2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaslar bende araniza yeni katildim sat 12aralik pazar gunu b.hcg146 idi bugun ise 400 coksukur.ama bnm bundan once kimyasal gebelik hikayelerim cok oldugu icin korkuyorum hala.yarin doktorumla telde gorusucem.nasip diyorum artik.bnm 1.bucuk yasinda bi oglum var eger kardesi dogarsa aralarinda 2yas 2ay olacak cook zorlncm biliyorum ama hem yas geciyor hemde bana erken menopoz dedikleri icin dusunuyoduk ama suan hem tutarmi diye hemde biyandan aralari az diye cok tırsıyorum kizlarr.

Selamlar kızlar :)
31 yaşındayım ilk bebiş ve süprizli oldu planda yoktu :))
Son regl tarihim 28/11/2015
Regl tarihime 2 gün kala test yaptığımda öğrendim (gariplik olduğunu hissetmiştim)
Regl tarihimde beta hcg 75 çıktı
Bugün dr gittim ve keseyi gördük :)
Haftaya gelişip gelişmediğini görmek için yeniden çağırdı dr.
Bugün kese büyüklüğü 5,40 mm çıktı normal sata uygun dedi.
Henüz bebişi göremedim.
image.jpeg

Arkadaslar bende araniza yeni katildim sat 12aralik pazar gunu b.hcg146 idi bugun ise 400 coksukur.ama bnm bundan once kimyasal gebelik hikayelerim cok oldugu icin korkuyorum hala.yarin doktorumla telde gorusucem.nasip diyorum artik.bnm 1.bucuk yasinda bi oglum var eger kardesi dogarsa aralarinda 2yas 2ay olacak cook zorlncm biliyorum ama hem yas geciyor hemde bana erken menopoz dedikleri icin dusunuyoduk ama suan hem tutarmi diye hemde biyandan aralari az diye cok tırsıyorum kizlarr.
Selamlar kızlar :)
31 yaşındayım ilk bebiş ve süprizli oldu planda yoktu :))
Son regl tarihim 28/11/2015
Regl tarihime 2 gün kala test yaptığımda öğrendim (gariplik olduğunu hissetmiştim)
Regl tarihimde beta hcg 75 çıktı
Bugün dr gittim ve keseyi gördük :)
Haftaya gelişip gelişmediğini görmek için yeniden çağırdı dr.
Bugün kese büyüklüğü 5,40 mm çıktı normal sata uygun dedi.
Henüz bebişi göremedim.
Eki Görüntüle 1736677
Hayırlı olsun hanımlar :) rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasib etsin inşallah :)

@Tweeetyy cnm üzülme nasip böyleymiş. Rabbim sana ve bizlere sağlıklı hayırlu hamilelikler nasip eylesin... Sakın moralini bozma çalışmalara tam hız devam MarV-el MarV-el @miami007 Rabbim bizede nasip eder inş ben dün idrar testi yaptım negatifti ama hala adet olmadım eğer yarında olmazsam umudum artıcak :KK66: kısmet hakkımızda hayırlısı olsun :KK66:
Canim sen catlatma ignesi olmadığın için geç catlamis olabilir bencede hastalanmadan ümidini kesme :)

Sanirim senin de bu ay bebis yok ben regl oldum gerci bebis icin ugrasmadik ama istanbula geldim annemin yanina herkes ikinciyi soruyor ins dedim hayirlisini versin rabbim samyeli112233 samyeli112233 napti acaba bebis kac haftalik oldu
Evet canım bu ay da regl oldum ama tekrardan eylüle denk geliyor ondan yine burdayım :) samyeliye arada bakıyorum 8 haftalik herhalde :) biraz hava değişimi iyi gelir sen millete bakma kendini ne zaman iyi hissedersn o zaman başlayın çalışmalara :) rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah :)

Valla evimi cooook ozledim ins canm hepimize hayirlisini versin senin mesajlarini okudum canini sikma annemin de 4 sene olmamis ama3 kardesiz rabbim verdikten sonra o bos insanlari da umursama sen ben baktimda hamile kalirsam ekime geciyor benimki aslinda yazin basinda dogsa daha iyi olirdu annem bakmaya gelirdi boyle zor olacak gerci hemen hamile kalamiyorum da :) hep hayal neyse iyi bak kendine dua ediyorum senin icin iyi gecelet

Valla evimi cooook ozledim ins canm hepimize hayirlisini versin senin mesajlarini okudum canini sikma annemin de 4 sene olmamis ama3 kardesiz rabbim verdikten sonra o bos insanlari da umursama sen ben baktimda hamile kalirsam ekime geciyor benimki aslinda yazin basinda dogsa daha iyi olirdu annem bakmaya gelirdi boyle zor olacak gerci hemen hamile kalamiyorum da :) hep hayal neyse iyi bak kendine dua ediyorum senin icin iyi gecelet
Allah razı olsun canım :) bende sana dua edicez inşallah :) rizki ne zamansa o zaman gelecekler canım sen de sıkma canını :) her planin üstünde rabbimin daha güzel bi planı vardır :) sana da iyi geceler canım :)

kızlar uyuyamayan var mı kaç gecedir sabah 5 te uyanıyorum uykumu alamıyorum bütün gün halsiz kalıyorum

