Canım benim idrarda da değişiklik vardı, ama köpük gibi değil de içinde küçük küçük tozlar var gibiydi. Bir de sarı akıntı oluyor gerçekten.Saçmaladım galiba, ne bileyim tek farklılık bu... Bayağı bir köpüklü geliyor... Bide akıntım sarımtrak gibi...Sende durumlar nasıl? Regl oldun mu yada olacak gibi hissediyormusun
Hadi ihş Rabbim gönlüne göre versin.Adet olacak gibi ağrım var ama o normal çünkü oğlumda da aynıydım. Göğüslerim şiş acıyor 1 haftadır. Icim içime sığmıyor kafama takmadım aslında bu ay daha relaxtım ama şimdi gecikme yaşayınca çok farklı oldum
Ortada hiç bişey yok deme iyi niyet var tertemiz kalp var Arzu var istek var e kısmette de varsa daha ne olsun?Sende yine birseyler belli bana baksana ortada hiçbirşey yok yine takvim yaptım.. İhş Rabbim tamamını nasip eder.
Umitlendirme beniiGünaydın kızlar hastalık tan geberiyorum salya sumuk hapsuruk bittim...dünden bu yana 100 kez hapsurmusumdurıhlamur içiyorum şimdi. Kahvaltimi yaptım. Oğlum sağolsun sabah 7 de kaldırdığı için ayyyyy o da hapsurmaya başladı hayiiirrrr yaaaa o kadar da uzak durdum
S sinkar canım ben idrarimda tam olarak o dediğini gördüm canım sen yazınca tuhaf oldum benim de çok ilgimi çekmişti. Ağır bir koku sarımsı kremimsi bir akıntı ve kopuren idrar
Geçmiş olsun canım bu arada heyecandan mesajın ilk partini atladım kusura bakma , oğluna ıhlamur icirip hemen terlet yatakta üstünü başını değiştir hemen sonra inşallah o hemen atlatir.. kendine de çok iyi bak ılık süt iç , cok mecbur kalmadıkca ıhlamur içme canım , terlediginde hemen üstünü değiştir emi ayaklarını da sıcak tut :) bu arada sen cilginbedishsin di mi adını değiştirmisin :)Günaydın kızlar hastalık tan geberiyorum salya sumuk hapsuruk bittim...dünden bu yana 100 kez hapsurmusumdurıhlamur içiyorum şimdi. Kahvaltimi yaptım. Oğlum sağolsun sabah 7 de kaldırdığı için ayyyyy o da hapsurmaya başladı hayiiirrrr yaaaa o kadar da uzak durdum
S sinkar canım ben idrarimda tam olarak o dediğini gördüm canım sen yazınca tuhaf oldum benim de çok ilgimi çekmişti. Ağır bir koku sarımsı kremimsi bir akıntı ve kopuren idrar
Doğru diyorsun Canım Rabbim kalbimize göre versin. Son 9 günüm.Ortada hiç bişey yok deme iyi niyet var tertemiz kalp var Arzu var istek var e kısmette de varsa daha ne olsun?
Canım ben biraz araştırdım, bazı kadınlar hamileyken idralinde değişiklikler olabiliyormuş. Çok fazla içeriği hakkında bilgi vermiyorlar, ama erken belirti olabilir. Dünden beri köpüklü geliyor benım, bu sabahta öyleydi. Bekleyip göreceğizCanım benim idrarda da değişiklik vardı, ama köpük gibi değil de içinde küçük küçük tozlar var gibiydi. Bir de sarı akıntı oluyor gerçekten.
Hadi bakalım, inş yanılmıyorsundur.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendini. Bizim de şansımıza bekledik bekledik, en riskli aylarda gebe kaldık yada Rabbimin izniyle kalmaya adayız. İlk üç ay kış, havalar buz gibi olacak. Çok dikkatli olmamız lazım.Günaydın kızlar hastalık tan geberiyorum salya sumuk hapsuruk bittim...dünden bu yana 100 kez hapsurmusumdurıhlamur içiyorum şimdi. Kahvaltimi yaptım. Oğlum sağolsun sabah 7 de kaldırdığı için ayyyyy o da hapsurmaya başladı hayiiirrrr yaaaa o kadar da uzak durdum
Canim benim 2 hamileligimde de kalp carpintisi oldu koltuga zor atiyodum kendimi agzimda carpiyodu kalbim.Günaydın tatlı anneler
Bugun benim beklenmeyen regl günüm
Kendimi umutlandirmak istemiyorum ama ilk gebeligimde de tasiyonum hep dusuk nabzim normale gore yuksekti. 3 gundur tansiyonumu olcuyorum tansiyonum 10a 6 nabzim yuksek. Bi yerde okumustum gebelikte nabiz biraz daha yukseliyor diyordu. İnsallah oyledir yaa
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzGünaydın tatlı anneler
Bugun benim beklenmeyen regl günüm
Kendimi umutlandirmak istemiyorum ama ilk gebeligimde de tasiyonum hep dusuk nabzim normale gore yuksekti. 3 gundur tansiyonumu olcuyorum tansiyonum 10a 6 nabzim yuksek. Bi yerde okumustum gebelikte nabiz biraz daha yukseliyor diyordu. İnsallah oyledir yaa