2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
O biraz annenin tavrıyla ilgili S sinkar . Misal biz 3 kardeşiz bir abla bir abi var bende aramız 1 er yaş. Benim çocukluk anılarım çok berbat. Yani annem çalışırken 3 çocuk 2si Bebek hep ihmal hep kırgınlık düşünüyorum annem bu işi idare edememiş çünkü üçümüzde okuduk iş sahibi olduk evlendik anne baba olduk ama çok yaralıyız çocukluktan kalma yaralar. Bu sebeple yaşları yakın olmasın istedim ben. Her çocuğum anne ilgisine sevgisine doysun istedim. Şimdi anne olunca annemin yaptığı hatalarla sekillendiruyorum anneligimi. Ben her gun zaman ayiriyorun kizima sohbet Ediyirum fikrini soruyorum duygusal anlamda tamamlanmış olsun eksik kalmasın anne baba Sevgisine doymuş olsun istiyorum.
Çocukluğunu Mutlu hatırlaması benim için çok çok çok önemli.
Bir yerde okumuştum Mutlu geçirilen bir çocukluk insanın anavatanı gibidir diye.
Haklısın canım eğer ilgi gösteremiyeceksen, başedemiyorsan bu kadar büyük bir sorumluluğun altına girmiyeceksin ... ben şu an olmayan birşey için konusuyorum, belkıde bir çocuk benım bütün enerjimi alacak ve ikinciyi çok sonra düşüncegım... bii ilk gebeliğim gerçekleşsın de gerisi için Rabbim büyük ... kısmet meselesi :KK66:

Kızlar bence birazda çok şey bilmekten biz stres yaşıyoruz. Ben bundan önceki gebeligimde hic bir sey bilmiyordum ve hemen olabilecegine ihtimal vermiyordum. Ne yumurtlama hesabi yaptim ne adet gunu bekledim... Bi baktim ki hamileyim. Hamile kaldigimi ogrendigim gibi elimde surekli telefon arastir arstir uzmsn oldum resmen :) sonra bebegimi kaybedince bu sefer daha fazls aratirmaya basladim her seyi bildigim icinde artik stres yapiyorum. Acaba yumirtladim mi acaba bebek tutanabildin mi vs vs..
Col bilmekten paronayak oldum resmen ya. Keske hic bir sey bilmeseydim.
Katılıyorum sana ne kadar bilirsen o kadar stres yapıyorsun... bazen bazı kaonularda cahil olmak gerekiyor... mayıs ayında kuzenım hamile kaldı... ona sordum yumurtlama günündemi ilişkiye girdin? özel olarak ne yaptın diye? kız ne yumurtlama günü o ne ? dedi... biz haftada bir yada iki kez ilişkiye giriyoruz ve hangi gün hamile kaldığımı bilmiyorum dedi... bize baksana elimizden gelse yumurtlama saatini bile hesaplıyacagız :KK66:

Katılıyorum sana ne kadar bilirsen o kadar stres yapıyorsun... bazen bazı kaonularda cahil olmak gerekiyor... mayıs ayında kuzenım hamile kaldı... ona sordum yumurtlama günündemi ilişkiye girdin? özel olarak ne yaptın diye? kız ne yumurtlama günü o ne ? dedi... biz haftada bir yada iki kez ilişkiye giriyoruz ve hangi gün hamile kaldığımı bilmiyorum dedi... bize baksana elimizden gelse yumurtlama saatini bile hesaplıyacagız :KK66:
Bazen doktor işte kanda gebelik oranına bakacağız derdi sanki ben adını bilmiyorum haberi yok her gün Bhcg ile yatıp kalkıyorum. Yükselmesi gerek demişti içimden hadi ya dedim . Dr bizi birşey bilmez sanıyor ama çok şey biliyoruz. Katılıyorum keşke bilmesek

