saatte catladigini dusunuyorum. 1 hafta daha bekle olmazsan bi dr a git istersen.
Bende öyle düşünüyorum aslında doktoruma güveniyorum . Zaten biri 18,5 mm diğeri 21mm olan yumurtalıklar çatlamaya hazırdır fazla beklemez. Artık idrar testinden soğudum cumartesi günü kan versemde rahatlasam

Canım benim de dün çok sancım oldu. Gece acile gittik. Kese 11 mm olmuş. 5+6ydı dün, doktor normal boyutlarda dedi. Şimdi senin doktor öyle deyince ben de endişelendim. Salı kendi doktoruma gideceğim, inş kalp atışını duyarım da rahatlarım.

Ohh rahatladım, senin de 11 mm civarı. Kalp atışı için gün verdi mi?

Canım olmadıysa da üzülme. Daha yaşın genç, sorunun da yok, inş en kısa sürede hamile kalırsın. Bu ay adet olursan gün aşırı ilişki olsun, sadece belli günleri değerlendirme. Yumurtlama günleri değişebiliyor çünkü. Mesela benim hep 21. Günde olurdu, bu ay 16 da olmuş, tesadüfen de o gün ilişki olmuştu. Ama sonra ovulasyon testlerini yapmaya başlayıp da bir türlü pozitif göremeyince çok üzülmüştüm. Eşime olmadı bu ay, önümüzdeki ay gün aşırı olsun vs demiştim. Ama benim beklemediğim bir zamanda olmuş. Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin.

Insallah duyarsn cnm stres yapma baska dr normal dedi sadece neden bu dr kotu konustu diye kafam karisti ama anladgm kadaryla bariz bi fark yok 5 haftaliklarla aramda

Hayırlı uğurlu olsun canım benim. cm mi mm mi?

pozitifbiri canım çok sevindim tekrar tebrik ederim ilk muayenen başarılı maşallah B Besyildiz canım haklısın ben buğüne kadar hep günaşırı ilişki denedim 16 ay boyunca olmadı... Bu ay eşimin mesaiye kalması gerekiyordu yılbaşı yaklaşıyordu işleri yoğundu bende birsey demedim... Sadece belli günleri değerlendirmek zorunda kaldık bizde. Belkı Rabbim ol demiştir olmuştur. Ama olmadıysa bile önümüzdeki aylara bakacağız kısmet...

Gelsin salı bende göreyim beklemekle geçmiyor, toksoplasma ve yanı sıra birkaç test icin kan verdim bu gün bakalım inşallah sonuç guzel cikar korkuyorum.

Benim o testlerine transfer öncesi baktilar
ben normal yolla hamile kaldım öğrenir öğrenmez testlere başlandı. İnşallah bir şey yoktur ya da atlatmisimdir. Kedilerle hasır neşir büyüdüm basımdan geçtiyse çoktan bağışıklık kazanmisimdir, ama Etten gecmis bir şey varsa su an bilemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…