2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam hanımlar.inşallah bende eylül annesi olacağım.bugün doktora gideceğim kesenin şekline tekrar bakacağım dedi doktorum inşallah sağlıkla kucaklarimiza alırız bebeklerimizi tedirginim mutluyum heyecanlıyım hepsi birlikte karma karışık duygular
Canim tebrik ederim saglikla kucagina al insallah.. Guzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar adetim 3 gun gecikti bu sabah test yaptim ama ilk idrarla degil silik 2. Cizgim cikti. 3 ay denemistik olmamisti hem de yumurtlana testiyle... bu ay ara verelim dedik hatta tahmini yumurtlama gunum den 2 gun sonra iliski olmustu ve sanirim hamileyim. Bekleyen arkadaşlar hangi ay kafaya takmazsaniz o zaman geliyor bebek gercekten. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Gozunaydin canim.. Rabbim ol deyince oluyor demek ki ..stres cok etkiliyor.. Saglikla kucagina al insallah.. Kan testi yaptirdin mi?

ne güzel sevindim tekrar geçmiş olsun cnm :) ben hala adet olmadım... doktora göre erken yumurtlamam gerekiyordu, adetiminde erken gelmesi gerekiyordu... ama adet olmadım... doktora güvenip sadece yumurtlama günlerimde ilişkiye girdim... eğer geç yumurtlama olduysa ihtimal biraz düşük... :KK43:

olacağı varsa Rabbim ol der ve olur canım. Sen Alllah a sığın umudunu yitirme... İlişkiyi de kesme bence öyle. Dediğin gibi geç yumurtlama olursa kaçırma sonra

amasya da yaşıyorum ben canım sen[/QUOTE]
Ayy uzakmissin canim sen banaa :) ben istanbulda yasiyorum ama memleketime yakin yerde oturuyosun kiz.. Bende tokatliyim :)

Evet süper olur. Ben Adana da yaşıyorum. DR. Levent TOKSÖZ e gidiyorum

olacağı varsa Rabbim ol der ve olur canım. Sen Alllah a sığın umudunu yitirme... İlişkiyi de kesme bence öyle. Dediğin gibi geç yumurtlama olursa kaçırma sonra
İNŞ CANIM :KK66: adet olmadım günün yarısını geçtik buğünü atlatırsam daha bir rahatlıyacağım :)

İNŞ CANIM :KK66: adet olmadım günün yarısını geçtik buğünü atlatırsam daha bir rahatlıyacağım :)
Rabbim gonlune gore versin ins hayirlisiyla iyi haberler ver bize eylul annesi olalim hep birlikte.Hep dua ediyorm Allahm isteyen herkese saglikli hayirli evlat versn diye.Rabbim sınıyor bizi bazen.sabredip hayirlisni dilemek gerek..

Rabbim gonlune gore versin ins hayirlisiyla iyi haberler ver bize eylul annesi olalim hep birlikte.Hep dua ediyorm Allahm isteyen herkese saglikli hayirli evlat versn diye.Rabbim sınıyor bizi bazen.sabredip hayirlisni dilemek gerek..
Rabbim nasip ederse iyi haberler vereceğim size ... Bende hergün dua ediyorum anne olmak isteyen herkese... Rabbim hepimize evladın hayırlısını ve sağlıksını nasip etsin :KK66:

X