Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana sağlıklı gebelik nasip etsin ... zor süreçlerden geçmişsin, umarım herşey gönlünce olur...Herkese merhaba...Hamileliğini öğrenen herkesi tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda da olmayanlara nasib etsin İnşallah...
Benim pek de hoş olmayan bi hikayem var ne yazık ki... Beş haftalık bi düşüğüm var arkasından 13. haftada kalp atışlarının durmasıyla bi kürtajım var. Araştırma yapıldı mthfr 1298 heterozigot çıktı ama sevgili profesörcüklerimiz sebebi bu değil dedi neyse dedik biz önlem amaçlı sonraki gebelikte iğne kullandık oğlumu dünyaya getirdim ama bir hafta yaşadı ne yazık ki ve sebebi de bulunamadı bu yüzden ani kalp durması dendi. Kısa bir süre öncede dış gebelik geçirdim... Allahım kendimi bahtsız bedevi gibi hissettim birdenNeysem yılmadık hayata devam şimdi tekrar hamileyim dün kan verdim adetimden bir gün geçmişti 136 çıktı... İyi tamam her şey güzel ama dış gebeliğim sol taraftaydı ve yine o taraf ağrıyor Allah sonumu hayır eylesin durum bundan ibaret kızlar.
Özgeçmişimizi de tamamladıktan sonra dilerim herşey yolunda giderde bende eylül annesi olurum...
Günaydın canımGünaydın Beybiler ve güzel anneleri :)
İnş canım bende geç yumurtlama olmazdı hiç hep günümde yada günümden 1 gün sonra adet olurdum... buğünüde atlatayım ümidim daha çok artacak... cumartesi günüde kan testi yaptıracagım... dualarınızı eksik etmeyin, çok istiyorum bu ay Rabim nasip eder inş...
Ne güzel anlatmışsın. Hoşgeldin aramıza canım.Hayırlı uğurlu olsun.Gözümüz aydın.Rabbim hepimize sağlıklı ve sorunsuz şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.Kuzucuğuna da hayırlı ömürler versin.Bende düzenli olarak 24 günde bir adet görüyorum yani kimilerine göre çok sık.Doğum tarihlerimiz yakın.Senin gibi perşembeye randevu aldım ilk muayanem olacak inşallah hayırlısıyla bende hem keseyi görür hem de kalp atışlarını duyarım:)
canım hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin... bende femara kullandım ilk defe bu ay, sebebsiz inferlite benimkisi... adetlerim çok düzenli ama 18 ay korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamadım, eşimdede bir sıkıntı yok... umarım bende senın gibi erken sonuç alırım :)
İyi dileklerin için çok teşekürederim... Cumaya randevum var yarında bi kan testi yaptırıp öyle gitmeyi planlıyorum. Benim kasıklarımın orta kısmına bıçak saplanır gibi oluyor ama arada sırada fakat sol tarafım sürekli sızlıyor bende anlamadım ama keseyi rahimde görmeden rahatlayamıycam...Gelmiş gecmiş olsun ne kadar zor şeyler yaşamışsın Rabbim bir mutlulukla unuttursun acılarını yaşadıklarını.
Gebelikte o batmalar çok fena ben ilk gebeliğimde hatırlamıyorum bu kadar batmA bu sefer sürekli kasıklarımA bıçak saplanır gibi esnemeye gerilmeye korkuyorum hemen ağrı giriyor. Kötüye yormakta haklısın kötü şeyler yaşamışsın ama allahım nasip etsin geride bırak iyi düşün iyi olur inşallah. Doktora gitmeden emin olamazsın zaten öyle düşün :)
inşallah artar kat kat canımCanim benimde 4+3 sanirim :) benim en son adet tarihimde 5 aralikti.. Ama dun kan tahlil sonucum 41.29 cikinca biraz endiselendim.. Hayirlisi olsun hakkimizda.. Insallah degerimiz katlanarak artar.. Benimde aklima acaba gec dollenme olabilir mi diye geldi.. Ama sanirim haftaya kadar bekleyip oyle doktora gitcem.. Cunku suan gitsemde kese gorunmeyecek
O rahatlık bize ne zmAn gelir belli olmaz ben kese gibi bişey gördüm kalp atışı bekle kalp atışı duy 2li test bekle büyüsün doğsun nasipse.. Anneler hep bir rahatlık peşinde ömür geçiriyor. Allahım nasip eder inşallah. Ben de cuma sabaha aldım randevuyu. Güzel haberlerle döneriz inşallahİyi dileklerin için çok teşekürederim... Cumaya randevum var yarında bi kan testi yaptırıp öyle gitmeyi planlıyorum. Benim kasıklarımın orta kısmına bıçak saplanır gibi oluyor ama arada sırada fakat sol tarafım sürekli sızlıyor bende anlamadım ama keseyi rahimde görmeden rahatlayamıycam...
5+2de 7.4mm cikti normal demekki benimkidecanım 6+1 de 1.5 cm civarıymış önceki gebeliğimde
Allah insallah bu bebeğine sağlıklı ömürler versin çok geçmiş olsun...Herkese merhaba...Hamileliğini öğrenen herkesi tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda da olmayanlara nasib etsin İnşallah...
