2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana sağlıklı gebelik nasip etsin ... zor süreçlerden geçmişsin, umarım herşey gönlünce olur...

İnş canım bende geç yumurtlama olmazdı hiç hep günümde yada günümden 1 gün sonra adet olurdum... buğünüde atlatayım ümidim daha çok artacak... cumartesi günüde kan testi yaptıracagım... dualarınızı eksik etmeyin, çok istiyorum bu ay Rabim nasip eder inş...

Aminn canım güzel dileklerin için tşk ederim... benim 1 eylül son tarih ama ilki sezeryan olduğu için ağustosun sonları olur sanırım doğum.. ama ben eylül annelerine aitim bakalım perşembe günü neler görücezz sabırsızlıkla bekliyorumm :)

İnşallah canım allah bu süreçte sabırla beklemeyi nasip etsin.. Zor bir süreç ama eninde sonunda o bebişler annelerinin göbüşlerine geleceeek sakın sıkmayın canınızı.. ilk bebeğimde 1 sene bekledim ama 2.sorunsuz sıkıntısız geldi çok şükür.. İnşallah daha fazla beklemeden bebişine kavuşursun canım..

İyi dileklerin için çok teşekürederim... Cumaya randevum var yarında bi kan testi yaptırıp öyle gitmeyi planlıyorum. Benim kasıklarımın orta kısmına bıçak saplanır gibi oluyor ama arada sırada fakat sol tarafım sürekli sızlıyor bende anlamadım ama keseyi rahimde görmeden rahatlayamıycam...

inşallah artar kat kat canım olabilir tabi geç döllenme ben de 14ocakta doktor randevum var gitcem inş. tam 6haftalık olacak inş. görürüz keseyi belki kalp atışını :)

O rahatlık bize ne zmAn gelir belli olmaz ben kese gibi bişey gördüm kalp atışı bekle kalp atışı duy 2li test bekle büyüsün doğsun nasipse.. Anneler hep bir rahatlık peşinde ömür geçiriyor. Allahım nasip eder inşallah. Ben de cuma sabaha aldım randevuyu. Güzel haberlerle döneriz inşallah

Allah insallah bu bebeğine sağlıklı ömürler versin çok geçmiş olsun...

Allah tamamına erdirsin canım... İkinciden sonra eşime de bana da bakıldı bişey çıkmadı sadece bende pıhtılaşma çıktı ama onuda doktorlar sebep olarak görmedi çok düşük olduğu için Bir hematologumda var değerlerim normal çıkıyor. Bana söylenen tek şey çok sıradışı bi örnek oldugum tamamen tesadüf diyorlar...
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana sağlıklı gebelik nasip etsin ... zor süreçlerden geçmişsin, umarım herşey gönlünce olur...
Sağol canım... Allah hepimize nasib etsin...

Kolay seyler deil yasadiklarn Allahim bu kez hayirlisiyla yüzünüzü güldürsn insallah saglikli sihhatli kucaginiza alin uzun saglikli ömürler versn evladiniza Rabbim

Vardir bi hayir canim rabbim tez vakitte saglikli evlatlarla kucagini doldursun

Günaydın canım yakışıklı prens nasıl :)

sağol teyzesi her gün daha iyi oluyor inşallah. aynı şekilde ben de. yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım. birazdan randevu alıim. sen nasılsın sende durumlar nasıl?

Allah insallah bu bebeğine sağlıklı ömürler versin çok geçmiş olsun...

Kolay seyler deil yasadiklarn Allahim bu kez hayirlisiyla yüzünüzü güldürsn insallah saglikli sihhatli kucaginiza alin uzun saglikli ömürler versn evladiniza Rabbim

Vardir bi hayir canim rabbim tez vakitte saglikli evlatlarla kucagini doldursun

Herkese çok teşekkürederim... Sanırım kk da yazmanın en güzel yanı bu bir birimizi hiç tanımadığımız halde aynı duyguları paylaşıp birbirimize destek oluyoruz...

Selam hanımlar.inşallah bende eylül annesi olacağım.bugün doktora gideceğim kesenin şekline tekrar bakacağım dedi doktorum inşallah sağlıkla kucaklarimiza alırız bebeklerimizi tedirginim mutluyum heyecanlıyım hepsi birlikte karma karışık duygular

Neler gelmiş başına. İnş bunda hiç üzülmezsin, sağlıkla huzurla kucağına alırsın.

Kizlar adetim 3 gun gecikti bu sabah test yaptim ama ilk idrarla degil silik 2. Cizgim cikti. 3 ay denemistik olmamisti hem de yumurtlana testiyle... bu ay ara verelim dedik hatta tahmini yumurtlama gunum den 2 gun sonra iliski olmustu ve sanirim hamileyim. Bekleyen arkadaşlar hangi ay kafaya takmazsaniz o zaman geliyor bebek gercekten. Allah isteyen herkese nasip etsin.

sağol teyzesi her gün daha iyi oluyor inşallah. aynı şekilde ben de. yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım. birazdan randevu alıim. sen nasılsın sende durumlar nasıl?
ne güzel sevindim tekrar geçmiş olsun cnm :) ben hala adet olmadım... doktora göre erken yumurtlamam gerekiyordu, adetiminde erken gelmesi gerekiyordu... ama adet olmadım... doktora güvenip sadece yumurtlama günlerimde ilişkiye girdim... eğer geç yumurtlama olduysa ihtimal biraz düşük...

inşallah artar kat kat canım olabilir tabi geç döllenme ben de 14ocakta doktor randevum var gitcem inş. tam 6haftalık olacak inş. görürüz keseyi belki kalp atışını :)
amin canim insallah bende 15 ocakta gidicem doktora.. Sen nerde oturuyorsun.. Iyi bir doktor var mi bildigin[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…