Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba dilekçigim öncelikle geçmiş olsun annene , hakında hayırlısı ,belkide bu ay olur yani bilemezsin , yumurtlaman geç olur dondugun zamana denk gelir rabbim ol dedikten sonra , üzme canınıKızlar merhaba ağustos annelerinde yazdım çok da umutluydum düzenli calistik sonra belirtiler falan tâm derken bi baktım 3gun gecikmeyle regl oldum bu ay çok isterdim hamile kalmayı oğlum da 2012 eylül doğumlu ama annem ameliyat olacak 26aralikta istanbula ona bakmaya gidicem hamile olursam iş yapamam yardım edemem oyuzden ben bu ay da yokum sanırım 7aydir bebis olmuyordu bizim bu ayida atlayinca 8 olcak beklemesi umutlanmasi çok zor Rabbim boşa umutlandirmasin
Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah bu sefer bebeğin sağlıklı bir şekilde doğar.
İnşallah bu ay gelir artık bebişlerimiz :) dün gece çok ağladım, instagramda hamileler icin bi sayfa var onu takip ediyorum biri yazmış işte 9 yaşında ikizlerim var 5 haftalik hamileyim maddi imkansizliktan dolayi aldırmayi dusunuyorum sizce ne yapiyim diye , kadına bayagi kişi kızdı bende bişeyler yazdım ama yazarken nasıl agliyordum rabbim kaç aydır istiyorum ki burda bakıyorum yalnız değilim , niye isteyene vermiyorsun da istemeyene veriyorsun diye , yanlış anlaşılmasın kızlar niyetim rabbimin hikmetini sorgulamak değil sadece kul olarak yalvardim sonra aldiracagim dediği melek geldi gözümün önüne yine tutamadım kendimi ben o melek için hayatımı bile verebilirim rabbim versin diyeBende temmuz agustos derken eylule talip olanlardanim hayrlisiyla bu ay olur insallah beklemek gercekten zormus
Selam güzel anne adayları, anne aday adayları. Tam geçen yıl bu ayda gelip tutunmuştu benim meleğim içime tam 1 buçuk yıl beklemiştim neler neler denemiştim ve en olmaz dediğim ay evimde misafirim vardı ve sadece 14. Yumutlama gününü değerlendirebilmiştik eşimle. Hiç umudum yoktu inanın adetim 10 gün geçtide ancak öyle aklıma geldi test yapmak. İnanamadım o çift çizgiyi görünce hayatımda yaşadığım en güzel andı. Bende eylül 2015 annesiyim meleğim 2,5 aylık kollarımda şuan. Rabbime binlerce şükür. Yaşadıklarınızı çok iyi anlayabiliyorum. Her zaman dualarımdasınız. Rabbim hepinize en kısa en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Hamilelere de inşallah sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin. Sağlıcakla kalın.
