2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Saçmaladım galiba, ne bileyim tek farklılık bu... Bayağı bir köpüklü geliyor... Bide akıntım sarımtrak gibi... Sende durumlar nasıl? Regl oldun mu yada olacak gibi hissediyormusun
Canım benim idrarda da değişiklik vardı, ama köpük gibi değil de içinde küçük küçük tozlar var gibiydi. Bir de sarı akıntı oluyor gerçekten.
Hadi bakalım, inş yanılmıyorsundur.

Adet olacak gibi ağrım var ama o normal çünkü oğlumda da aynıydım. Göğüslerim şiş acıyor 1 haftadır. Icim içime sığmıyor kafama takmadım aslında bu ay daha relaxtım ama şimdi gecikme yaşayınca çok farklı oldum

Hadi ihş Rabbim gönlüne göre versin.

Günaydın kızlar hastalık tan geberiyorum salya sumuk hapsuruk bittim...dünden bu yana 100 kez hapsurmusumdur ıhlamur içiyorum şimdi. Kahvaltimi yaptım. Oğlum sağolsun sabah 7 de kaldırdığı için ayyyyy o da hapsurmaya başladı hayiiirrrr yaaaa o kadar da uzak durdum

S sinkar canım ben idrarimda tam olarak o dediğini gördüm canım sen yazınca tuhaf oldum benim de çok ilgimi çekmişti. Ağır bir koku sarımsı kremimsi bir akıntı ve kopuren idrar

Umitlendirme benii emel yok sende öyle bişey heyecanlanma all is well !! all is well !! :) şaka bi yana da canım o ben de de var :) ama yine de kaptırmayacagim kendimi bu kez :)

Geçmiş olsun canım bu arada heyecandan mesajın ilk partini atladım kusura bakma , oğluna ıhlamur icirip hemen terlet yatakta üstünü başını değiştir hemen sonra inşallah o hemen atlatir.. kendine de çok iyi bak ılık süt iç , cok mecbur kalmadıkca ıhlamur içme canım , terlediginde hemen üstünü değiştir emi ayaklarını da sıcak tut :) bu arada sen cilginbedishsin di mi adını değiştirmisin :)

Günaydın tatlı anneler
Bugun benim beklenmeyen regl günüm
Kendimi umutlandirmak istemiyorum ama ilk gebeligimde de tasiyonum hep dusuk nabzim normale gore yuksekti. 3 gundur tansiyonumu olcuyorum tansiyonum 10a 6 nabzim yuksek. Bi yerde okumustum gebelikte nabiz biraz daha yukseliyor diyordu. İnsallah oyledir yaa

Canım benim idrarda da değişiklik vardı, ama köpük gibi değil de içinde küçük küçük tozlar var gibiydi. Bir de sarı akıntı oluyor gerçekten.
Hadi bakalım, inş yanılmıyorsundur.
Canım ben biraz araştırdım, bazı kadınlar hamileyken idralinde değişiklikler olabiliyormuş. Çok fazla içeriği hakkında bilgi vermiyorlar, ama erken belirti olabilir. Dünden beri köpüklü geliyor benım, bu sabahta öyleydi. Bekleyip göreceğiz

Geçmiş olsun canım dikkat et kendini. Bizim de şansımıza bekledik bekledik, en riskli aylarda gebe kaldık yada Rabbimin izniyle kalmaya adayız. İlk üç ay kış, havalar buz gibi olacak. Çok dikkatli olmamız lazım. . Canım bende dün dikkatimi çekti ilk umursamadım, sonra baktım gecede aynı , sabahta aynı köpüklü. Birde sarımtrak akıntı eşlik ediyor. Biraz araştırdım gebelik belirtiside olabilir yada idral yolu enfeksiyonuda olabilir. Biraz daha gözlemliyeceğim . Son 9 günüm zaten. Zamanda geçmek bilmiyor.

Herkeseeee günaydınlar iyi haftasonları. Heyecandan günaydın demeyi unuttum. Gerçeği saat 1 'e geliyor . Biz daha yeni kahvaltı başından kalktık. şimdi nikaha gidiyoruz. :) T tomurcugumm son durumlar nasıl . İhş olumludur.

Canim benim 2 hamileligimde de kalp carpintisi oldu koltuga zor atiyodum kendimi agzimda carpiyodu kalbim.

Yani nabız en erken belirti bence..

İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…