2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım 2 gün ateşlendi 3. gün sakindi 4. gün yeniden ateş. en son antibiyotik başladık. grip gece uyandırıyor.burun akıntısı genze gidiyor sanırım. daha iyi oluyorz her gün canım. insan korkuyor da burda bikaç kişide H1N1 çıkmış ya herkes tetikte Allah esirgesin
Canım tekrar çok geçmiş Rabbim beterinden esirgesin seni ve evladını korusun... bu arada oğluN çok tatlı maşallah ... belkı nazara gemiştir... bol bol okuyun :KK66:

inş canım dediğin gibi olur iki gün benim için çok önemli dua edin bana ne olur ... bu arada senı tebrik ederim hayrıl olsun Rabbim kucagına almayıda nasip etsin... sağlıklı,huzurlu hamilelik geçirmen dileğiyle...
Allah razı olsun.. bekleyen herkese dua ediyorum inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canım :KK16:

S sinkar sağol canım ben de senin hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah oğlumdan çok daha tatlı ve iyi huylu bir evladın olur kuzum :)

canım 2 gün ateşlendi 3. gün sakindi 4. gün yeniden ateş. en son antibiyotik başladık. grip gece uyandırıyor.burun akıntısı genze gidiyor sanırım. daha iyi oluyorz her gün canım. insan korkuyor da burda bikaç kişide H1N1 çıkmış ya herkes tetikte Allah esirgesin
Allah korusun canım. İnş kısa zamanda toparlanır oğlun.

bak ben ilkinde adete daha 1 hafta 10 gün vardı kan verdim negatif dediler. sonra bekledim adete 3 gün kala her gğn yaptım test idrar testi ve hepsi negatifti. sonra bat günü erken gebelik testi aldım yine negatif. bat 4. gündü kanda b hcg 176 çıktı. Bunda ise adet geçene kadar hiç test yapmadım. adet 3 gün gecikti. idrar testi yaptım 6 şar saat arayla ve hep silik çıktı. 3.gün 150 çıktı b hcg :)

İnş canım hayırlı haberi vermek nasip olur :) sen sadece adetin 4 gün gecikincemı test yaptın yoksa önceden de yapmışmıydın ??
Canım sen bize bakma. Herkeste rahme yerleşme süresi farklı olurmuş. Senin geç oluyordur belki. İnş adet olmazsın da alırız hayırlı haberlerini.

Adet olmaman önemli bence bu bhcg ne Zaman Nasıl salgılanır herkese göre değişiyor. Diyelim ki adet oldun bu da aslında iyi bişey hem hamile olmayıp hem adet olamayan ilaç takviyesi gerekenlerde var çok şükür yine. Öyle demek lazım. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah.
Doğru diyorsun canım Rabbime sükürler olsun ki sorunum yok, reglim düzenli... sanırım biraz daha zmanım var... Rabbim inş fazla bekletmez beni ve anne olmak isteyen tüm kadınları :KK66:

Gördü dediğim kese değil yolk sac dedikleri değil işte döllenen yumurta rahim içinde olması gereken yerde dedi doktor ben dış gebelik olmasın diye korkunca. Bana da gösterdi hatta 8 aralık tek ilişki ile hamile kaldım 28 aralıkta gördük döllenmeden sonra 2o günde Rahime gelmiş tutunmuş ama kese haline gelmesi için biraz daha Zaman lazım heralde

X