Bilmiyorum.aslında doktorumda çok iyi ve bilinçli bir kadın daha öncede bir gebelik geçirdim ve 6 aylıkken sonlandı kendisi bu süreçte bizi doğru yönlendirdi.değerin 1085 hatta 2 günde bir bu değer 2 ye katlıyor dedi takvimden ona gore hesaplayıp randevu verdi.1500 de görülüyorsa ona gorede aslında cagira bilirdi.inşallah görunsunde başka bişe istemem.çünkü daha önceki hamileligimde zor günler atlattım.hayırlı olsun canım doktorun biraz abartmış kese 1500 lerde gören bile var :) ama belki bi kereden bebeğe de gör diye öyle dedi
Canim cok bildigimden değil ama 1500 lerde kese alttan muayene ile görülüyor 6000 lerde karindan görünüyor diye biliyorum :) belki arkadaşın doktoru alttan muayene etmek istememistirhayırlı olsun canım doktorun biraz abartmış kese 1500 lerde gören bile var :) ama belki bi kereden bebeğe de gör diye öyle dedi
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :)Hamileyim arkadaşlar.inşallah pazartesi eşimle keseyi görmeye gideceğiz.son adet tarihim 24 kasimdi.bu hafta salı günü gittik.bthcg değerim 1085 çıkmiştı.doktor kesenin görünmesi için bu değerin 6000 ni bulmasi gerekiyor dedi.inş bir sorun olmaz.rabbim tüm isteyenlere hayırlı ve saglikli evlatlar nasip etsin inşallah.
Aminnnnn inşallah rabbim tüm isteyenlere enkısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :)
Hımm olabilir :) o zaman demekki bizim doktor karından görmeyi tercih ediyor.hayırlısı olsun bakalım.görsün de doktorumuda değiştirmeyi düşünüyorum.işini iyi yapıyor ama biraz kasintı asık suratli birisi.Canim cok bildigimden değil ama 1500 lerde kese alttan muayene ile görülüyor 6000 lerde karindan görünüyor diye biliyorum :) belki arkadaşın doktoru alttan muayene etmek istememistir
Kızlar 10 gün evvel yaotım takvivimi... 3 gündür evde ıdrar testı yaptım hep koskoca tek çizgiydi.... Ama size güzel haberlerim var teyze oluyorsunuzz takvimimi silmeme gerek yok Allahımın izni ile eylül annesi adayıyım artıkımmm
Hayırlı olsun gözünüz aydın :)Hamileyim arkadaşlar.inşallah pazartesi eşimle keseyi görmeye gideceğiz.son adet tarihim 24 kasimdi.bu hafta salı günü gittik.bthcg değerim 1085 çıkmiştı.doktor kesenin görünmesi için bu değerin 6000 ni bulmasi gerekiyor dedi.inş bir sorun olmaz.rabbim tüm isteyenlere hayırlı ve saglikli evlatlar nasip etsin inşallah.
Ben de yaptim hamilelik takvimiiii Ayy hafta sonu kan tahlili yapilsaydi keşke özelde yaparlar belki bakicam yarın kesinlesseydi bi olsun :)) Allah im isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin inşallah amin..
Canim cidden bu konuda doktorun güleryüzlüsü makbul :) ben o konuda doktorumdan memnunum hamile k alabilirsem ınsallah doktorumla devam edicem :)Hımm olabilir :) o zaman demekki bizim doktor karından görmeyi tercih ediyor.hayırlısı olsun bakalım.görsün de doktorumuda değiştirmeyi düşünüyorum.işini iyi yapıyor ama biraz kasintı asık suratli birisi.
Çok sevindim ya. Bu pozitifliğin bir ödülü olmalıydı tabi. Çift mi tek mi?300 çıktı güzelim
Bence de burda kal. Hem belki ikiz olur bizden de önce alırsın kucağına:)Canim sen de inşallah sende hayırlı haberi al da ben de o zaman ekime yazmam artık :) zaten acmadilar da kustum onlara burda kalcam banane :) zaten bu ay hamile kalırsam tahmini doğumgünü 3 ekim eylülde dogar muhtemelen :) banane ben burayı çok sevdim burda kalıcam :)
Canim bitane olsun da önce ,ikize Allah kerim :) hem bende ikiz olmasa daha iyi olur :) cunku bende arkuat uterus var :) rahmim kalp şeklinde ikiz olursa tasimayabilir allahkorusun :)Bence de burda kal. Hem belki ikiz olur bizden de önce alırsın kucağına:)
Ben varım canımMrb kızlar. Eylül anneleri olarak bir netleştirelim daha yakından tanırız birbirimizi
Ankarada yaşayan var mı
kremalicorek hayirli olsun canim cok sevindim sat ve bat ne zamandi?