Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.. Bisey sorcam canim en son adet tarihin neydi senin ? Benim deger biraz dusuk gibide sanki merak ettim seninkini254 çıktı değerim kızlaâar :) Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
amin insallah :) 4aralıktı en son adet tarihim canm.. 4+5 gunluğuz :))Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.. Bisey sorcam canim en son adet tarihin neydi senin ? Benim deger biraz dusuk gibide sanki merak ettim seninkini
Hayırlı olsun cnm çok sevindim. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin254 çıktı değerim kızlaâar :) Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
amin insallah Allah razı olsun canım insallah sen de en hayırlı zamanda bu mutlulugu yaşarsın :)Hayırlı olsun cnm çok sevindim. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Tebrik ederim cnmBen de az once test yaptim sanirim hamileyim:) son adet tarihim 30 Kasim
Tebrik ederin yarin bi kan testiyle onayla insallahBen de az once test yaptim sanirim hamileyim:) son adet tarihim 30 Kasim
Canim benimde 4+3 sanirim :) benim en son adet tarihimde 5 aralikti.. Ama dun kan tahlil sonucum 41.29 cikinca biraz endiselendim.. Hayirlisi olsun hakkimizda.. Insallah degerimiz katlanarak artar.. Benimde aklima acaba gec dollenme olabilir mi diye geldi.. Ama sanirim haftaya kadar bekleyip oyle doktora gitcem.. Cunku suan gitsemde kese gorunmeyecekseninki?
Ilk evet 2 yillik evliyiz canim.Tebrik ederim cnmilk gebeliğinizmi ? Testi bat'a ne kadar kala yaptınız ?
Adetim normalde Aralik sonu olmaliydi. Ben testi isten dönüşte bugun yaptimTebrik ederim cnmilk gebeliğinizmi ? Testi bat'a ne kadar kala yaptınız ?
Hayirli olsun canim insallah benim so ucta seninki gibi cikar hemen hemen ayni gunlerde hamile kalmisiz sanirim254 çıktı değerim kızlaâar :) Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
Maşallah eylül anneleri artmiş. Saglikla kucaginiza alin inş arkadaşlar.
Ben bu aya çok umut baglamistim ama olmadi olmadigi gibi de ilk defa bu kadar adetim gecikti. Dun doktora gittim hic bir sıkıntı yok dedi ve tarlusal verdi sokturucu olarak rahim duvarin hala ince muhtemelen bir kutuyla sökülmez dedi ama ben kullanip kullanmama konusunda kararsiz kaldim.
Çok üzgünüm. Ne bebis var ne adet oldum. Önüme bakamiyorum resmen bu belirsizlikten