Bazen doktor işte kanda gebelik oranına bakacağız derdi sanki ben adını bilmiyorum haberi yok her gün Bhcg ile yatıp kalkıyorum. Yükselmesi gerek demişti içimden hadi ya dedim . Dr bizi birşey bilmez sanıyor ama çok şey biliyoruz. Katılıyorum keşke bilmesek
ayyyy sorma canımm banada yumurtlama belirtisini anlatıyor ve özel olarak buğünlerde ilişkiye girmen gerekiyor diyor... içime bir gülme geliyor gülemiyorumda ... birde bana kimyasal gebeliği anlatıyor... eğer böyle birşey başına gelirse bunu düşükten sayma sağlıksız bir gebelik olduğu için gerçekleşiyor diyor... içimden yapma canım diyorum ... daha neler neler... bunların hiçbirini bilmemeyi tercih ederdim... doktorada bazen saf ayağına yatıyorummm :KK66:

Bende sağ kasığımda ara ara hafiften batma gibi birşey hissediyorum. İnş adet değil bebek habercisidir. :KK43:

ilk gebeliğimi düşümüyorum batmalarım ne zaman başlamıştı diye ama tek hatırladığım en az 1 hafta öncesinde başlamıştı son 4 gün ciddi batmalar yaşamıştım canımı acıtıyordu.

kızlar benim ilk gebeliğimde çok uzun süre kasık ağrım oldu. sol kasıkta bir bıçak saplı sürekli adet sancısı çekiyor gibiydim. 3 ay sürdü. baş ağrısı uyku eğilimi... ama bunda rahatım enteresan bi şekilde. 2 gün önce biraz da üşüdüğümden olsa gerek çok ağrım oldu. ya da hamilelik boyunca adet dönemlerimde agrı yaşamştım belki bunda da öyle olacaktır. b hcg değerlerimi kıyaslayacak olursam oğlumda gecikmenin 4 veya 5. günü 176 idi. bunda gecikmenin 3. gününde 148 çıktı. yaklaşık aynı gibi yani ama daha rahat geciyor Şeytan kulağına kurşun maşallah :KK70:

bunda batmalardan ziyade yayılan ağrılarım oluyor. ilkinde ben çok erkenden hissetmiştim. döllenmeden 1 hafta sonra hissettim desem abartmış olmam. :KK70: beraberlikten 1 hafta sonra kahve beni etkilemişti. bunda da uyanış sebebim kahveden tiksinmemdi :)

Hamilelik takvimi yapmayayım dedim ama dayanamadım yaptım
doktora gitmeden sahiplenmeyecektim güya ama aslında şimdi doktora gitmeye de korkuyorum kasık ağrım var ani batmalar yaşıyorum . Korkuyorum dış gebelik mi boş gebelik mi evhamlanıyorım pazartesi gitsem doktora kese yok Bebek yok boşuna gitmiş Olacağım haftaya gel diyecek bana sinir oluyorum haftaya gel demelerine.

Hamilelik takvimi yapmayayım dedim ama dayanamadım yaptım
doktora gitmeden sahiplenmeyecektim güya ama aslında şimdi doktora gitmeye de korkuyorum kasık ağrım var ani batmalar yaşıyorum . Korkuyorum dış gebelik mi boş gebelik mi evhamlanıyorım pazartesi gitsem doktora kese yok Bebek yok boşuna gitmiş Olacağım haftaya gel diyecek bana sinir oluyorum haftaya gel demelerine.
Sende yine birseyler belli bana baksana ortada hiçbirşey yok yine takvim yaptım. :KK66:. İhş Rabbim tamamını nasip eder. :KK66:

Ayy bugün regl olmam lazımdı henüz olmadım. Tabi daha gün bitmedi kalbim küt küt heyecandan midem bulanıyor. Sancım var oğlumda da adet Sancım olmuştu Allah ım inşaallah bebeğim benimledir. Test yapmıcam demiştim yapmadım adet 5 gün geçerse kan testi yapıp Dr gösteririm zaten daha önce Dr kese falan göremiyor erken gitmenin anlamı kalmıyor

