bende sabırsızlıkla bekliyorum 4 ocak doğumgünüm ihş bebişimin müjdesini doğumgünümde almak nasip olur4 ocak gelsin kan verelim ınsallah
Günaydın kızlar
Bi kaç gündür sabahları rahatsız edici bir mide bulantısıyla utanıyorum ve uykudan gözlerimi aaçamıyorum
Bu ay inanılmaz kendimi hamile hissediyorum umarım hislerim beni yanıltmaz.
inşallah tutar kızlar :) ben de bi test alayım diyorum pazartesi falan yaparım 3gün kala çıkar mı acaba bu sefer
Ben 3 gün kala yaptim tek çizgi
Bence yapma çok fazla moral bozuyor
Canım beklemek çok zor farkındayım bende ilk defa bu ay acaba erken mı yapsam diyorum testimi... ama en iyisi gününün bir kaç gün geçmesini beklemek ... ihş olumlu netice alırızinşallah tutar kızlar :) ben de bi test alayım diyorum pazartesi falan yaparım 3gün kala çıkar mı acaba bu sefer
bat günün nezman cnaım
Yarin canim ama ben saliya kadar test yapmama kararı aldim. Eğer sali gününe kadar regl olmazsan kan vereceğim.
yaa biliyorum bat ı beklemek en güzeli :\Ben 3 gün kala yaptim tek çizgi
Bence yapma çok fazla moral bozuyor
ayyy sen sonuna gelmıssın ne guzel ben 4 ocak test gunum yarınsa yarında kan verebılırsın kanda cıkarda ıdrarda cıkmayabılıo
Bana kalsa bugün gidip yaptiracagim ama eşime söz verdim bekleyeceğim.
Hafta sonu Esim evde o izin vermiyor bekle diyor pazarteside sabahtan aksama kadar kurstayim dersim var ancak salı yaptırabilirim :)
yaa biliyorum bat ı beklemek en güzeli :\
ayyy bu kocalar herseye karısıyolar
Bana kendini çok kaptırıyorsun diyor kendisi belki belki eylülbasina kalmaz aağustosta doğar diyorGüya kendini kaptrmiyor
Elhamdulillah canım :) nasıl olalım nasibimız için avuç açmış beklemekteyim :) 5 ya da 7 güne batim gelir :)sanada günaydın canım nasılsın buğün... ?? Bat'a kaç gün kaldı senınkısı benden erkendi diye hatırlıyorum ??
Sesli güldüm resmen :) onlar daha heyecanlı Allahtan onlar doğurmuyorlarBana kendini çok kaptırıyorsun diyor kendisi belki belki eylülbasina kalmaz aağustosta doğar diyorGüya kendini kaptrmiyor
Sesli güldüm resmen :) onlar daha heyecanlı Allahtan onlar doğurmuyorlar
benımde 10 gün var ilk müjdeli haberi sen vereceksin ihş? senın kistin vardı geçtimi ? bende korkuyorum femara kullanıyorum acaba kist yapar mı? sağlıklı bir kadınım durup durmadan kendi sağlımı bozmayayımElhamdulillah canım :) nasıl olalım nasibimız için avuç açmış beklemekteyim :) 5 ya da 7 güne batim gelir :)