Gecmek bilmiyo zaman haklisin ama hep bi bekleyis halinde olacaz her dr randevusu ayri bi stres heyecan olacak :) kesenin boyutunu sordnmu drEvet şimdi de onun için hop oturup hop kalkcaz geçmez 2 hafta şimdi bana
Canim soyledi unuttum ama kagit verdi orda yazar mi kenarlarinda yazilar varGecmek bilmiyo zaman haklisin ama hep bi bekleyis halinde olacaz her dr randevusu ayri bi stres heyecan olacak :) kesenin boyutunu sordnmu dr
Hah tamam yazıyor 11.7cmCanim soyledi unuttum ama kagit verdi orda yazar mi kenarlarinda yazilar var
Evet canim 11.7 cm seninki kacYazar cnm alt taraftadr mm yada cm seklinde bi yazidr
11.7cm deilde mm olmasn:) benim 5+2de 7.4 mm ciktiEvet canim 11.7 cm seninki kac
Eee acaba yanlış mi yazmışlar ama benim adet tarihimi ben tam hatırlamıyorum 28 de olabilir buraya 30 girdim kasimmasallah
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, devamı da sağlıkla gelsin inşallah. Eğer yanlış bilmiyorsam kese boyutu o tepede gösterdiğiniz rakam değil, sağ altta olabilir GS diye bir ibare olacak, onun yanında mm cinsinden bir boyut yazıyor olmalı. Ona bir bakabilir misiniz?Eee acaba yanlış mi yazmışlar ama benim adet tarihimi ben tam hatırlamıyorum 28 de olabilir buraya 30 girdim kasim
Sağol canim senin de insallah tamam ona bakayimMerhaba, öncelikle hayırlı olsun, devamı da sağlıkla gelsin inşallah. Eğer yanlış bilmiyorsam kese boyutu o tepede gösterdiğiniz rakam değil, sağ altta olabilir GS diye bir ibare olacak, onun yanında mm cinsinden bir boyut yazıyor olmalı. Ona bir bakabilir misiniz?
Benim sat 28 kasim cnm bu zamnlarda daha 1 cm bile olmamasi gerek diye biliyrm ama baska bi ibarede goremedm ukalalk yapmaym diye israrci olmk istemedm amaEee acaba yanlış mi yazmışlar ama benim adet tarihimi ben tam hatırlamıyorum 28 de olabilir buraya 30 girdim kasim
Hosgeldin aramiza :) Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsn ins.kesenizn boyutu kacti acaba :)Merhaba güzel anne adayları. Ben de aranıza yeni katıldım :) 5+6 dayım. İlk tüp bebek denememizdi. Pazartesi günü kese için randevumuz vardı, şimdilik Allaha şükür yolunda gözüküyor, tek kese göründü, 16sında da kalp atışı için gidiyor olacağız. Umarım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.
Gözn aydin cnm:))Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayida nasip etsn insKan tahlilim cikmis hamileyim. Almadim daha sonucu elime ama aradim hastaneyi öğrendim
Çok teşekkür ederim, hoşbuldum :) Benim doktorum söylemedi fakat verdiği ultrason görüntüsünde GS 13.80 mm yazıyor. Senin kaçtı? Bu arada aynı zamanlarda devam ediyoruz, ne mutlu, benim de SAT 28 Kasımdı, ama ben embriyo transfer tarihine göre baktığımda 5+6 çıkıyor :) Umarım sizin de sağlıkla devam eder :)Hosgeldin aramiza :) Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsn ins.kesenizn boyutu kacti acaba :)
Ne mutlu, hayırlı uğurlu olsun, devamı sağlıkla gelsin inşallahKan tahlilim cikmis hamileyim. Almadim daha sonucu elime ama aradim hastaneyi öğrendim