Benim pek de hoş olmayan bi hikayem var ne yazık ki... Beş haftalık bi düşüğüm var arkasından 13. haftada kalp atışlarının durmasıyla bi kürtajım var. Araştırma yapıldı mthfr 1298 heterozigot çıktı ama sevgili profesörcüklerimiz sebebi bu değil dedi neyse dedik biz önlem amaçlı sonraki gebelikte iğne kullandık oğlumu dünyaya getirdim ama bir hafta yaşadı ne yazık ki ve sebebi de bulunamadı bu yüzden ani kalp durması dendi. Kısa bir süre öncede dış gebelik geçirdim... Allahım kendimi bahtsız bedevi gibi hissettim birdenNeysem yılmadık hayata devam şimdi tekrar hamileyim dün kan verdim adetimden bir gün geçmişti 136 çıktı... İyi tamam her şey güzel ama dış gebeliğim sol taraftaydı ve yine o taraf ağrıyor Allah sonumu hayır eylesin durum bundan ibaret kızlar.
Özgeçmişimizi de tamamladıktan sonra dilerim herşey yolunda giderde bende eylül annesi olurum...
Allah tamamına erdirsin canım... İkinciden sonra eşime de bana da bakıldı bişey çıkmadı sadece bende pıhtılaşma çıktı ama onuda doktorlar sebep olarak görmedi çok düşük olduğu için Bir hematologumda var değerlerim normal çıkıyor. Bana söylenen tek şey çok sıradışı bi örnek oldugum tamamen tesadüf diyorlar...Canim cok gecmis olsun
Keske bi genetik arastirsaniz
ben 4 sefer tup bebek yaptirdim ilk ucu hic tutmadi ve arada dusuklerim oldu son tedavimde dr embriyolari genetige gonderelim dedi veee genetik sorun cijti suan 5 haftalik hamileyim Allah kismet ederse
bebce bi genetige baktirin kromozom bozuklugu cikabilir
Sağol canım... Allah hepimize nasib etsin...Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana sağlıklı gebelik nasip etsin ... zor süreçlerden geçmişsin, umarım herşey gönlünce olur...
Kolay seyler deil yasadiklarn Allahim bu kez hayirlisiyla yüzünüzü güldürsn insallah saglikli sihhatli kucaginiza alin uzun saglikli ömürler versn evladiniza RabbimHerkese merhaba...Hamileliğini öğrenen herkesi tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda da olmayanlara nasib etsin İnşallah...
Vardir bi hayir canim rabbim tez vakitte saglikli evlatlarla kucagini doldursunAllah tamamına erdirsin canım... İkinciden sonra eşime de bana da bakıldı bişey çıkmadı sadece bende pıhtılaşma çıktı ama onuda doktorlar sebep olarak görmedi çok düşük olduğu için Bir hematologumda var değerlerim normal çıkıyor. Bana söylenen tek şey çok sıradışı bi örnek oldugum tamamen tesadüf diyorlar...
Sağol canım... Allah hepimize nasib etsin...
Günaydın canımyakışıklı prens nasıl :)
O rahatlık bize ne zmAn gelir belli olmaz ben kese gibi bişey gördüm kalp atışı bekle kalp atışı duy 2li test bekle büyüsün doğsun nasipse.. Anneler hep bir rahatlık peşinde ömür geçiriyor. Allahım nasip eder inşallah. Ben de cuma sabaha aldım randevuyu. Güzel haberlerle döneriz inşallah
Allah insallah bu bebeğine sağlıklı ömürler versin çok geçmiş olsun...
Kolay seyler deil yasadiklarn Allahim bu kez hayirlisiyla yüzünüzü güldürsn insallah saglikli sihhatli kucaginiza alin uzun saglikli ömürler versn evladiniza Rabbim
Vardir bi hayir canim rabbim tez vakitte saglikli evlatlarla kucagini doldursun
Neler gelmiş başına. İnş bunda hiç üzülmezsin, sağlıkla huzurla kucağına alırsın.Herkese merhaba...Hamileliğini öğrenen herkesi tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda da olmayanlara nasib etsin İnşallah...
ne güzel sevindim tekrar geçmiş olsun cnm :) ben hala adet olmadım... doktora göre erken yumurtlamam gerekiyordu, adetiminde erken gelmesi gerekiyordu... ama adet olmadım... doktora güvenip sadece yumurtlama günlerimde ilişkiye girdim... eğer geç yumurtlama olduysa ihtimal biraz düşük...sağol teyzesi her gün daha iyi oluyor inşallah. aynı şekilde ben de. yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım. birazdan randevu alıim. sen nasılsın sende durumlar nasıl?
amin canim insallah bende 15 ocakta gidicem doktora.. Sen nerde oturuyorsun.. Iyi bir doktor var mi bildigin[/QUOTE]inşallah artar kat kat canımolabilir tabi geç döllenme ben de 14ocakta doktor randevum var gitcem inş. tam 6haftalık olacak inş. görürüz keseyi belki kalp atışını :)