Benımde ovulasyon günüm sali yada dün akşamdı bende beklemedeyim. Benımde 14 eylül gözüküyor. Bize daha var canımm bende sabırsızlıkla bekliyorum...Canım sen ne kadar önce öğrendin hamile olduğunu? Ben hamile kalırsam 15 eylülde gözüküyor doğum aramızda 4 gün var. Daha dündü ovulasyon günüm
Benim bat yarın heyecan dorukta. bilinç altım rüyalarımda artık.Canım ihş rüyaların terse çıkarda , bizde hamiş kalırızda burda güzel güzel şeyler paylaşırız senın Bat 'a kaç gün kaldı??
Çok güzel müjdeli haberini bekliyoruz ... bencede ilk aylar kimseye söyleme.. inan böylesi daha iyi olur :)Benim bat yarın heyecan dorukta. bilinç altım rüyalarımda artık.
Ben oğlumda aileme söyledim sonra zaten otomatik olarak herkes öğrendi bu sefer aileme de söylemiycem. Çünkü benimle ilgili herşeyi herkes öğrenir, bana hiç bişey anlatılmaz. Aaa sana söylemedim miiii?? bu yüzden söylemek istemiyorum.
Hadi bakalım inş. Ovulasyon dündü benim ama yumurta salı günü çatladı nedense tabi o gün kandildi pazartesi çalışmıştık inş erken döllenme olmuştur. Psikolojik miğdem bulanıyo şuanBenımde ovulasyon günüm sali yada dün akşamdı bende beklemedeyim. Benımde 14 eylül gözüküyor. Bize daha var canımm bende sabırsızlıkla bekliyorum...
daha dur canım hemen mide bulantısı olmaz :) bizde salı gününü değerlendirmedik. cumartesi,pazar,pazartesi bide çarşamba gününü değerlendirdik... ben cumartesi günü doktora gittiğimde yumurtaların yeterli büyüklükte buğün yarın çatlar dedi, bende haftasonun iyi değerlendirdim. büyük ihtimalle bende de erken yumurtlama olmuştur. hadi bakalım hakkımızda hayrlısı...Hadi bakalım inş. Ovulasyon dündü benim ama yumurta salı günü çatladı nedense tabi o gün kandildi pazartesi çalışmıştık inş erken döllenme olmuştur. Psikolojik miğdem bulanıyo şuan
canım onlar para tuzağı sakın alma ilişkiden 72 saat sonra gebeliğin belli olması imkansız... döllenme olsa bile bunun rahmi yolculuğu 6-10 gün sürüyor . rahme yerleştikten sonra gebelik hormonu salgılanmaya başlıyor... yane anlıyacagın gebeliği en erken bat 3 gün kala öğrenebilirsin, tabi geç döllenme olmadıys o da :))Bu ilişkiden 72 saat sonra yapılan gebelik testleri ne kadar doğrudur acaba :S bilginiz var mı? Negatif çıkarsa üzülmem biraz ümidim kesilir ama yine biraz umut taşıyarak devam ederim beklemeye hem stres yapınca otomatik benim adet gecikmem oluyor. Ya pozitif çıkarsa?
