2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
MarV-el histeroskopi oldunmu peki ? yada dusundunmu
Doktorum gerek görmedi canım çünkü beli belirsiz ufak bi arkuat bölge tespit edilmiş :) doktorum seninki ne gebelige mani ne de çocuğu doğurmana dedi biraz erken doğum yapabilirsin dedi ama ilerde sorun teşkil ederse ufak bi operasyonla alırız dedi :) bakalım :)

Diğer topiklerdeki gibi sat yazsalar keşke liste gibi yani artık takip edemiyoruz maşallah hamileler çoğaldı. Hepsine seviniyorum çok şükür rabbime duaya kalkan ellerimizi geri çevirmedi. Herkese kısmet olur olacak inşallah

İnşallah canım :) ama bildiğim kadarıyla onun için hamile arkadaşlardan birinin konuyu kazenden alıp ilgilenmesi lazım bu işle :)

Günaydın kızlar ben 3 gündür yemek yemiyorum desem yeridir acıkma özelligimi kaybettim sanki. Zorla muz süt pekmez portakal suyu ceviz yemeye calisiyorum. Goguslerim aynı şiş. Günde 3-5 defa alttan bicak batması gibi kramp gibi oluyo. Yorgun hissediyorum kendimi ama uyuyamiyorum uykuya dalamiyorum uykum cok azaldı. Ve coook usuyorum.

Günde 1 folbiol 1 coraspin 2 progestan kullaniyorum(100mg).

Sizde durumlar nasıl eylül anneleri?

Canım bende doymuyorum gibiyim... adet sancılarım var kasıklarımda ınce sızı belımde ağrı.. ve malesef benım mıgrenım var mıgren ılacım yasak bas agrısıylayım dun gecde hıc uyuyamadım.

6 adet estrofem 1 adet folıbol 1 coraspın 2 dekort 1 kan sulanırıcı ıgne 1 progeston ıgne kullanıyorumm. kıçımın halını gorsenız agalrsınız bebişkolarım ıcın deger ama cok acıyor

Günaydın hanımlar. Sizi evden biraz zor takip ediyorum. Malum bir oğlum olunca pek telefona bakmıyorum. Is yerinde KK hep açık sürekli bakıyorum. Ne çok hayırlı haber almışız ne güzel çok sevindim yeni gebeler hayırlı olsun darısı bekleyen arkadaslara :) friendlyfriendly canım bak ne güzel katlamis değerin. Çok sevindim. Bıçak batması şeklinde ağrılar bu 2 gündür bende de var. Bulantı yok şükür bende.sadece dün çok az bişey is yaptım öldüm çok yoruldum ve ağrım oldu. Hastalıktan geberiyorum. Tam iyilestim gibi oldum diyorken yeniden grip oldum bogazim fena faranjitim azdı. Her şeyi deniyorum ama boğaz ağrısı beni öldürdü

Sagol canım sağlıkla devamı gelir insallah. Fecmisolsun canım koru kendini boşver işi şu 3 ay hicbisey yapma zorunda kalmadikça. Limon sıkıp iç dicem ama hamilelikte zararı olur mu limonun bilmiyorum. Dr unu arayıp bi serum falan mı taktîrsan acaba

Yok zararı olmaz canım günde max 2 fincan ıhlamur içiyorum. Limonlu ballı sıcak su, ballı süt, tavuk suyuna limonlu çorba sarımsaklı çorbalar , ağız sularıyla gargara, bol narenciye hepsini deniyorum. Ama çok inatçı bir hastalık
2. Kez geldi bana ilk defa yaşıyorum böyle birşey

Halsizlik falan yok sadece sağlam bir boğaz ağrısı var. Burun akıntısı falan dert deil ama bademcik beni bitirdi

Hoşgeldin aramıza.Amin inşallah.Hayırlı uğurlu olsun gözümüz aydın:) İçin rahat olsun pazartesiye görürsün keseyi,belki kalp atışlarını bile duyabilirsin yanılmıyorsam 6.haftanın içindesin.İlk gebeliğin mi?Nerden katılıyorsun?

çok geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin,aynen yazdıklarını önerecektim hepsini de yapıyormuşsun. ılık pekmeze 1 çk karabiber ekleyip yeyince boğazı yakıyor, ağrısı biraz diniyor denemek istersen.İlaç da kullanamıyoruz Dikkat et kendine

Hoşbuldum.Teşekkür ederim.hepimizinki inş hayırlı olur.bakalım pazartesi görürüz inş.kalp atışı için erken olur belki .bu kısmet olursa 2.ci gebeligim.ilk gebeligim malesef 6.ci ayinda normal doğumla sonlandı.6 ay da ara verdik bu ay denedik çok şükür.rabbim bunun sonunu getirir inşallah.herkesin gönlündeki nasip olur inşallah.

Dun test yaptim iki pembe belirgin cizgi cikti teste gore hamileyim ve adette olmadim ama ben.ne bir bulanti ne baska bir belirti hissetmiyorum normal midir

Kozlar gecikmenin 3.günü kan testin negatif cikti ama hala adet olmadim çok moralim bozuk. Ne bebis var ne adet olabildim. Bir an evvel adet olup yeniden calismalara devam etmek istiyorum ama bi sıkıntı var galiba. Bugün itibari ile gecikmenin 7. günü hala gelen giden yok

Doktora gitmediniz mi. Belki. Baska bir problem vardir benimde ilk gebelik ama adet gecikti ve idrar testinde pozitif cikti doktora gidemedim henuz malum tatil

Amin canim. Benim de 22 aylik hasretim bu ay son bulmustur insallah. Dikkat et kendine

Dun test yaptim iki pembe belirgin cizgi cikti teste gore hamileyim ve adette olmadim ama ben.ne bir bulanti ne baska bir belirti hissetmiyorum normal midir

Bende de aynı durum var. Pazartesi kan tahlili yaptırıcam. Hiç hamile gibi değilim ne bulantı ne kasık ağrısı. Göğüs hassasiyetim bile yok pek. Anlamadım valla bir sürü kişiye de haber verdik ama hamile değil miyim acaba diye düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…