- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Canını sıkma bence hersey iyi sadece beklemen gerek 10 gün sonra bebişinide kalp atışınıda göreceksin Allahın izniyleBgn dr gittim kesen kucuk dedi 5+5oldk bgn kese 10.8mm cikti olumsz seyler soyledi dusebilr kanaman olabilr tarzi.icime sinmedi baska dr gittm 12.9 cikti kesem sikinti yok 10 gun sonra tekrar gel dedi aklm cok karisti canim cok sıkıldı kime inansam bilemedm
Aman öyle olsun.Canim ben keseye baktirdim ama kac mm bilmiyorum dun kızlarla uğraştık ben bulamadım kağıtta nerde yaziyor ole kaldiHayır özel durum yok canım her şey yolunda elhamdülillah ama kanda gebeliğe bile baktırmamıştık öncesinde.Bu ilk muayenemizdi.Uzun süredir kan vermiyordum.Bir de ilçenin sağlık ocağında ölçebildikleri şeyler oldukça kısıtlı.2 hafta sonra zaten yapacağız bu tetkikleri deyince, eşim de istiyordu zaten değerler temiz çıksın içimizde şüphe kalmasın diye.Senin bebiş ultrasonda gözüktü mü kaç haftalık kaç mm?
Insallah cnm.nasil gecer 10 gun bilmiyormCanını sıkma bence hersey iyi sadece beklemen gerek 10 gün sonra bebişinide kalp atışınıda göreceksin Allahın izniyle
Canim insallah öyle bişey yoktur bence sen yarın başka doktora git bu arada kalma seni çok sıkıntıya sokar strese girme bebeğine yazık nasıl iki ayrı değer çıkar anlamadımBgn dr gittim kesen kucuk dedi 5+5oldk bgn kese 10.8mm cikti olumsz seyler soyledi dusebilr kanaman olabilr tarzi.icime sinmedi baska dr gittm 12.9 cikti kesem sikinti yok 10 gun sonra tekrar gel dedi aklm cok karisti canim cok sıkıldı kime inansam bilemedm
Bende anlamdm ki sonucta mm fark ediyo onemli bise bu birinde norml digernde kucuk cikiyr.dedign gibi en iyisi yarn baska bi dr gitmkCanim insallah öyle bişey yoktur bence sen yarın başka doktora git bu arada kalma seni çok sıkıntıya sokar strese girme bebeğine yazık nasıl iki ayrı değer çıkar anlamadım
Ultrason kağıdının alt kısmında GS yazan kısımda kaç mm olduğu yazıyor canımAman öyle olsun.Canim ben keseye baktirdim ama kac mm bilmiyorum dun kızlarla uğraştık ben bulamadım kağıtta nerde yaziyor ole kaldi
Tabi canim git güzel haberlerle gel insallahBende anlamdm ki sonucta mm fark ediyo onemli bise bu birinde norml digernde kucuk cikiyr.dedign gibi en iyisi yarn baska bi dr gitmk
Evet canim ben baktım şimdi benimkinde cm yazıyor gs 1.04 cm onu mm çevirdim benimki 10.04 mm benim ki küçük geldi ama bana bişey demedi doktorUltrason kağıdının alt kısmında GS yazan kısımda kaç mm olduğu yazıyor canım
Canim bak benimkinde 10.04 mm çıktı doktor bişey demediBende anlamdm ki sonucta mm fark ediyo onemli bise bu birinde norml digernde kucuk cikiyr.dedign gibi en iyisi yarn baska bi dr gitmk
merhabalar güzel anne adayları
Bugün 11.40da randevum vardı.Doktorun ben içerdeyken sürekli telefonu çaldı,sanırım istemediği bir şeyler duydu.Suratı asık ve aceleciydi.Çok şükür kesem oluşmuş ( hamdolsun en azından dış gebelik değil:) Burdaki takvimden epey gerideyim ultrasona göre 5+1 GS yani boyu:11.1 mm sizce kesem çok mu küçük doktor herhangi bir yorum yapmadı.Düşük olmaması için dikkatli ol,kanaman olursa en yakın hastaneye başvur tarzı en kötü ihtimaller konusunda uyardı.Üniversite araştırma hastanesi olduğu için sanırım ayrıntılı tetkik edelim dedi.7 tüp kan ve idrar tahlili verdim sonuçlar yarın çıkacak, lakin ilçedeyim kim gidip alacak hiçbir fikrim yok.2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemek ve bebeği görmek için tekrar gelin dedi.
Sıkmayın canınızı kızlar... Geç döllenme olunca başlarda küçük olabiliyor ama ilerleyen haftalarda yakalar. Buara cihazlar çok farkediyor. Takmayın bunlari bebişleriniz çok sükür rahimde...Bgn dr gittim kesen kucuk dedi 5+5oldk bgn kese 10.8mm cikti olumsz seyler soyledi dusebilr kanaman olabilr tarzi.icime sinmedi baska dr gittm 12.9 cikti kesem sikinti yok 10 gun sonra tekrar gel dedi aklm cok karisti canim cok sıkıldı kime inansam bilemedm
Canim bak benimkinde 10.04 mm çıktı doktor bişey demedi[/QUOT benimki baya yikti beni.bekle 1 hafta sonra gelisimine bak sonra olumsuz bise soyle varsa ama yok adam yuzume şak şak soyledi.
Canim bak benimkinde 10.04 mm çıktı doktor bişey demedi[/QUOT benimki baya yikti beni.bekle 1 hafta sonra gelisimine bak sonra olumsuz bise soyle varsa ama yok adam yuzume şak şak soyledi.
Insallah dedign gibi olur canim Saglikli sihhatli alalm kucagimza bebislerimiziSıkmayın canınızı kızlar... Geç döllenme olunca başlarda küçük olabiliyor ama ilerleyen haftalarda yakalar. Buara cihazlar çok farkediyor. Takmayın bunlari bebişleriniz çok sükür rahimde...
Gececek canım dua edelimInsallah cnm.nasil gecer 10 gun bilmiyorm