2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Tweeetyy cnm üzülme nasip böyleymiş. Rabbim sana ve bizlere sağlıklı hayırlu hamilelikler nasip eylesin... Sakın moralini bozma çalışmalara tam hız devam @EmelARVAS miami007 Rabbim bizede nasip eder inş ben dün idrar testi yaptım negatifti ama hala adet olmadım eğer yarında olmazsam umudum artıcak kısmet hakkımızda hayırlısı olsun

Canim benimde 4+3 sanirim :) benim en son adet tarihimde 5 aralikti.. Ama dun kan tahlil sonucum 41.29 cikinca biraz endiselendim.. Hayirlisi olsun hakkimizda.. Insallah degerimiz katlanarak artar.. Benimde aklima acaba gec dollenme olabilir mi diye geldi.. Ama sanirim haftaya kadar bekleyip oyle doktora gitcem.. Cunku suan gitsemde kese gorunmeyecek

Yarin gidecegim insallah kan tahlili yaptirmaya. 10 gun once acile goturmustu esim beni . Ben doktora bebek dusunuyoruz deyince betaya bakmisti. 2.75 cikmisti. Doktor yeni bi olusum var sanirim dedi adeton gecmesini bekle sonra tekrar test yaptir dedi. Bakalim insallah yarin gidecegim

Maşallah eylül anneleri artmiş. Saglikla kucaginiza alin inş arkadaşlar.
Ben bu aya çok umut baglamistim ama olmadi olmadigi gibi de ilk defa bu kadar adetim gecikti. Dun doktora gittim hic bir sıkıntı yok dedi ve tarlusal verdi sokturucu olarak rahim duvarin hala ince muhtemelen bir kutuyla sökülmez dedi ama ben kullanip kullanmama konusunda kararsiz kaldim.

Çok üzgünüm. Ne bebis var ne adet oldum. Önüme bakamiyorum resmen bu belirsizlikten

Canim bizim de olmuyordu bebegimiz. Esim varikosel ameliyati oldu 3.5 ay once... Dua et namazini kil Rabbim herkesin gonlune gore verir

Slm..bende eylul annesi olacam Allah nasip ederse.Rabbim hepimze saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...bi sorum olacakti acaba kesenizi gordugunzde boyutu kac mm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…