- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel dileklerin icin çoook teşekkür ederim inşallah hepimizin sevinçle kutlayacak günler yakindir:) bende ovulasyon testinden bişe anlamadm 3ay kadar önce kullandığım da senin anlattıkları gibi bişiler olmuştu bir türlü 2 net çizgi görmemiştim. Onu netten almstm die öbür ovulasyonlarim yani buay eczaneden ovulasyon aldım yapıyorum ama odada ikinci çizgi dik değil yamuk fln oluo hiç bişey anlamadim Buarada Sen Nezamandr İstiyosun Neler Yaptn Olması İçin İlk Gebelik mi olucak:)Selam kizlar...herkese umutla bekledigi bu gunlerinin yerini sonunda sevincle kutladigi gunler alsin diliyorum...
bende eylule kaldim sanirsam...bu ay ovulasyon testi kullandim ama ilk kez kullandigimdan sanirsam bisi anlayamadim.25 gun döngüm.7.gunden itibaren takip yaptim.oncr silik olan 2. Cizgi sonra koyulasti . 13 gunden sonra cok hafif siliklesti ama hala belirgin 2 cizgi var ve oyle de devam ediyo.ya ben bu testi okumayi beceremedim yada surekli yumurtlama asamasindayim eger icimizde ovulasyon testi ve erken gebelik testi ile tecrubesi olan varsa beni de aydinlatirsa cok sevinirim..
Güzel dileklerin icin çoook teşekkür ederim inşallah hepimizin sevinçle kutlayacak günler yakindir:) bende ovulasyon testinden bişe anlamadm 3ay kadar önce kullandığım da senin anlattıkları gibi bişiler olmuştu bir türlü 2 net çizgi görmemiştim. Onu netten almstm die öbür ovulasyonlarim yani buay eczaneden ovulasyon aldım yapıyorum ama odada ikinci çizgi dik değil yamuk fln oluo hiç bişey anlamadim Buarada Sen Nezamandr İstiyosun Neler Yaptn Olması İçin İlk Gebelik mi olucak:)
Bize ilk olcak daha 13 aydr fln beklemedeyz rahim filmi cekildi bir defada aşılama yapıldı ama sonuç olumsuz bir sebepte yok aslında hersey normal ciktiAmin canimm...Allahim tum arzu edenlerle hayrlisi ile bizede nasip etsin insaAllah nasip olursa 2.yi istiyoruz biz canim...sizde durum ne?
Bize ilk olcak daha 13 aydr fln beklemedeyz rahim filmi cekildi bir defada aşılama yapıldı ama sonuç olumsuz bir sebepte yok aslında hersey normal cikti
İnşallahhh tezz zamandaAllah buyuk canim insallah bu sefer birlikte seviniriz hayrlisiyla gonlunu ferah tut insallah
Neler denemiyoruz ki canm gun asiri deniyorz kalkmiyorum ayaklrimi kaldiriyorm olmayinca olmuyor galibakizlar slm adetiniz bittikten 5 gun sonra bir gun birlikte olun bir gun bekleyip birlikte olun hergun hergun spermin kalitesi düşüyor.birde yataktan hemen kalkmayin yarım saat bekleyin ben ayağımi yatağın başına dikeltmistim ise yaramisti nacizane tavsiyeler allah kuzularinizi kucaginiza almayi nasip etsin
Aynen öylee neler denenmioki bende dahil herkes herseyi denemiş araştırıo vs vs ama olay şu ki kısmette varsa gelir çinden yemenden kısmet yoksa ne gelir eldenNeler denemiyoruz ki canm gun asiri deniyorz kalkmiyorum ayaklrimi kaldiriyorm olmayinca olmuyor galiba
Ben burda okuduklarımdan yola çıkarak, pressed jel diye bir jel aldım ve ov. tarihlerimde o jeli kullandımArkadaşlar gebeliği kolaylaştıran hızlandıran bildiğiniz duyduğunuz uyguladığınız yöntemler varsa onları da paylaşalım.
Mesela ben buralarda ilişkiden sonra secdeye kapanır gibi yatınca daha kolay hamile kalındığını duymuştum.
Ben burda okuduklarımdan yola çıkarak, pressed jel diye bir jel aldım ve ov. tarihlerimde o jeli kullandım
ve yine ov günlerimde yakı aldım eczaneden onu yapıştırdım
bakalım işe yarayaack ı göreceğiz :)
csnım 7 gün var diyorsun daha dur hemen moralini düşürme .. belki geç döllenmedir lütfen üzülmeKizlar bat a 7 gun var dayananadim kan testi yaptirdim.beta hcg 0.06...ne diyelim herseyin hayirlisi..saskinim sanki hamileymisim gibi hissediorum
biliorum testi hevesle yapip negatif cikanlar beni cok iyi anliyordur herseyde var bir hayr hsla umit etmeye devam ediyorum
csnım 7 gün var diyorsun daha dur hemen moralini düşürme .. belki geç döllenmedir lütfen üzülme
canım keşke gününü bekleseydinSorma moralim fena bozuk... takmiycam desede insan takiliyor...insallah gec dollenmedir ne diyeyim umut hepp varMevla buyuk
canım keşke gününü bekleseydin
üzülme daha erken yapmışsın
benim bir arkadaşım 10 günü varken yaptırmıştı 2.20 çıkmıştı sonra günü geçti meğer hamileymiş