- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
Insallah canimEvet, görürsün o zaman büyük ihtimalle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimEvet, görürsün o zaman büyük ihtimalle
adetime 4gün kala yaptım negatifti sonra 1gün geçince yaptım ikinci çizgi varla yok arasındaydı hayalet çizgi diyolar ya sonra en son dün yaptım yani 4gün geçince o pozitiftiİnş canım hayırlı haberi vermek nasip olur :) sen sadece adetin 4 gün gecikincemı test yaptın yoksa önceden de yapmışmıydın ??
Canım kesesini görebilirsiniztam 6+0 da doktor randevum var neleri görebilir doktor acaba ?
canım bende aynı durumdayım; şimdi hafif bir bel ağrısı ve akıntı başladı sanki adet olucakmışım gibi... inş olmayız yaaaKızlar benim bugün bat günüm. Az önce böyle beyaz yoğun kıvamlı bi akıntı geldi ve sadece 2 gündür belimde adet sancısı çekiyorum. Sizce hala bi umut var mı
benım çıkmaması normal o zman zaten erken yaptım bende... eczanacı bile gününden 3 gün geçsin öyle yapın dedi... ben dayanamadım hemen dün yaptım... Rabbimin izniyle inş hamileyimdir... ama hafif bel ağrısı başladı bile adet olmam inşadetime 4gün kala yaptım negatifti sonra 1gün geçince yaptım ikinci çizgi varla yok arasındaydı hayalet çizgi diyolar ya sonra en son dün yaptım yani 4gün geçince o pozitifti
İnş canım gidip bi kan mı versek acaba. Hadi gel el ele tutuşup gidelim berabercanım bende aynı durumdayım; şimdi hafif bir bel ağrısı ve akıntı başladı sanki adet olucakmışım gibi... inş olmayız yaaa
canım ben çalışıyorum gidemem en erken cumartesi günü gidebilirim... aslında pazar günü kan testi yaptırcaktım annemlerdeydim haftasonu kan testi 60 lira olunca vazgeçtim... çok pahalıma geldi... ancak haftasonu yaptırıım ben tabi o zamana kadar olmazsam... sende bence buğün bekle yarın gidersinİnş canım gidip bi kan mı versek acaba. Hadi gel el ele tutuşup gidelim beraber
Insallah artar canim yaa cok endise ediyorum.. Rabbim hepimizin yuzunu guldursunCan'ım değerin düşük başlaması cok onemli degil dogru katlanması daha onemli. Ben adetime bir hafta kala 21.7 idi iki günde ikiye katladı.
Bende yaptirayim diyorum yarin tekrar.. Cok stres oldum gec dollenme degilse eger, normal mi acaba bu degerCanım geç yumurtlama olmuş olabilir. Yarın bir daha yaptır, iki katına çıkar inş.
Resmi var mıydı canım? Belki gelişmiştir ultrason cihazları:)Gördü dediğim kese değil yolk sac dedikleri değil işte döllenen yumurta rahim içinde olması gereken yerde dedi doktor ben dış gebelik olmasın diye korkunca. Bana da gösterdi hatta 8 aralık tek ilişki ile hamile kaldım 28 aralıkta gördük döllenmeden sonra 2o günde Rahime gelmiş tutunmuş ama kese haline gelmesi için biraz daha Zaman lazım heralde
Ben şüpheli ilişkiden 20 gün sonra gördüm.Kzlar eylül anneleri olarak kese yı gören varmı ben bügün Doktora gidecem keseyi görürmüyüz
Aaa hayırlısı olsun canım.Ben kırmızıyı az önce peçetede gördüm kızlar çok üzgünüm
Hiç sanmıyorum canım günü çok manidarbekle bakalım hera17 tam olarak söksün bişey varsa bile... belki yerleşme kanamasıdır?