2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba kızlar,
Bugün doktorumla görüştüm. Yarın bir daha test yaptırmamı, bhcg 2 katına çıkmışsa da kan sulandırıcı iğneye başlamamı söyledi. Bu akşam da corasprin başlayacağım. Daha önce düşük olduğu için böyle bir tedbir alalım dedi. Biraz stres yaptım. Nasıl geçecek şimdi bu günler

Canim stress yapma üzme bebisi :) kuldan tedbir alması gerisi allahtan :) doktorun dediği ilaçları kullan ağır bi iş yapma ayaklarını uzatıp dinlen canım :)

Önemlı olan bhcg nin iki katına çıkması eğer iki katına çıktıysa sağlıklı bir gebeliktir hiç korkma... Doktor gereken tedbirleri alır sende içini ferah tut hakkında hayırlısı canım ...

Canim stress yapma üzme bebisi :) kuldan tedbir alması gerisi allahtan :) doktorun dediği ilaçları kullan ağır bi iş yapma ayaklarını uzatıp dinlen canım :)

Saolun kızlar. Bugün 2 katına çıktıysa sağlıklı gebelik kabul edilebileceği için iğneye başlanacak. Hayırlısı bakalım.
Hadi bakalım bugün yeni hamiş haberleri alacak mıyız?:)

Son düzenleme:
Saolun kızlar. Bugün 2 katına çıktıysa sağlıklı gebelik kabul edilebileceği için iğneye başlanacak. Hayırlısı bakalım.
Hadi bakalım bugün yeni hamiş haberleri alacak muyuz?:)
Canım testi yaptırğın zaman bizi haberdar et ... iyi haberlerini bekliyoruz :)

günaydınn kızlar;

B Besyildiz ne güzel önlem almıs doktorun ıste benım 2 kaybım var dıe doktorum trasnferden önce kan sulandırıcıya basladı. İçini klabini ferak tutt güzelim. şimdi eylül annelerine girerken geçen sene yıne bu aydı transferım ve ben 2015 eylül annelerındeydım nasip olmadı ınsallah bu kez olsun

Kızlar bugun 3. gün kasıkalrım aşağıya çekiyor. adet olucam cok garım var benım dıger pozıtıflerımde bole garım yoktu

Kızlar bugun 3. gün kasıkalrım aşağıya çekiyor. adet olucam cok garım var benım dıger pozıtıflerımde bole garım yoktu
Canım daha senın Bat var. Hemen olumsuz düşünme ... havalar soğuk belkı üşütmüşündür. dikkat et kendine bol bol dinlen ayaklarını sıcak tut... pozitif düşün... Bol BOL dua et Kuran oku Rabbımın izniyle birsey olmıyacak... kendini şimdiden strese sokma

günaydınlar herkese :) her şeyin yolunda gittiği umut dolu bi gün olsun insallah.. bat ıma 6gün kaldı benim oldu mu acaba merak ediyorum insallah olmuştur :) hepimizin olmuştur inşallah

Kızlar bende totem yaptım... bir deneyim dedim yapabilecekmiyim diye... yaptım... hemen silecektim aslında ama sonra kalsın dedim

o totemi bende yaptım yavrum ınsallah 9 ay silmek zorunda kalmayız. kaçıncı gunun cok agrım var benım yaa
Canım benım 17. günüm bat 4 yada 5 ocak ... ihş silmekz orunda kalmayız... bende de hafif kasık ağrıları var özellikle sağ tarafta... ama ne bileyim havalardan da olabilir... onun haricinde birşey yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…