Dedim ya miğde bulantım psikolojik diye. Kızımda doğuma gidene kadar kusmuştum o yüzden tik kaldı üstümde hamilelikten bahsedince otomotik miğdem bulanıyorcanım onlar para tuzağı sakın alma ilişkiden 72 saat sonra gebeliğin belli olması imkansız... döllenme olsa bile bunun rahmi yolculuğu 6-10 gün sürüyor . rahme yerleştikten sonra gebelik hormonu salgılanmaya başlıyor... yane anlıyacagın gebeliği en erken bat 3 gün kala öğrenebilirsin, tabi geç döllenme olmadıys o da :))
aynen canım son iki gün kala yapsan daha iyi olur. ilk sen yap eğer pozitif çıkarsa bende bat 'a 2 gün kala yapabilirim... ben buğüne kadar hiç test yapmadım çünkü bat tam beklediğim tarihte oldu yada bir gün sonra oldu... birde ne yalan söyleyeyım 18 ay boyunca hiçbir zaman hamile gibi hissetmedim kendimi hiç umutlanmadım ama bu ay farklı ... bu ay birseyler olacak hissedebiliyorum... belkıde yanılıyorumdur...Dedim ya miğde bulantım psikolojik diye. Kızımda doğuma gidene kadar kusmuştum o yüzden tik kaldı üstümde hamilelikten bahsedince otomotik miğdem bulanıyoro zaman erken teste gerek yok. Ben ucuz testle 2 gün kala öğrenmiştim zaten
İnş yanılmıyorsundur ve hayırlı bi evladın önce göbeğine sonra kucağına gelir canım. Tamam anlaştık. 3 ocakta test yapıyorum :)aynen canım son iki gün kala yapsan daha iyi olur. ilk sen yap eğer pozitif çıkarsa bende bat 'a 2 gün kala yapabilirim... ben buğüne kadar hiç test yapmadım çünkü bat tam beklediğim tarihte oldu yada bir gün sonra oldu... birde ne yalan söyleyeyım 18 ay boyunca hiçbir zaman hamile gibi hissetmedim kendimi hiç umutlanmadım ama bu ay farklı ... bu ay birseyler olacak hissedebiliyorum... belkıde yanılıyorumdur...
Benim 19.gunum canim 30.gun adet oluyorum. Benim goguslerim her ayki gibi acimaya basladi atesim her ayki gibi 36.7 daha erken belirti icin ama duramiorum iste..Teşekkur ederim canım iyiym sen nasılsın??Ewt canım seninle aynıyız. Benım 15. günüm belirti için daha çok erken... sadece dün sağ tarafta batma hissetim... oda yumurtlama belirtisidir... Kendimi dinlemiyecegım bu ay ... sen ne yaptın... hamilelik belirtileri varmı ?? benım adet düzenim 28-29 günde bir oluyor... senın düzenin nasıl ??
Benim de her ay oyle olurdu mutlaka o 3 gun art arda yapardik. Bu ay yum takibi olmadigindan ovu testte kullanmadigimdan yani yum zamanimi bilmedigimden 9-11-13-15 gunasiri oldu. Hatta dr um ovu test alabilirsin dedi yok dedim 1.5 yil kullandim onu.. doğal yolla denemek icin son 2 ayim bisey yapmicam dedim.Birde bu ayy çalışmalar yoğun geçti. cumartesi,pazar, pazartesi ve dün dendeik.. bir tek salıyı atladık oda kandil diye... şimdide gün aşırı devam edecegizz
Bu dediklerini nasil yapicaz canim. Nasil oluyo buhar? Otu nerden alabilirim muska şeklindemi olcak? Ocak ayinda bende yapicam cok soru sordum canimteşekkür ederim her ay tüm hamilelik belirtilerini adete 10 gün kala yaşıyordum göğüs şişmesi ağrısı adet ağrısı baş ağrısı bel ağrısı sadece bu ay adete 5 gün kala başladı bunlar geç oldu yani akıntım aynı çoğalmadı hiç.şu an hafiften mide bulantım var adete 1 gün var daha sat 25 kasım 30 günde bir oluyorum ama bu ay ben maydonoz süt buharı yaptım ve meryem ana otu taşıdım üstümde
Bende ilk defa bu ay üç kere ard arda ilişki denedim. Çoğu zaman günaşır hatta bazen eşim geç geliyordu, bende sabah 6 da kalkıp işe gitmek zorunda olduğum için uyuyakalıyordum. Belkı bu yüzden olmadı. Birde sabah ilişkiye girmek daha iyiymiş. Erkeğin sperm sayısının ve hareketliliğin olduğu en hızlı olduğu zaman sabah saatleri. Bu ay iki kere sabah saatlerinde denedik bizde... bakalım canım bekleyıp göreegızBenim de her ay oyle olurdu mutlaka o 3 gun art arda yapardik. Bu ay yum takibi olmadigindan ovu testte kullanmadigimdan yani yum zamanimi bilmedigimden 9-11-13-15 gunasiri oldu. Hatta dr um ovu test alabilirsin dedi yok dedim 1.5 yil kullandim onu.. doğal yolla denemek icin son 2 ayim bisey yapmicam dedim.
