2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet beklemek lazım bu sefer niye böyle oldum anlamadım ilk gebeliğimde anlamamıştım bile dr gidince 5 haftalıktı. Erken baktırdığım için düşük çıkmış olabilir mi acaba. Sen ne zaman baktıracaksın? Kan testi ne Zaman en erken sonuç verir hep okuyorum hep değişik bilgiler var kimi 5. Gün demiş kimi adetten evvel. :) kafam çok karıştı. İnşallah güzel haberleri alırız birlikte
ben dayanabilirsem ve bekleyebilirsem ve tabi adet olmazsam adet tarihim geçince baktırıcam canım
erken baktırmışsın hem de daha çok erken daha yoldadır hem hamilelik oluştuysa da canım :)
moralini bozma düşük diye

Test yapmak için çok acele etmişsin 6 güne rahime anca yerleşir yada yerleşme yolunda olur bebis:)) evt eylül annesi olucak insallah:)
Deha yerleşince mi çıkıyor ortaya hcg. Yani ben Rahime geliş süresini 5 gün okumuştum. Ondan bir heves 6. Güne kadar bekleyebildim. Şimdi 2 defa ne Zaman test yaptırayım bilenedim esas testi boşvermek lazım doktora gidip kalp atışını duyup emin rahat hamileyim diyebilmek lazım

İlk gebeliğim Nasıl kendiliğinden farketmeden bir anda böyle aniden Sürpriz olmuştu. Nasıl iyiymiş öyle. Şimdi böyle gün takibi yapmak hamşlemiyim değilmişim odaklanmak çok zor.
Peki sende başka bir belirti var mı iştah uyku bel kasık Ağrı'sı? vkt vkt

Son düzenleme:
Deha yerleşince mi çıkıyor ortaya hcg. Yani ben Rahime geliş süresini 5 gün okumuştum. Ondan bir heves 6. Güne kadar bekleyebildim. Şimdi 2 defa ne Zaman test yaptırayım bilenedim esas testi boşvermek lazım doktora gidip kalp atışını duyup emin rahat hamileyim diyebilmek lazım
Ya bazı rakamlar bazen kişiden kişiye değişio şunu diyebilirim ki yumurta spermin buluşmasından itibaren 15 güne fln kanda cikiyo

Ben daha çalışmalara bile başlamadım yarın adetim bitiyor femara kullanıyorum , birde preseed jel sipariş ettim oda yarın geliyor. İlk defa bu ay bu kadar sabırsızım. İlk gebeliğim ve 18 aydır deniyoruz fakat bir sonuç alamadım kızlar bu femara bende çok uyku ve baş ağrısı yapıyor devamlı uyumak istiyorum. Daha önce kullanan varmı normal mi bu belirtiler

Kizlar benim sat 24 kasim...sirayla pespese ogrenicez bakalim...ben bat a 7 gun varken yaptirdigimda betahcg malesef 0.06 idi :KK43: umut Allahtan bekliyorum yinede adet gunumu..insallah sizlerde hayrlisyla tez zamanda kavusursunuz bebislerinize

Belirti falan diyoruz ya ben kendimi taniyamaz oldum anlayamiyorum bir belirtim mi var yoksa bu olanlar her ay olan adet belirtilerim mi bilemiyorum...ama boyle surekli devam eden bir kasik agrim olmadi hic birde boyle herseye aglayisim:KK43: hayrlisi artik cok az kaldi ogrenmemize

Kizlar benim sat 24 kasim...sirayla pespese ogrenicez bakalim...ben bat a 7 gun varken yaptirdigimda betahcg malesef 0.06 idi :KK43: umut Allahtan bekliyorum yinede adet gunumu..insallah sizlerde hayrlisyla tez zamanda kavusursunuz bebislerinize
Son adet tarihlerimiz yakınmış. Bat dedikleri nedir sat son adet tarihi demek bat bir önceki adet tarihi mi
çok cahilim aman allahım
Sürekli geçmişi okuyor yine de anlamını bulamıyorum. Gebelik şüphesi beklentisi sersemletti beni esasen daha kıvrak zekalı biriyimdir ama bunu anlayamadım

Son adet tarihlerimiz yakınmış. Bat dedikleri nedir sat son adet tarihi demek bat bir önceki adet tarihi mi
çok cahilim aman allahım
Sürekli geçmişi okuyor yine de anlamını bulamıyorum. Gebelik şüphesi beklentisi sersemletti beni esasen daha kıvrak zekalı biriyimdir ama bunu anlayamadım

Beklenen adet tarihi oluyor ama aslında beklenmeyen diyebiliriz gelmesin bu ay ki adet :KK66:

Ben daha çalışmalara bile başlamadım yarın adetim bitiyor femara kullanıyorum , birde preseed jel sipariş ettim oda yarın geliyor. İlk defa bu ay bu kadar sabırsızım. İlk gebeliğim ve 18 aydır deniyoruz fakat bir sonuç alamadım kızlar bu femara bende çok uyku ve baş ağrısı yapıyor devamlı uyumak istiyorum. Daha önce kullanan varmı normal mi bu belirtiler
18 ay olmus canim benimde 21 ay oldu. Dr a gittin mi? Femara nedir?

18 ay olmus canim benimde 21 ay oldu. Dr a gittin mi? Femara nedir?
Canım femara yumurtlamayı uyarıcı bir ilaç, yan etkisi diğer yumurtlama ilaçlarına göre daha düşük... Hem bu ilaç meme kanseri olan kadınlarda kullanıyor, yumurtlamayada olumlu katkısı oluyor. Bende ve eşimde hiçbir sorun yok fakat yaklasık 18 aydır gebelik gercekleşmedi. Doktorum 3 ay femara kullan sonra aşılama yaparız dedi . İlk bu ay kullnadım bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı. Sizinde 21 ay olmuş herhangi tedavi gördünüzmü.? Yaşınız kaç?