Ayy bugün regl olmam lazımdı henüz olmadım. Tabi daha gün bitmedi kalbim küt küt heyecandan midem bulanıyor. Sancım var oğlumda da adet Sancım olmuştu Allah ım inşaallah bebeğim benimledir. Test yapmıcam demiştim yapmadım adet 5 gün geçerse kan testi yapıp Dr gösteririm zaten daha önce Dr kese falan göremiyor erken gitmenin anlamı kalmıyor
Hadi canım ihş olmazsın... Bende bazen bir gün geçiyor. Bekledim adet gün içerisinde gelmiyor, sabah bir kalkıyorum kanama yada öğlenleğin geliyor. O zaman üzülüyorum. İhş sende ve bu topikteki herkeste beklenen kırmızılar gelmez. :KK66:

Hadi canım ihş olmazsın... Bende bazen bir gün geçiyor. Bekledim adet gün içerisinde gelmiyor, sabah bir kalkıyorum kanama yada öğlenleğin geliyor. O zaman üzülüyorum. İhş sende ve bu topikteki herkeste beklenen kırmızılar gelmez. :KK66:
Inşallah yaa Sağol. eşim eve gelir gelmez hastalandın mı diye sordu başta evet dedim, nasıl üzüldü kısmet dedi sonra şaka şaka deyince o da sevindi. ALLAH herkesin gönlündekini hakkında hayırlı etsin.

Inşallah yaa Sağol. eşim eve gelir gelmez hastalandın mı diye sordu başta evet dedim, nasıl üzüldü kısmet dedi sonra şaka şaka deyince o da sevindi. ALLAH herkesin gönlündekini hakkında hayırlı etsin.
Âmiiin. Rabbim hayırlısı ile çocuklarımızı kucağımıza almayı nasib etsin

Kızlar belkı sorum saçma olucak ama idralin köpüklü gelmesi gebelik belirtisi olabilrmi. Buğün hep idralin çok köpüklüydü. Saçma ama sormak istedim. Bilgisi olan var mı ??o_O

Valla hiç
Kızlar belkı sorum saçma olucak ama idralin köpüklü gelmesi gebelik belirtisi olabilrmi. Buğün hep idralin çok köpüklüydü. Saçma ama sormak istedim. Bilgisi olan var mı ??o_O

Valla hiç dikkat etmedim hiç duymadım da google amcaya bir soralım o duymuş mu :KK8:

Valla hiç

Valla hiç dikkat etmedim hiç duymadım da google amcaya bir soralım o duymuş mu :KK8:
Saçmaladım galiba, ne bileyim tek farklılık bu... Bayağı bir köpüklü geliyor... Bide akıntım sarımtrak gibi... :KK49: Sende durumlar nasıl? Regl oldun mu yada olacak gibi hissediyormusun

Ne güzel artmis canim hic korkma bence içini ferah tut. Eğer saglikli bir gebelikse ne kadar kanama olursa olsun tutunur
Saol canım. Bugün bir tanıdığın 6 aylık bebeğinin karnında öldüğünü duydum. Belki bana bir şefkat tokadıydı bu. Çok takmamak lazım. Daha kötüsü başımıza gelmediği için şükretmek lazım.

canım baba değerlerini günlerine göre yazarmısın mesela benim sat 25 kasım
bata 4 gün kala 8,42
2 gün kala 34,01
bugün bat günü sabah baktırdım akşam sonuç çıkar
seninkiler nasıldı
Benim sat 25 kasım
Normalde 35 günde bir oluyorum. O yüzden hala bata 5 gün var gibi. Ama demek ki erken yumurtlama olmuş bu ay. Şüpheli ilişki 16. Gün oldu. Ondan 13 gün sonra kan değerim 98, 15 gün sonra 254.

X