Canim tebrik ederim saglikla kucagina al insallah.. Guzel haberlerini bekliyoruzSelam hanımlar.inşallah bende eylül annesi olacağım.bugün doktora gideceğim kesenin şekline tekrar bakacağım dedi doktorum inşallah sağlıkla kucaklarimiza alırız bebeklerimizi tedirginim mutluyum heyecanlıyım hepsi birlikte karma karışık duygular
Gozunaydin canim.. Rabbim ol deyince oluyor demek ki ..stres cok etkiliyor.. Saglikla kucagina al insallah.. Kan testi yaptirdin mi?Kizlar adetim 3 gun gecikti bu sabah test yaptim ama ilk idrarla degil silik 2. Cizgim cikti. 3 ay denemistik olmamisti hem de yumurtlana testiyle... bu ay ara verelim dedik hatta tahmini yumurtlama gunum den 2 gun sonra iliski olmustu ve sanirim hamileyim. Bekleyen arkadaşlar hangi ay kafaya takmazsaniz o zaman geliyor bebek gercekten. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Tesekkuer ederim canim bende seni tebrik ederim.inşallah buraya yazarimCanim tebrik ederim saglikla kucagina al insallah.. Guzel haberlerini bekliyoruz
[/QUOTE]amin canim insallah bende 15 ocakta gidicem doktora.. Sen nerde oturuyorsun.. Iyi bir doktor var mi bildigin
ne güzel sevindim tekrar geçmiş olsun cnm :) ben hala adet olmadım... doktora göre erken yumurtlamam gerekiyordu, adetiminde erken gelmesi gerekiyordu... ama adet olmadım... doktora güvenip sadece yumurtlama günlerimde ilişkiye girdim... eğer geç yumurtlama olduysa ihtimal biraz düşük...
İNŞ CANIMolacağı varsa Rabbim ol der ve olur canım. Sen Alllah a sığın umudunu yitirme... İlişkiyi de kesme bence öyle. Dediğin gibi geç yumurtlama olursa kaçırma sonra
Rabbim gonlune gore versin ins hayirlisiyla iyi haberler ver bize eylul annesi olalim hep birlikte.Hep dua ediyorm Allahm isteyen herkese saglikli hayirli evlat versn diye.Rabbim sınıyor bizi bazen.sabredip hayirlisni dilemek gerek..İNŞ CANIMadet olmadım günün yarısını geçtik buğünü atlatırsam daha bir rahatlıyacağım :)
Rabbim nasip ederse iyi haberler vereceğim size ... Bende hergün dua ediyorum anne olmak isteyen herkese... Rabbim hepimize evladın hayırlısını ve sağlıksını nasip etsinRabbim gonlune gore versin ins hayirlisiyla iyi haberler ver bize eylul annesi olalim hep birlikte.Hep dua ediyorm Allahm isteyen herkese saglikli hayirli evlat versn diye.Rabbim sınıyor bizi bazen.sabredip hayirlisni dilemek gerek..
Ohh cok sevindim canim benim.. Saglikla buyusun bebislerimizDoktordan geldim kizlar çok şükür kesem duzgun şeklini almış.Allah sonunu da guzel yapar insallah
Amin canim inss sira kalp atisindaDoktordan geldim kizlar çok şükür kesem duzgun şeklini almış.Allah sonunu da guzel yapar insallah
Inşallah canim hepimizin sağlıklı mutlu bebisler olsunOhh cok sevindim canim benim.. Saglikla buyusun bebislerimiz
Sağol canim yol arkadaşı olduk yolumuz uzun sonu güzel olsun insallahgozunuz aydin kizlar :) ayni donemlerde anne olacagiz insallah :)
Evet şimdi de onun için hop oturup hop kalkcaz geçmez 2 hafta şimdi banaAmin canim inss sira kalp atisinda