Kızlar bende özellikle akşam saatlerinde inanılmaz uyku hali oluyor gözlerimi açamıyorum. Önceden sabahları 6.30da kalkiyordum simdi kalkamiyorum uykudan gözlerimi acamiyorum.

Bel ve klasik agrim var. Bir de her ay adete 2 hafta kala göğüs agrim baslardi bu ay son 9dayım hala goguslerimde aci falan yok.

Kendimi resmen hamile gibi hissediyorum yaa.

Kızlar bende özellikle akşam saatlerinde inanılmaz uyku hali oluyor gözlerimi açamıyorum. Önceden sabahları 6.30da kalkiyordum simdi kalkamiyorum uykudan gözlerimi acamiyorum.

Bel ve klasik agrim var. Bir de her ay adete 2 hafta kala göğüs agrim baslardi bu ay son 9dayım hala goguslerimde aci falan yok.

Kendimi resmen hamile gibi hissediyorum yaa.
belirtileri hissetmek için çok erken ama inş hamilesinizdir. İnsan bir beklenti içine girince en ufak birseyi bile hamileleik belirtileri olarak görüyor :) bende de zaman zaman oluyor belirtileri çok erken hissettimi düşünüyorum ama sonuç hüsran. Ama inş bu ay hepimiz hamilele kalırız. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin :)

Amin inşallah Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.

Psikolojik olabilir belki bilmiyorum ama en baştan beri bu ay hissiyatım bask. Mutlu haberi alacakmışım gibi hissediyorum o yüzden şu an aksini hiç düşünmek istemiyorum :)
belirtileri hissetmek için çok erken ama inş hamilesinizdir. İnsan bir beklenti içine girince en ufak birseyi bile hamileleik belirtileri olarak görüyor :) bende de zaman zaman oluyor belirtileri çok erken hissettimi düşünüyorum ama sonuç hüsran. Ama inş bu ay hepimiz hamilele kalırız. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin :)

Psikolojik olabilir belki bilmiyorum ama en baştan beri bu ay hissiyatım bask. Mutlu haberi alacakmışım gibi hissediyorum o yüzden şu an aksini hiç düşünmek istemiyorum :)
Bende de bu ay baskın bir his var içimde belki ilk defa tedaviye başladım için. Birde preseed jel sipriş ettim buğün geliyor ilk defa deneyecegım. İhş hepimiz bu ay olumlu sonuç alırız :)

Amin inşallah.
Siz henüz yumurtlama dönemine gelmediniz sanirim. Ben o tarihi atlattim ya şu an daha bir sbirsizim :)
Bu ay ekstradan soğan kuru yaptim bakalim sonuç ne olacak.
Bende de bu ay baskın bir his var içimde belki ilk defa tedaviye başladım için. Birde preseed jel sipriş ettim buğün geliyor ilk defa deneyecegım. İhş hepimiz bu ay olumlu sonuç alırız :)

Beklenen adet tarihi oluyor ama aslında beklenmeyen diyebiliriz gelmesin bu ay ki adet :KK66:
Benim bat 23 aralık gibi yanı esasen tam net günümü hiç bilemiyorum genelde hafta hesabı ayda 4 hafta varsa geçen ay ilk hafta hastaydım o Zaman bu ayda ilk hafta olacaktım gibi hesabını tutuyorum. Geçen ay teog sınavı vardı 8 Lerin o gün hastaydım Ama ilk günüm mü onu hatıltmIyorum. 8i yumurtladım ve ilişki oldu. Pzrtsi kan testi 1 di max 5 yazmış. Cuma test için erken mi sizce? Hamile değilsem akıntı enfeksiyon mantar için antibiyorık kullanmam lazım öğnkü

Ben de öyle 2016 ya hamile girersem hayırlısı ile sağlıkla çok Mutlu olacagım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin şnşallah

Ben daha once bir gebelik geçirdim. O donemde 35 günde bir hasta oluyordum. 28.günde kan testi yaptirdim 17 cikmisti. Sonra artarak yukselti. O yüzden sen en adindan 28.gününü bekle canim

Benim bat 23 aralık gibi yanı esasen tam net günümü hiç bilemiyorum genelde hafta hesabı ayda 4 hafta varsa geçen ay ilk hafta hastaydım o Zaman bu ayda ilk hafta olacaktım gibi hesabını tutuyorum. Geçen ay teog sınavı vardı 8 Lerin o gün hastaydım Ama ilk günüm mü onu hatıltmIyorum. 8i yumurtladım ve ilişki oldu. Pzrtsi kan testi 1 di max 5 yazmış. Cuma test için erken mi sizce? Hamile değilsem akıntı enfeksiyon mantar için antibiyorık kullanmam lazım öğnkü

Amin inşallah.
Siz henüz yumurtlama dönemine gelmediniz sanirim. Ben o tarihi atlattim ya şu an daha bir sbirsizim :)
Bu ay ekstradan soğan kuru yaptim bakalim sonuç ne olacak.
Evet ben daha yumurtlama dönemine bile girmedim :) adetim daha dün bitti bu aksamdan itibaren çalışmalara başlıyacagım :) fakat ilaç kullanıyorum belkı ilaç daha erken yumurtamı çatlatır bilemiyecegım ... o yüzden bu ayı çok iyi değerlendirmek istiyorum...:)

X