Kızlar merhaba ağustos annelerinde yazdım çok da umutluydum düzenli calistik sonra belirtiler falan tâm derken bi baktım 3gun gecikmeyle regl oldum bu ay çok isterdim hamile kalmayı oğlum da 2012 eylül doğumlu ama annem ameliyat olacak 26aralikta istanbula ona bakmaya gidicem hamile olursam iş yapamam yardım edemem oyuzden ben bu ay da yokum sanırım 7aydir bebis olmuyordu bizim bu ayida atlayinca 8 olcak beklemesi umutlanmasi çok zor Rabbim boşa umutlandirmasin
İnşallah bu ay gelir artık bebişlerimiz :) dün gece çok ağladım, instagramda hamileler icin bi sayfa var onu takip ediyorum biri yazmış işte 9 yaşında ikizlerim var 5 haftalik hamileyim maddi imkansizliktan dolayi aldırmayi dusunuyorum sizce ne yapiyim diye , kadına bayagi kişi kızdı bende bişeyler yazdım ama yazarken nasıl agliyordum rabbim kaç aydır istiyorum ki burda bakıyorum yalnız değilim , niye isteyene vermiyorsun da istemeyene veriyorsun diye , yanlış anlaşılmasın kızlar niyetim rabbimin hikmetini sorgulamak değil sadece kul olarak yalvardim sonra aldiracagim dediği melek geldi gözümün önüne yine tutamadım kendimi ben o melek için hayatımı bile verebilirim rabbim versin diye
Haklısın canım normalde aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama iki gündür ruyalarima giriyor dün gece bi de bunu görünce çok üzüldüm tabiki imtihan rabbimin hak kıldığı olucak bir çocuğa kıyılmak istenmesi çok kanıma dokundu sadeceİşte bu tam da imtihan arkadaşım. Kimilerine verir imtihan eder kimilerine vermez imtihan eder. Önemli olan bu noktada isyan etmemek ve teslim olmak. Üzülme... bu kadar kendini üzüyorsun yıpratıyorsun belki de ondan olmuyor. Rahatla biraz başka uğraşlar bul kendine önce kendini bi rahatlar. Burada hepimiz bekleyen isteyen insanlarız, birbirimizin halinden anlarız çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz. Elbette ki Rabbimin izniyle olacak bu ay olmazsa öbür ay. Biz sabırla ve duayla bekleyelim yeter ki
Allahin takdri iste elden gelen hicbiseyin olmamasi insani cok zorluyo dua etmekten baska caremiz yok isyan etme canim vakti saati vardir insallh bu ay hepimiz kavusurz bebislermizeİnşallah bu ay gelir artık bebişlerimiz :) dün gece çok ağladım, instagramda hamileler icin bi sayfa var onu takip ediyorum biri yazmış işte 9 yaşında ikizlerim var 5 haftalik hamileyim maddi imkansizliktan dolayi aldırmayi dusunuyorum sizce ne yapiyim diye , kadına bayagi kişi kızdı bende bişeyler yazdım ama yazarken nasıl agliyordum rabbim kaç aydır istiyorum ki burda bakıyorum yalnız değilim , niye isteyene vermiyorsun da istemeyene veriyorsun diye , yanlış anlaşılmasın kızlar niyetim rabbimin hikmetini sorgulamak değil sadece kul olarak yalvardim sonra aldiracagim dediği melek geldi gözümün önüne yine tutamadım kendimi ben o melek için hayatımı bile verebilirim rabbim versin diye
Canım amin çok teşekğr ederim. Her zaman dualarımdasınız. Dediğin gibi nasip. Hiç üzülme stres yapma stres yaptıkça olmuyor. Dedim ya ben en umursamadığım anda meleğim geldi tutundu bana.Allah size de yavrunuza da hayirli saglikli uzun omur nasip etsin.
Bende bebeğimi kaybetmeseydim 2015 Eylül annesi olacaktım ama nasip değilmiş. İnşallah bu ay yüzümüz güler. Bizlerde bir daha ki yıla sizin gibi evlatlarimizın kokusunu doya doya içimize çekeriz inşallah.
Darısı başımıza:)Canım amin çok teşekğr ederim. Her zaman dualarımdasınız. Dediğin gibi nasip. Hiç üzülme stres yapma stres yaptıkça olmuyor. Dedim ya ben en umursamadığım anda meleğim geldi tutundu bana.
kaç güne bir adet oluyosun sen 28mibugun adetin 11.gunuve meshur akintiyi yakaladim :)) 7.gunu falanda yumurtladigim oldugu icin biz calismalara onceden basladik gun asiri oluyordu bugun insallah yumurtlama gunumdur ve artik bu ay hamile kalirim-hamile kaliriz :))
benim 13.gün daha yumurtlamam yok sat 26kasım
ovulasyon testiyle,o yoksa akntı beyaz kıvamda uzayan kıvamda olduğu gün yumurtlama günüBen anlayamıyorum bu yumurtlama gününü ya siz nasıl anlıyorsunuz?
Ben bu ay ovulsyon testi aldim bakalim hayirlisi cift cizgiden sonra hemen iliski mi grekiyo kullanan varmi