2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hayirli olsun canim gözünaydin benimde 2 kaybim var 22 aydir hasretim
Saol canım.
İnş bu ay hasret sona erer.
Bu arada senin daha 19. günmüş, belirtiler için çok erken. Benim ilk belirtilerim gece sık idrara çıkma şeklinde şüpheli ilişkiden bir hafta sonra başladı. Özellikle gece diyorum, çünkü gündüz zaten sık oluyor. 10 gün sonra da aşırı uyku başladı. Sabah kahvaltı sofrasında bile gözlerim kapanıyor. Aynı gün göğüs hassasiyeti başladı. Önce adet olcam ondan hassasiyet var sandım ama gün içinde farklılıkları hissettim. Ertesi gün de kasık batmaları olunca testi yaptım:)

Saol canım.
İnş bu ay hasret sona erer.
Bu arada senin daha 19. günmüş, belirtiler için çok erken. Benim ilk belirtilerim gece sık idrara çıkma şeklinde şüpheli ilişkiden bir hafta sonra başladı. Özellikle gece diyorum, çünkü gündüz zaten sık oluyor. 10 gün sonra da aşırı uyku başladı. Sabah kahvaltı sofrasında bile gözlerim kapanıyor. Aynı gün göğüs hassasiyeti başladı. Önce adet olcam ondan hassasiyet var sandım ama gün içinde farklılıkları hissettim. Ertesi gün de kasık batmaları olunca testi yaptım:)
Hamile haberlerine o kadar seviniyorumki senin icinde sevindim mutlulugun daim olsun bebegin hep seninle olsun canim. Evet erken cok erken biliyorum ama işte..

tembelanne tembelanne canım kesinlikle söyleme etrafa. Ben kürtaj olduktan sonra geçmiş olsun için arayan herkes acaba bi seymi vardi acaba yanlis bi hareket mi yaptin guatirina baktirsindi...vs vs
Herkes doktor oldu resmen. Onun dışında tam unuttum derken her gören soruyor... Uzun sure o kotu psikolojiden çıkamadım. O yüzden bende kimseye söylemeyeceğim

kızlar ben 2 kaybımda da sakladım malesdef yıne kayıp tı yıne zordu. bu kez ne yapmam gerektıgını bılmıyorum eger sonuc pozitif olursa.. bu arada benım belım cok agrıyor :/

S sinkar nasilsin canim bat 4 ocak ayniydik degil mi seninle? Calismalar bitti mi belirti var mi? Benim bugun 19.gün
Teşekkur ederim canım iyiym sen nasılsın??Ewt canım seninle aynıyız. Benım 15. günüm belirti için daha çok erken... sadece dün sağ tarafta batma hissetim... oda yumurtlama belirtisidir... Kendimi dinlemiyecegım bu ay ... sen ne yaptın... hamilelik belirtileri varmı ?? benım adet düzenim 28-29 günde bir oluyor... senın düzenin nasıl ??

S sinkar nasilsin canim bat 4 ocak ayniydik degil mi seninle? Calismalar bitti mi belirti var mi? Benim bugun 19.gün
Birde bu ayy çalışmalar yoğun geçti. cumartesi,pazar, pazartesi ve dün dendeik.. bir tek salıyı atladık oda kandil diye... şimdide gün aşırı devam edecegizz :oops:

kızlar ben 2 kaybımda da sakladım malesdef yıne kayıp tı yıne zordu. bu kez ne yapmam gerektıgını bılmıyorum eger sonuc pozitif olursa.. bu arada benım belım cok agrıyor :/
Canımm bence eşin hariç 12. haftaya kadar kimseyle paylaşma müjdeli haberi ... bekle sonraki olumsuz durumla karşılaşırsan bir de çevrenin dırdırını çekmemiş olursun... umarım herşey gönlünce olur

poisonousIVY poisonousIVY B Besyildiz tembelanne tembelanne pozitifbiri pozitifbiri kızlar tebrik ederim kucağınızada almak nasip olsun inş.

Belirtileri alalım bakalim :) belirtilerinin neydi kızlar?
teşekkür ederim her ay tüm hamilelik belirtilerini adete 10 gün kala yaşıyordum göğüs şişmesi ağrısı adet ağrısı baş ağrısı bel ağrısı sadece bu ay adete 5 gün kala başladı bunlar geç oldu yani akıntım aynı çoğalmadı hiç.şu an hafiften mide bulantım var adete 1 gün var daha sat 25 kasım 30 günde bir oluyorum ama bu ay ben maydonoz süt buharı yaptım ve meryem ana otu taşıdım üstümde

Kızlar topiğimizde şimdiden 4 tane hamişimiz var... ve farkındamısınız şimdiden ne kadar çok sey paylaşmışız.. sayfalar hemen dolmuş taşmış... birde hamiş olsak kim bilir neler yazıp paylaşacağız... diğer topiklerede yazmasamda arada bir girer bakardım.. ama hiçbirinde bu topikteki gibi sıcaklık yoktu... :KK54:

Hepinize kocaman Günaydın.
Bu gece bir rüya gördüm adet olmuşum sonra buraya gelip ben bu ayda ayrılıyorum aranızdan gibi bişeyler yazıyordum nasıl kötü idim anlatamam ama ama uyandım ve o bir rüyaymış. Rüyalar tersine çıkar diyerek içime şu serpmeye çalışıyorum

Ben haftaya çarşamba gideyim diyorum. Dayanamam o kadar. Yarın bir test daha yaptırırım.
Bu arada sen tecrübeliymişsin, bilirsin. Bu göğüs şişliği ne zamana kadar sürüyor?
Canım benim kızımda göğüs acısı 20 li haftalarda anca bitmişti patlıcak gibi oluyordu atlet bile acıtıyordu malesef

ebyar ebyar canım benim nceki de byleydi. bel ve sırt ağrısı. deli bir iştah. uykuya meyil. bazı koku veya tatların farklı gelmesi. GAz. ilkinde göğüs ucu hassasiyeti de olmuştu

Hepinize kocaman Günaydın.
Bu gece bir rüya gördüm adet olmuşum sonra buraya gelip ben bu ayda ayrılıyorum aranızdan gibi bişeyler yazıyordum nasıl kötü idim anlatamam ama ama uyandım ve o bir rüyaymış. Rüyalar tersine çıkar diyerek içime şu serpmeye çalışıyorum
Canım ihş rüyaların terse çıkarda , bizde hamiş kalırızda burda güzel güzel şeyler paylaşırız senın Bat 'a kaç gün kaldı??

Kızlar bu gaz benı maf etti. Kasıklarım agrıyor artık tutsam bı turlu tumasaa bı turluu ... Napıcam ..

X