2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende 25 yaşındayım
Bir kürtaj bir kimyasal gebeliğim var
Bu ay yeniden denemeye başladık ama son 1 yıldır sürekli hamilelikle haşır neşirim
Özellikle kürtajdan sonra psikolojik olarak çok yıprandım
Ama bu ay neden blmiyorum bastıramadığım bir his var inşallah boşa çıkmaz

Kızlar yarın adet olmam gerekiyor olmazsam Ağustos annesi mi oluyorum bu yaştan sonra kafam karıştı iyice :KK70:

Bende 25 yaşındayım
Bu ay yeniden denemeye başladık ama son 1 yıldır sürekli hamilelikle haşır neşirim
Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah bu sefer bebeğin sağlıklı bir şekilde doğar.

ben
Bende 25 yaşındayım
bende tam buna bebzer seyler yazmaya geldim :/
5yasinda 1oglum var temmuzda 1dusuk yaptim bir kac aydir tekrar deniyoruz ama buay icimde tuhaf bir his var Rabbim hayirlara cikarsin insallah

benim sat 28kasim ama son zamanlarda adetim 21-25-28 gunde bir olarak surekli degisiyor bu yuzden tam yumurtlama zamanini bilemiyorum tabii bat ida bilmiyorum
Rabbim hepimize pozitifi gostersin insallah
***bu arada topigi sessizce takip ediyorum kendimi cok kaptirmamak icin yazmiyorum

Bende 25 yaşındayım
Ben de 26 yaşındayım, aynen bende 14. ayim... bir yıldır ben de ne aklımdan atabilildim ne de başka bişey , cok yıprandım bu süreçte :KK43: hayatımdan zevk alamıyorum resmen :KK43: ilk cocuk icin uğraşıyorum...

doktoro git de söyle böyle yaptı ilaç bana diye ona göre baska ilaç verir canım olsun insallah olur da gerek kalmaz ilaclara..:)
Gitmedim canım yaa bıktım doktora git gel asilama yaptıracagimiz ay ara verdi kendiliğinden olsun diye :KK43: inan hiç sabır kalmadı, ilaç kullanmak istemiyorum biri bi tarafı duzeltirken diğer tarafı bozuyor her ay ayrı bi sıkıntı çıktı diğer ay o sıkıntıyı tedavi etmeye çalıştık :KK43: acayip psikolojim bozuldu :KK43: doktorum tutturmuş kilo verirsen olur diye, ben zaten aldığım son 10 kiloyu bu tedavi sürecinde ilaçlarla aldım ondan önceki 15 kiloyu da salak gibi ertesi gün hapı kullandığım için aldım şimdi de gitmiyor kilolar :KK43: yeme ile olsa zaten az yiyen bi insanım :KK43: bilmiyorum ki ne yapcam :KK43: spor da yapmaya başladım zar zor 2 kilo vermisim :KK43: sanki hiç cocugum olmuyacakmis gibi geliyor bazen :KK43: o kadar arıza bi insan oldum ki bu yüzden durmadan eşime catiyorum çok sevdiğim insanların bile her dediginin altında bişey arıyorum :KK43: sanki herkes bişeyleri yüzüme vuruyormuş gibi geliyor :KK43: çocuğu olan ya da hamile olan biri bana dert etme olur dediği zaman intihar edesim geliyor içimden sen ne bilicen tabi diyorum :KK43: hele bi de nazar degdiririm diye çocuklarını benden kaciranlar yok mu daha sinir oluyorum :KK43: sanki benim gözüm onların çocuklarında onların çocukları altın olsa özenmem ben kendi evladımin hasretini çekiyorum bunu anlamiyorlar :KK43: bu arada kusura bakma bir dokun bin ah işit gibi oldu :KK43: tek derdimi anlatabildigim yer burası :KK43:

olur mu hiiç.. ben daha 4 aylık evliyim o kadar üstümüze gelmiyorlar ama artık olsun falan demeye başladılar biz de istiyoruz zaten ama Allah isteyince oluyor işte sanki bunu bilmiyorlar, biliyorlar da bilmezliğe vuruyorlar işte. yani ben senin yaşadıklarını yaşamadım ama anlamaya çalışıyorum tabi yaşayan bilir haklısın.elimden sadece dua etmek geliyor Allah ım önce sana sağlık versin sonra da hayırlı bir evlat inşallah seninle birlikte bana tüm isteyenlere... sen kötü kalplilere itimat etme onlar kendi kötülüklerinden başkasını göremezler herkes niyeti üzeredir derler ya senin iyi niyetini göremezler kendileri kötü niyetli olduklarından. bir sığınacak Rabbimiz var inşallah o gecenin ardından gündüze kavuştur hepimizi inşallah üzülme :KK43:

Tabi benimki daha 14 ay oldu bazen 7-8 yıl olmayanları duyduğum zaman oturup ağlıyorum sanki benimki de öyle olucakmis gibi inşallah bu ay kavuşuruz da yavrularimiza, inşallah hiç bir zamanda yaşadığımı anlama rabbim kimseyi evlatla sinamasin :KK43: çok zor bişey :KK43: bu ay artık nasib etsin inşallah :KK43:

ya herşey bi yanada bukadar ay uğraştıktan sonra hamile kaldığımız zaman nasıl bi psikolojiye gircez nasıl bir tepki vericez çok merak ediom. inş uzun sürmez bu bekleyişşşşde:KK68:

Selam güzel anne adayları, anne aday adayları. Tam geçen yıl bu ayda gelip tutunmuştu benim meleğim içime tam 1 buçuk yıl beklemiştim neler neler denemiştim ve en olmaz dediğim ay evimde misafirim vardı ve sadece 14. Yumutlama gününü değerlendirebilmiştik eşimle. Hiç umudum yoktu inanın adetim 10 gün geçtide ancak öyle aklıma geldi test yapmak. İnanamadım o çift çizgiyi görünce hayatımda yaşadığım en güzel andı. Bende eylül 2015 annesiyim meleğim 2,5 aylık kollarımda şuan. Rabbime binlerce şükür. Yaşadıklarınızı çok iyi anlayabiliyorum. Her zaman dualarımdasınız. Rabbim hepinize en kısa en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Hamilelere de inşallah sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin. Sağlıcakla kalın. :KK36::KK19:

inşallah :KK16:umutluyum ben ilk ay doğum kontrol hapı kullandım onun etkisi 3 ayda geçiyomuş bu ay 4.ay olcak inşallah bu ay olur :)

Selam güzel anne adayları, anne aday adayları. Tam geçen yıl bu ayda gelip tutunmuştu benim meleğim içime tam 1 buçuk yıl beklemiştim neler neler denemiştim ve en olmaz dediğim ay evimde misafirim vardı ve sadece 14. Yumutlama gününü değerlendirebilmiştik eşimle. Hiç umudum yoktu inanın adetim 10 gün geçtide ancak öyle aklıma geldi test yapmak. İnanamadım o çift çizgiyi görünce hayatımda yaşadığım en güzel andı. Bende eylül 2015 annesiyim meleğim 2,5 aylık kollarımda şuan. Rabbime binlerce şükür. Yaşadıklarınızı çok iyi anlayabiliyorum. Her zaman dualarımdasınız. Rabbim hepinize en kısa en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Hamilelere de inşallah sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin. Sağlıcakla kalın. :KK36::KK19:
Rabbim bagislasin hayırlı evlat etsin inşallah :)

Kızlar merhaba ağustos annelerinde yazdım çok da umutluydum düzenli calistik sonra belirtiler falan tâm derken bi baktım 3gun gecikmeyle regl oldum bu ay çok isterdim hamile kalmayı oğlum da 2012 eylül doğumlu ama annem ameliyat olacak 26aralikta istanbula ona bakmaya gidicem hamile olursam iş yapamam yardım edemem oyuzden ben bu ay da yokum sanırım 7aydir bebis olmuyordu bizim bu ayida atlayinca 8 olcak beklemesi umutlanmasi çok zor Rabbim boşa umutlandirmasin

X