2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bebekleriniz elini emiyor mu ? Benim kızım 1 haftadır hep ellerini emmek istiyor. Ben engel oluyordum emmesin diye fakat daha önce kadınlar klubünde bırakın emsinler diye cevap yazılmış siz ne yapıyorsunuz emmesşne musade mi ediyorsunuz yoksa engelliyor musunuz ?

Ellerini kesfettikleri icin gayet normalmis ben karismiyorum sadece elini degil zaten eline oyuncak verincede agzina goturup emmek istiyor tabi oyuncak agzina sigmadigi icin sinirlenip bagiriyor :)

Benimkide elini emiyor normalmiş bırak emsin ama sadece baş parmağını emerse engelle alışkanlık yapıyormuş.

şimdilik iki elini aynı anda ağzına sığdırmaya çalışıyor alışkanlık olmaz inşallah

Anneler mrb ben hamile degilim ama au aoruma cevap arıyorum bende adetimi bekliyorum 6 günüm kaldı sonuç ona göre belli olacak simdi sizden istegim hamilelik belirtisini hatirlayanlar bana bir umut olabilir mi lütfen

ben herhafta buzdolabını silerim ona rağmen bana buzdolabı çok pis kokmuştu ev kokuyo gibi geliyodu adet gecikmesi olmuştu hafif bi kanama olmuştu sadece yerleşme kanaması dedikleri bir de belim çok ağrıyordu. İnşallah hayırlısıyla siz de anne olursunuz. :)

Bende saga sola donerken ve yattigim yerden kalkarken kasiklarima sizi seklinde agrilar girmisti ve regl tarihimden bikac gun once kan tahlili yaptirip ogrenmistim insallah hamilesinizdir

Peki bu tutunma kanaması her hamile bayanda mutlaka oluyor mu benim yumurta catlatmasan sonraki 8.gunum ve hala kanama felan olmadı ??? Ayrica cevaplariniz icin cok cok teşekürler inşallah hamileyimdir inşallah

Peki bu tutunma kanaması her hamile bayanda mutlaka oluyor mu benim yumurta catlatmasan sonraki 8.gunum ve hala kanama felan olmadı ??? Ayrica cevaplariniz icin cok cok teşekürler inşallah hamileyimdir inşallah
inşallah Allah gönlünüze göre versin herkeste olmuyor.

Canım bende leke kanama falan hiçbir şey olmadı göğüslerde şişlik ve koku hassasiyeti olmuştu eve yeni tasinmistik o inşaat kokusu midemi aşırı derecede bulandiriyordu sabahları uyanınca da iştahsızlık ve ağzımda acılık oluyordu Allah gönlüne göre versin... İnşallah hamilesindir

şimdilik iki elini aynı anda ağzına sığdırmaya çalışıyor alışkanlık olmaz inşallah
Canım şu dönemde elleri onların dünyayı keşfetme aracı bence de engelleme gelişimi gereği yapıyor bunu bizimki de öyle büyük bir iştahla emiyor hem de yakalarsa cuk cuk seslerle:) ben emmesinden değil de yüzünü cizmesin diye eldiven takiyordum onu da bıraktım

Ben de aklıma takilanlari danisayim bebekleriniz kahkaya atıyor mu bizimki bayadir gülüyor heyecanlı çığlık benzeri sesler de çıkarıyor ama kahkaha yok henüz erken mi sizce 23 eylül doğumlu bir de gaz sancısı bitti demiştim akşamları ağlamaktan vazgeçmişti iki gündür uyku saatine yakın yine ağlıyor gaz geri dönmüş olabilir mi

Benim bebis 9 eylul dogumlu cani isterse kahkaha atiyor valla bende gaz sancisi gecer diye umitleniyordum hala surekli huzursuz ve 4-5 gundur aksam 7-10 arasi aglama krizleri tutuyor ki gaz sancisinin cok oldugu donemde bile boyle belirli saatlerde aglama nobetleri olmuyodu anlayamadim bende artik bitsin bu gaz olaylari

Gaz mı ondan da pek emin değilim ben dertlerini de anlatamiyorlar ki kucakta gezerken aglamiyor yatirdigim an çığlığı basıyor gazının yoğun olduğu dönem sadece gezdirmek yeterli olmuyordu ritimli sallaninca susardi ancak onun için sanki gaz değil gibi gezerken etrafı inceliyor cin cin ama ben de erken uyumaya alissin istiyorum dokuz buçuk gibi uyutmaya çalışıyorum sürekli kucakta gezidrmek zor oluyor artık büyüdüler

Allah hepimize sabir ve kolaylik versin canim bi 6 aylik olsalar sanki biraz daha duzelirler gibi geliyor en azindan otururlar daha oyun cocuklari olurlar yorulurlar ben surekli besikte salliyorum uyurken bile salliyorum kollarim kopuyor artik surekli yalnizim esimde gec geliyor hep birde 2 sinifa giden kizim var onunlada ilgilenmem gerekiyor cok zor yani insallah bu gunlerde gecer

Senin işin daha zor desene iki çocukla Allah yardımcın olsun ben de öyle düşünüyorum oyun zamanı gelince oyalamak daha kolay olur gibi geliyor sağlık olsun hepsi geçer inşallah

Selam kızlar bana 2si bir arada hem temassiz hem kulaktan ateş ölçer önerecek birisi var mi acaba bebeğim için alcam ama çok marka var hangisi güvenilir olur araştırmadan almicam kullanan varsa eğer yardımcı olabilir mi

DIPTISDIPTIS canim nasilsin. Senin bebiste laktoz intoleransi vardi galiba degil mi. Bir ara oyle birsey okumustum yanlis hatirlamiyorsam. Belirtileriniz nelerdi. Inek sutu alerjisiyle bir ilgisi var mi. Benim kizda da sut alerjisi var sanirim. Doktor herhangi bir test yapmadan direk diyete baslatti beni ve ozel mama kullaniyoruz. Sizde durumlar nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…