Slm..bende eylul annesi olacam Allah nasip ederse.Rabbim hepimze saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...bi sorum olacakti acaba kesenizi gordugunzde boyutu kac mm di
canım 6+1 de 1.5 cm civarıymış önceki gebeliğimde

yani öyle yazmışım günlüğe :) 10 gün sonra bebek 1.40 cm olmş

Herkese merhaba... :KK54: Hamileliğini öğrenen herkesi tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda da olmayanlara nasib etsin İnşallah...
Benim pek de hoş olmayan bi hikayem var ne yazık ki... Beş haftalık bi düşüğüm var arkasından 13. haftada kalp atışlarının durmasıyla bi kürtajım var. Araştırma yapıldı mthfr 1298 heterozigot çıktı ama sevgili profesörcüklerimiz sebebi bu değil dedi neyse dedik biz önlem amaçlı sonraki gebelikte iğne kullandık oğlumu dünyaya getirdim ama bir hafta yaşadı ne yazık ki ve sebebi de bulunamadı bu yüzden ani kalp durması dendi. Kısa bir süre öncede dış gebelik geçirdim... Allahım kendimi bahtsız bedevi gibi hissettim birden :KK57: Neysem yılmadık hayata devam şimdi tekrar hamileyim dün kan verdim adetimden bir gün geçmişti 136 çıktı... İyi tamam her şey güzel ama dış gebeliğim sol taraftaydı ve yine o taraf ağrıyor Allah sonumu hayır eylesin durum bundan ibaret kızlar.
Özgeçmişimizi de tamamladıktan sonra dilerim herşey yolunda giderde bende eylül annesi olurum... :KK66:

Herkese merhaba... :KK54: Hamileliğini öğrenen herkesi tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda da olmayanlara nasib etsin İnşallah...
Benim pek de hoş olmayan bi hikayem var ne yazık ki... Beş haftalık bi düşüğüm var arkasından 13. haftada kalp atışlarının durmasıyla bi kürtajım var. Araştırma yapıldı mthfr 1298 heterozigot çıktı ama sevgili profesörcüklerimiz sebebi bu değil dedi neyse dedik biz önlem amaçlı sonraki gebelikte iğne kullandık oğlumu dünyaya getirdim ama bir hafta yaşadı ne yazık ki ve sebebi de bulunamadı bu yüzden ani kalp durması dendi. Kısa bir süre öncede dış gebelik geçirdim... Allahım kendimi bahtsız bedevi gibi hissettim birden :KK57: Neysem yılmadık hayata devam şimdi tekrar hamileyim dün kan verdim adetimden bir gün geçmişti 136 çıktı... İyi tamam her şey güzel ama dış gebeliğim sol taraftaydı ve yine o taraf ağrıyor Allah sonumu hayır eylesin durum bundan ibaret kızlar.
Özgeçmişimizi de tamamladıktan sonra dilerim herşey yolunda giderde bende eylül annesi olurum... :KK66:
Gelmiş gecmiş olsun ne kadar zor şeyler yaşamışsın Rabbim bir mutlulukla unuttursun acılarını yaşadıklarını.
Gebelikte o batmalar çok fena ben ilk gebeliğimde hatırlamıyorum bu kadar batmA bu sefer sürekli kasıklarımA bıçak saplanır gibi esnemeye gerilmeye korkuyorum hemen ağrı giriyor. Kötüye yormakta haklısın kötü şeyler yaşamışsın ama allahım nasip etsin geride bırak iyi düşün iyi olur inşallah. Doktora gitmeden emin olamazsın zaten öyle düşün :)

Canim sen catlatma ignesi olmadığın için geç catlamis olabilir bencede hastalanmadan ümidini kesme :)
Günaydın canım adet olmadım hala ben geç yumurtlamadan korkuyorum çünkü ben sadece yumurtlama günümü değerlendirdim... en son ilişkim 23.12 da oldu... sonra annemlere gittim eşim mesaide kaldı derken ilişki olmadı... hadi spermler 48 saat yaşasa 24.12 ve 25.12 de yumurta çatlasa şansım var ama daha geç olursa şansım yok gibi :KK43: ben yumurtlama takibinide gittim 19.12 de tarihinde... doktor 2 gün sonra çatlar dedi, yumurtalığın büyüklüğü çok iyi dedi ... ama sanırım öyle olmadı... neyse kısmet :KK66:

Günaydın canım adet olmadım hala ben geç yumurtlamadan korkuyorum çünkü ben sadece yumurtlama günümü değerlendirdim... en son ilişkim 23.12 da oldu... sonra annemlere gittim eşim mesaide kaldı derken ilişki olmadı... hadi spermler 48 saat yaşasa 24.12 ve 25.12 de yumurta çatlasa şansım var ama daha geç olursa şansım yok gibi :KK43: ben yumurtlama takibinide gittim 19.12 de tarihinde... doktor 2 gün sonra çatlar dedi, yumurtalığın büyüklüğü çok iyi dedi ... ama sanırım öyle olmadı... neyse kısmet :KK66:
Bu gün 6 ocak sen hala adet görmedin o Zaman iyi düşünelim S sinkar imkansız değil dediğin şekilde olması . Ben kaç gündür geçmişlerde okuyorum yok deyip var çıkan . Çıkmadık Can'dan Ümit kesilmez hayırlısıyla olur inşallah

Canim cok gecmis olsun
Keske bi genetik arastirsaniz
ben 4 sefer tup bebek yaptirdim ilk ucu hic tutmadi ve arada dusuklerim oldu son tedavimde dr embriyolari genetige gonderelim dedi veee genetik sorun cijti suan 5 haftalik hamileyim Allah kismet ederse
bebce bi genetige baktirin kromozom bozuklugu cikabilir

X