2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
günaydın kızlar :)
@slimsigara canım hakkında hayırlısı olsun :*
S sinkar aynen canım bence de sen bi kan ver biraz durup. O idrar testleri insanı deli eder.

Ben de dün karmakarışık rüyalar gördüm. Bebek düşüyormuş kanama oluyormus neyse ki kanı grdüm rüya bozuldu. zaten oğlum da hasta kırk defa uyandı gece ne uyudugumdan bişe anladım uyanıklığımdan

Hanımlar, günaydın dün yaptım idrar testinde negatif çıkmıştı, ama hala adet olmadım biraz umudum var, belkı idrarde çıkmamıştır... yada buğün yarın adet olurum ;(
CAnımm bencede umudunu kaybetme, inanıyorum ben inşallah bebeklerimize kavuşacağız. Benimde psikolojik mi anlamadım ama daha bir hafta önceden karnım ayırmaya başladı sana diyorum ama aynı umutsuzluk bende de var

S sinkar aynen canım bence de sen bi kan ver biraz durup. O idrar testleri insanı deli eder.

Ben de dün karmakarışık rüyalar gördüm. Bebek düşüyormuş kanama oluyormus neyse ki kanı grdüm rüya bozuldu. zaten oğlum da hasta kırk defa uyandı gece ne uyudugumdan bişe anladım uyanıklığımdan
Canım çok geçmiş olsun inş oğlunun rahatsızlığı ciddi birsey değildir... :KK43:

CAnımm bencede umudunu kaybetme, inanıyorum ben inşallah bebeklerimize kavuşacağız. Benimde psikolojik mi anlamadım ama daha bir hafta önceden karnım ayırmaya başladı sana diyorum ama aynı umutsuzluk bende de var
Canım umudumuzu kaybetmeyelim bu ay olmazsa başka bir ay olur inş... bu arada benim hiçbir belirtim yok ... adet belirtiside yok... bakalım görüceğiz... eger hamile değilsem bugun yada en geç yarın adet olurum... zaten cumartesine kadar bekleyecegım olmadı eşimle birlikte kan testi yapıcagız... sende günün geçmeden test yapma cnm ... sonra insanın morali bozuluyor... :KK66:

Kizlar merhaba, hamile arkadaslarim hayirli olsun.. Allahim hepimizinkini saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Olmayanlarada tez zamanda nasip etsin.Benimde bugun adetim 2 gun gecmisti. Kan tahlili yaptirdim 41.29 cikti.. Sizce bu deger kotu mu?
Canım geç yumurtlama olmuş olabilir. Yarın bir daha yaptır, iki katına çıkar inş.

Ben de yeğenimin bir yerden düştüğünü ve burnunun kalmadığını gördüm. Sonra alarm çaldı, uyandım. Ama hemen benim bebeğim mi yoksa diye düşündüm. Stresli uyandım bugün:KK43:

Cumartesi gününe kadar adet olmazsam eğer ( düşük bir ihtimal de olsa) direk kan vereceğim... idrarle uğraşmıyacagım birdaha ...
Adet olmaman önemli bence bu bhcg ne Zaman Nasıl salgılanır herkese göre değişiyor. Diyelim ki adet oldun bu da aslında iyi bişey hem hamile olmayıp hem adet olamayan ilaç takviyesi gerekenlerde var çok şükür yine. Öyle demek lazım. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah.

@bebisimbenimle hoşgeldin:)
Benim ilk gebeliğim Nasıl kolaydı 26 yaş ile 33 yaş farklıymış bu sefer daha zor gececek hep gebelik ilerleyen yaşta zor derlerdi inanmazdım . Kendimi 33 gibi de görmüyorum zaten. Neyse artık zor geçiyor 38/40 yaşındakileri düşünemiyorum bile

Canım çok geçmiş olsun inş oğlunun rahatsızlığı ciddi birsey değildir... :KK43:
canım 2 gün ateşlendi 3. gün sakindi 4. gün yeniden ateş. en son antibiyotik başladık. grip gece uyandırıyor.burun akıntısı genze gidiyor sanırım. daha iyi oluyorz her gün canım. insan korkuyor da burda bikaç kişide H1N1 çıkmış ya herkes tetikte Allah esirgesin

İnş canım bende yarın adet olurum herhalde. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman anne olacağız. Çok üzgünüm, aslında önceleri bu kadar takmıyordum. Ama şimdi ilaç tedavisine başladım onunda işe yaramadığını görünce moralim bozuldu :KK43:
hiç moralini bozma canım Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah sabır versin Rabbim umudunuzu koruyun inşallah

Benim bat bugün. Dünden beri belimde adet sancısı çekiyorum.
Özlem cim geçmiş olsun canım.. Benimde kızım 2.5 yaşında geçen ay bir rahatsızlandı 1 aya zor toparladı. Keçiboynuzu özü al altardan beya eczaneden sabahları aç karnına bi kaşık içir bağışıklık güçlendirir. Birde yüksek yastıkta yatır genzine fazla kaçmaz daha uzun uyur

Hanımlar, günaydın dün yaptım idrar testinde negatif çıkmıştı, ama hala adet olmadım biraz umudum var, belkı idrarde çıkmamıştır... yada buğün yarın adet olurum ;(
benimki idrarda geç çıkmıştı canım olabilir inşallah olmazsın regl 4gün geçince idrar testinde silik çıktı benim

benimki idrarda geç çıkmıştı canım olabilir inşallah olmazsın regl 4gün geçince idrar testinde silik çıktı benim
inş canım dediğin gibi olur iki gün benim için çok önemli dua edin bana ne olur ... bu arada senı tebrik ederim hayrıl olsun Rabbim kucagına almayıda nasip etsin... sağlıklı,huzurlu hamilelik geçirmen dileğiyle...

Benim bat bugün. Dünden beri belimde adet sancısı çekiyorum.
Özlem cim geçmiş olsun canım.. Benimde kızım 2.5 yaşında geçen ay bir rahatsızlandı 1 aya zor toparladı. Keçiboynuzu özü al altardan beya eczaneden sabahları aç karnına bi kaşık içir bağışıklık güçlendirir. Birde yüksek yastıkta yatır genzine fazla kaçmaz daha uzun uyur
canım belkde adet olmayız belkıde hamiley,z hayali bile güzel... :KK66:

X