İnşallah hepimizin gönlüne göre olurr eylül annesi oluruz:)Biz 2 aydır istiyoruz canım 43 yaşındayım 17 yaşında ikiz kızlarım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hepimizin gönlüne göre olurr eylül annesi oluruz:)Biz 2 aydır istiyoruz canım 43 yaşındayım 17 yaşında ikiz kızlarım var
İnşallah canımİnşallah hepimizin gönlüne göre olurr eylül annesi oluruz:)
Biz 2 aydır istiyoruz canım 43 yaşındayım 17 yaşında ikiz kızlarım var
Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah bu sefer bebeğin sağlıklı bir şekilde doğar.Bende 25 yaşındayım
Bir kürtaj bir kimyasal gebeliğim var
Bu ay yeniden denemeye başladık ama son 1 yıldır sürekli hamilelikle haşır neşirim
Özellikle kürtajdan sonra psikolojik olarak çok yıprandım
Ama bu ay neden blmiyorum bastıramadığım bir his var inşallah boşa çıkmaz
bende tam buna bebzer seyler yazmaya geldim :/Bende 25 yaşındayım
Bu ay yeniden denemeye başladık ama son 1 yıldır sürekli hamilelikle haşır neşirim
Evet canım su an hamile isen ağustos annesisin inşallah :)Kızlar yarın adet olmam gerekiyor olmazsam Ağustos annesi mi oluyorum bu yaştan sonra kafam karıştı iyice
Ben de 26 yaşındayım, aynen bende 14. ayim... bir yıldır ben de ne aklımdan atabilildim ne de başka bişey , cok yıprandım bu süreçte hayatımdan zevk alamıyorum resmen ilk cocuk icin uğraşıyorum...Bende 25 yaşındayım
Gitmedim canım yaa bıktım doktora git gel asilama yaptıracagimiz ay ara verdi kendiliğinden olsun diye inan hiç sabır kalmadı, ilaç kullanmak istemiyorum biri bi tarafı duzeltirken diğer tarafı bozuyor her ay ayrı bi sıkıntı çıktı diğer ay o sıkıntıyı tedavi etmeye çalıştık acayip psikolojim bozuldu doktorum tutturmuş kilo verirsen olur diye, ben zaten aldığım son 10 kiloyu bu tedavi sürecinde ilaçlarla aldım ondan önceki 15 kiloyu da salak gibi ertesi gün hapı kullandığım için aldım şimdi de gitmiyor kilolar yeme ile olsa zaten az yiyen bi insanım bilmiyorum ki ne yapcam spor da yapmaya başladım zar zor 2 kilo vermisim sanki hiç cocugum olmuyacakmis gibi geliyor bazen o kadar arıza bi insan oldum ki bu yüzden durmadan eşime catiyorum çok sevdiğim insanların bile her dediginin altında bişey arıyorum sanki herkes bişeyleri yüzüme vuruyormuş gibi geliyor çocuğu olan ya da hamile olan biri bana dert etme olur dediği zaman intihar edesim geliyor içimden sen ne bilicen tabi diyorum hele bi de nazar degdiririm diye çocuklarını benden kaciranlar yok mu daha sinir oluyorum sanki benim gözüm onların çocuklarında onların çocukları altın olsa özenmem ben kendi evladımin hasretini çekiyorum bunu anlamiyorlar bu arada kusura bakma bir dokun bin ah işit gibi oldu tek derdimi anlatabildigim yer burasıdoktoro git de söyle böyle yaptı ilaç bana diye ona göre baska ilaç verir canım olsun insallah olur da gerek kalmaz ilaclara..:)
Çok zahmetli olucak her an onları düşünmekle gecicek herhalde :)ya herşey bi yanada bukadar ay uğraştıktan sonra hamile kaldığımız zaman nasıl bi psikolojiye gircez nasıl bir tepki vericez çok merak ediom. inş uzun sürmez bu bekleyişşşşde
Rabbim bagislasin hayırlı evlat etsin inşallah :)Selam güzel anne adayları, anne aday adayları. Tam geçen yıl bu ayda gelip tutunmuştu benim meleğim içime tam 1 buçuk yıl beklemiştim neler neler denemiştim ve en olmaz dediğim ay evimde misafirim vardı ve sadece 14. Yumutlama gününü değerlendirebilmiştik eşimle. Hiç umudum yoktu inanın adetim 10 gün geçtide ancak öyle aklıma geldi test yapmak. İnanamadım o çift çizgiyi görünce hayatımda yaşadığım en güzel andı. Bende eylül 2015 annesiyim meleğim 2,5 aylık kollarımda şuan. Rabbime binlerce şükür. Yaşadıklarınızı çok iyi anlayabiliyorum. Her zaman dualarımdasınız. Rabbim hepinize en kısa en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Hamilelere de inşallah sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin. Sağlıcakla kalın.