2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İnş canım hayırlı haberi vermek nasip olur :) sen sadece adetin 4 gün gecikincemı test yaptın yoksa önceden de yapmışmıydın ??
adetime 4gün kala yaptım negatifti sonra 1gün geçince yaptım ikinci çizgi varla yok arasındaydı hayalet çizgi diyolar ya sonra en son dün yaptım yani 4gün geçince o pozitifti

Kızlar benim bugün bat günüm. Az önce böyle beyaz yoğun kıvamlı bi akıntı geldi ve sadece 2 gündür belimde adet sancısı çekiyorum. Sizce hala bi umut var mı

Kızlar benim bugün bat günüm. Az önce böyle beyaz yoğun kıvamlı bi akıntı geldi ve sadece 2 gündür belimde adet sancısı çekiyorum. Sizce hala bi umut var mı
canım bende aynı durumdayım; şimdi hafif bir bel ağrısı ve akıntı başladı sanki adet olucakmışım gibi... inş olmayız yaaa :KK43:

adetime 4gün kala yaptım negatifti sonra 1gün geçince yaptım ikinci çizgi varla yok arasındaydı hayalet çizgi diyolar ya sonra en son dün yaptım yani 4gün geçince o pozitifti
benım çıkmaması normal o zman zaten erken yaptım bende... eczanacı bile gününden 3 gün geçsin öyle yapın dedi... ben dayanamadım hemen dün yaptım... Rabbimin izniyle inş hamileyimdir... ama hafif bel ağrısı başladı bile adet olmam inş :KK43:

İnş canım gidip bi kan mı versek acaba. Hadi gel el ele tutuşup gidelim beraber
canım ben çalışıyorum gidemem en erken cumartesi günü gidebilirim... aslında pazar günü kan testi yaptırcaktım annemlerdeydim haftasonu kan testi 60 lira olunca vazgeçtim... çok pahalıma geldi... ancak haftasonu yaptırıım ben tabi o zamana kadar olmazsam... sende bence buğün bekle yarın gidersin :KK66:

dun yaptıgım ıdrar testı negatıf cıktı malum
ama ben kendımı ayan beyan gebe hıssedıyorum ne olacak :KK28:
batımı bılsem net ona gore ayar alıcam kendıme ama yarınmı yok 8 mı kafam havada

Kzlar eylül anneleri olarak kese yı gören varmı ben bügün Doktora gidecem keseyi görürmüyüz

Gördü dediğim kese değil yolk sac dedikleri değil işte döllenen yumurta rahim içinde olması gereken yerde dedi doktor ben dış gebelik olmasın diye korkunca. Bana da gösterdi hatta 8 aralık tek ilişki ile hamile kaldım 28 aralıkta gördük döllenmeden sonra 2o günde Rahime gelmiş tutunmuş ama kese haline gelmesi için biraz daha Zaman lazım heralde
Resmi var mıydı canım? Belki gelişmiştir ultrason cihazları:)

bekle bakalım hera17 hera17 tam olarak söksün bişey varsa bile... belki yerleşme kanamasıdır?

Merhaba anne adayları...
Öncelikle rabbim büyük bir sabırsızlıkla kuzularına kavuşmayı bekleyen anne adaylarımızın kısa zamanda o mutluluğu yaşamasını nasip etsin.. Hamile olan arkadaşlarıma da rabbim sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde evlatlarına kavuşmayı nasip etsin.. Haziran 2013 doğumlu 2,5 yaşında minnoşmu minnoş bir prensesim var.. şuanda ikinci kuzuma hamileyim.. ben normalde pko hastasıyım.. kızımda 1 sene korunmasız ilşki olmasına rağmen hamile kalamadım.. klomen ile 2.ayda çok şükür rabbime kızıma kavuştum.. minnoş mercimeğime de beklemediğim bir anda hiç beklemeden kavuştum.. adetlerim çok düzensiz bazen 15 bazen 21 bazen 28 bazen de 2 ayı bulan adet döngülerim oluyo.. 28 günlük adetimi baz alırsam bat tarihimden 4 gün sonra idrar testi yaptım ve ikinci çizgi ciddi derecede koyu çıktı. akşamına kan testi yaptırdım ve sonuç 3820 çıktı.. ciddi derecede yüksekti betahcg ama 21 günlük adet döngümü ele alırsak adetimden 11 gün geçmiş oluyo. ertesi gün hemen doktora gittim ve 4+5 haftalık keseyi gördük.. sat ile uyumlu çıktı haftası.. perşembe akşamı yeni bir doktora gidicem kalp atımını duymayı sabırsızlıkla bekliyorum.. Rabbim herkese gönlündeki muradını versin.. annelik duygusunu isteyen bütün kadınlara yaşatsın inşallah..

X