2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canını sıkma bence hersey iyi sadece beklemen gerek 10 gün sonra bebişinide kalp atışınıda göreceksin Allahın izniyle

Aman öyle olsun.Canim ben keseye baktirdim ama kac mm bilmiyorum dun kızlarla uğraştık ben bulamadım kağıtta nerde yaziyor ole kaldi

Canim insallah öyle bişey yoktur bence sen yarın başka doktora git bu arada kalma seni çok sıkıntıya sokar strese girme bebeğine yazık nasıl iki ayrı değer çıkar anlamadım

Canim insallah öyle bişey yoktur bence sen yarın başka doktora git bu arada kalma seni çok sıkıntıya sokar strese girme bebeğine yazık nasıl iki ayrı değer çıkar anlamadım
Bende anlamdm ki sonucta mm fark ediyo onemli bise bu birinde norml digernde kucuk cikiyr.dedign gibi en iyisi yarn baska bi dr gitmk

Sıkmayın canınızı kızlar... Geç döllenme olunca başlarda küçük olabiliyor ama ilerleyen haftalarda yakalar. Buara cihazlar çok farkediyor. Takmayın bunlari bebişleriniz çok sükür rahimde...

Sıkmayın canınızı kızlar... Geç döllenme olunca başlarda küçük olabiliyor ama ilerleyen haftalarda yakalar. Buara cihazlar çok farkediyor. Takmayın bunlari bebişleriniz çok sükür rahimde...
Insallah dedign gibi olur canim Saglikli sihhatli alalm kucagimza bebislerimizi

Kızlar dayanamadım test yaptım malesef yine tek çizgi, üzüldüm birazcık ama yine umutluyum en azından şimdilik kırmızılar yok en iyisi cumartesi kan testi hersey netleşir o zaman

Neyse en azindan iyi bir doktor değil onu anladın başka doktor bulur sun kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…