Tamam canım irtibat halinde olalım :) şimdiden heyacan bastı benıde :)İnş yanılmıyorsundur ve hayırlı bi evladın önce göbeğine sonra kucağına gelir canım. Tamam anlaştık. 3 ocakta test yapıyorum :)
Hadi insallah canim yaa yumurtlamadan sonra gunler yıl gibi geliyo sanki zaman hic gecmiyo. Neyseki yilbasi tatili olcak 3 gunde o zaman dinlenerek evde zaman cabuk gecerBende ilk defa bu ay üç kere ard arda ilişki denedim. Çoğu zaman günaşır hatta bazen eşim geç geliyordu, bende sabah 6 da kalkıp işe gitmek zorunda olduğum için uyuyakalıyordum. Belkı bu yüzden olmadı. Birde sabah ilişkiye girmek daha iyiymiş. Erkeğin sperm sayısının ve hareketliliğin olduğu en hızlı olduğu zaman sabah saatleri. Bu ay iki kere sabah saatlerinde denedik bizde... bakalım canım bekleyıp göreegız
katılıyorum sana bu hafta bitti zaten, öbür haftada çabuk geçer ... bu ay olsun da ihş bir daha ayı döngüyü stresi yaşamayalımHadi insallah canim yaa yumurtlamadan sonra gunler yıl gibi geliyo sanki zaman hic gecmiyo. Neyseki yilbasi tatili olcak 3 gunde o zaman dinlenerek evde zaman cabuk gecer
Canım burda bi topik var ordan öğrendim ilk maydonoz süt buharı diye.ama ben şöyle yaptım adet bitti ertesi gün 1lt damacanadan suya 1 bağ maydonoz 1 tutam ısırgan 1 tutam kekik koydum kurusunu 5 dk kaynattım kovaya döktüm belime battaniye sarıp yarım saat buharına oturdum ondan sonraki gün 1lt çiğ süt 1 bağ maydonoz 1 tutam ısırganla aynı şei yaptım ertesi gün 1 lt çiğ süt 1 bağ maynozla aynı şeyi yaptım 3 gün banyo yapmadım ilişkide yapmadım sonra ilişki devam.meryem ana otunuda mekkeden getirdiler 3 meryem suresi arapça okutttum üstüne çünkü arapça bilmiyorum bir parçasını koparıp sağ göğsümde taşıdım sadece banyoda çıkardım bide gebeliği öğrenince çünkü çıkmazsa düşüğe neden oluyomuş bununla ilgilide topik var burda canım herşeyi burdan öğrendim yaniBu dediklerini nasil yapicaz canim. Nasil oluyo buhar? Otu nerden alabilirim muska şeklindemi olcak? Ocak ayinda bende yapicam cok soru sordum canim
Tamam canim cok tesekkur ederim ben de yapicam bu ay ana meryem ana otunu nerden bulucam bilemedimCanım burda bi topik var ordan öğrendim ilk maydonoz süt buharı diye.ama ben şöyle yaptım adet bitti ertesi gün 1lt damacanadan suya 1 bağ maydonoz 1 tutam ısırgan 1 tutam kekik koydum kurusunu 5 dk kaynattım kovaya döktüm belime battaniye sarıp yarım saat buharına oturdum ondan sonraki gün 1lt çiğ süt 1 bağ maydonoz 1 tutam ısırganla aynı şei yaptım ertesi gün 1 lt çiğ süt 1 bağ maynozla aynı şeyi yaptım 3 gün banyo yapmadım ilişkide yapmadım sonra ilişki devam.meryem ana otunuda mekkeden getirdiler 3 meryem suresi arapça okutttum üstüne çünkü arapça bilmiyorum bir parçasını koparıp sağ göğsümde taşıdım sadece banyoda çıkardım bide gebeliği öğrenince çünkü çıkmazsa düşüğe neden oluyomuş bununla ilgilide topik var burda canım herşeyi burdan öğrendim yani