2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
hayırlı olsun canım doktorun biraz abartmış kese 1500 lerde gören bile var :) ama belki bi kereden bebeğe de gör diye öyle dedi
Bilmiyorum.aslında doktorumda çok iyi ve bilinçli bir kadın daha öncede bir gebelik geçirdim ve 6 aylıkken sonlandı kendisi bu süreçte bizi doğru yönlendirdi.değerin 1085 hatta 2 günde bir bu değer 2 ye katlıyor dedi takvimden ona gore hesaplayıp randevu verdi.1500 de görülüyorsa ona gorede aslında cagira bilirdi.inşallah görunsunde başka bişe istemem.çünkü daha önceki hamileligimde zor günler atlattım.

hayırlı olsun canım doktorun biraz abartmış kese 1500 lerde gören bile var :) ama belki bi kereden bebeğe de gör diye öyle dedi
Canim cok bildigimden değil ama 1500 lerde kese alttan muayene ile görülüyor 6000 lerde karindan görünüyor diye biliyorum :) belki arkadaşın doktoru alttan muayene etmek istememistir

Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :)

Canim cok bildigimden değil ama 1500 lerde kese alttan muayene ile görülüyor 6000 lerde karindan görünüyor diye biliyorum :) belki arkadaşın doktoru alttan muayene etmek istememistir
Hımm olabilir :) o zaman demekki bizim doktor karından görmeyi tercih ediyor.hayırlısı olsun bakalım.görsün de doktorumuda değiştirmeyi düşünüyorum.işini iyi yapıyor ama biraz kasintı asık suratli birisi.

Çok sevindim tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun gözünüz aydın :)

Ben de yaptim hamilelik takvimiiii Ayy hafta sonu kan tahlili yapilsaydi keşke özelde yaparlar belki bakicam yarın kesinlesseydi bi olsun :)) Allah im isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin inşallah amin..

Ben de yaptim hamilelik takvimiiii Ayy hafta sonu kan tahlili yapilsaydi keşke özelde yaparlar belki bakicam yarın kesinlesseydi bi olsun :)) Allah im isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin inşallah amin..

yapıyorlar cnaım ben pazar tekrarlıcam zaten ınsallah 2 ye katlanır değerim

Saglik Ocakları cumartesi mesai yapıyormuş internetten baktım şimdi o zaman yarın gidip yaptırayim :):)

Canim cidden bu konuda doktorun güleryüzlüsü makbul :) ben o konuda doktorumdan memnunum hamile k alabilirsem ınsallah doktorumla devam edicem :)

Bence de burda kal. Hem belki ikiz olur bizden de önce alırsın kucağına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…