2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Şanslı anneeler size biseu sormak istiyorum catlatma ihnesinden sonraki 12 . Gunum benim tek tarafli kasık agrim.batmalar oluyor bel agrim karin agrim oluyor ara ara sizce adet mi olcam.yoksa hamilelik.belirtisi mi birde beyaz yapiskan gibi az bir akintim.oluyor fikir lutfen :KK43:

Kızlar merhaba 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır istiyorduk bebiş çok uğraştık ilaçlar bitkisel takviyeler, en son rahim filmi çekildim temiz çıktı . Sonraki iki ay antibiyotik kullandım.şu an hamileyim daha yeni öğrendim çok mutluyuz Allah hepinize nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin hiç beklemediğiniz anda rabbim müjdeliyor

Kızlar merhaba 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır istiyorduk bebiş çok uğraştık ilaçlar bitkisel takviyeler, en son rahim filmi çekildim temiz çıktı . Sonraki iki ay antibiyotik kullandım.şu an hamileyim daha yeni öğrendim çok mutluyuz Allah hepinize nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin hiç beklemediğiniz anda rabbim müjdeliyor
Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah gaz sancisiz birbebis olur (ben bebgimin sancisindan cok cekiyorum)

bebekleriniz elini emiyor mu ? Benim kızım 1 haftadır hep ellerini emmek istiyor. Ben engel oluyordum emmesin diye fakat daha önce kadınlar klubünde bırakın emsinler diye cevap yazılmış siz ne yapıyorsunuz emmesşne musade mi ediyorsunuz yoksa engelliyor musunuz ?
Doktorumuz sakin elini cekmeyin dedi. Kesfediyor suan bu yüzde ellemeyin.
Ben de aklıma takilanlari danisayim bebekleriniz kahkaya atıyor mu bizimki bayadir gülüyor heyecanlı çığlık benzeri sesler de çıkarıyor ama kahkaha yok henüz erken mi sizce 23 eylül doğumlu bir de gaz sancısı bitti demiştim akşamları ağlamaktan vazgeçmişti iki gündür uyku saatine yakın yine ağlıyor gaz geri dönmüş olabilir mi
benim oglumda 23eylül dogumlu. Kahkaha atiyor bazen kikirkikir gülüyo.gaz sancisi degildir. Büyüme atagi döneminde ondan sebepsizce agliyor bazen.

Kızlar Merhaba benim kızım 2.5 aylık iki gündür mememi reddediyor biberonla besliyordum mememi de alırdı ama artık istemiyor ne yapacağımı şaşırdım benim gibi olan varsa yazabilir mi nasıl alistirabilirim tekrar biberon vermeyince açlıktan yirtiyor kendini
Ne yaptınız durum nedir meme reddine konusunda benim kızda zaman zaman yapıyor uykudayken yada uykuya yakın emziriyorum

Kızlar Merhaba kızım bu ayın 28 inde 4 aylık olacak ve ben 21 inde ise başlıyorum yarı zamanlı çalışacağım benim gibi çalışanlar bebeğinize kim bakıyor nasıl adapte olcaz bu durumaaaa

Kızlar Merhaba kızım bu ayın 28 inde 4 aylık olacak ve ben 21 inde ise başlıyorum yarı zamanlı çalışacağım benim gibi çalışanlar bebeğinize kim bakıyor nasıl adapte olcaz bu durumaaaa
ben de şubat 10 da işbaşı yapıcam parttime başlıcam ben de annemler de kayınvalidem de farklı şehirdeler bebeğimize bakmak için bi ablayla anlaşıcaz inşallah ikimizde kolay adapte oluruz

ben de şubat 10 da işbaşı yapıcam parttime başlıcam ben de annemler de kayınvalidem de farklı şehirdeler bebeğimize bakmak için bi ablayla anlaşıcaz inşallah ikimizde kolay adapte oluruz
Benim durumda seninki gibi canım biz de bi komşumuzla anlaştık ama nasıl içim rahat edecek bilmiyorum çok tedirginim

Benim durumda seninki gibi canım biz de bi komşumuzla anlaştık ama nasıl içim rahat edecek bilmiyorum çok tedirginim
valla hem tedirginlik hem mutsuzluk var açıkcası bende :KK14: bebeğim anne sütüyle besleniyo sadece dışarda çalışıyorum ofiste çalışmıyorum süt sağabilcekmiyim bebeğim bensiz durabilcekmi abla televizyon seyrettirirmi iyi davranırmı gibi büssürü soru işareti var aklımda ama hepsi zamanla çözülcek sanırım. ben işe başlamadan 1 hafta önce hergün biraz biraz evden uzaklaşmayı düşünüyorum belki işe yarar 1. gün 1 saat 2. gün 3 saat 3. gün 5-6 saat uzak durayım yavaş yavaş alışsın birden evden uzak kalmayayım diyorum bir de eve kamera yerleştirmeyi planlıyorum. artık Allah a emanet büyücek yavrularımız :KK200:

4 aylik bebeklerinizin gelisimleri nasıl ? Yapip yapamadiklarindan bahseder misiniz?bizimki kahkaha atiyor ama hafta da 1.dönmeyi de tam dönmüyor.uzaktan filan goz takibi cok iyi fakat yakından pek umursamiyor.surekli kalkmaya calisiyor.. Cigliklar atiyor fakat de da gibi heceleri yok..yuz üstü yatmaktan nefret ediyor. Bir de demir ilacina basladiniz mi

4 aylik bebeklerinizin gelisimleri nasıl ? Yapip yapamadiklarindan bahseder misiniz?bizimki kahkaha atiyor ama hafta da 1.dönmeyi de tam dönmüyor.uzaktan filan goz takibi cok iyi fakat yakından pek umursamiyor.surekli kalkmaya calisiyor.. Cigliklar atiyor fakat de da gibi heceleri yok..yuz üstü yatmaktan nefret ediyor. Bir de demir ilacina basladiniz mi
bize demir ilacı vermedi doktorumuz sağlık defterinde hemoglobin testi 6. ayda yazıyo sanırım ihtiyaç olursa vericek demir ilacını bizimki de yan dönmüyo yüz üstü durmuyo hiç sevmiyo durmayı mızırdanıyo hemen elleriyle sürekli kendini kaldırmaya oturtmaya çalışıyo

gaz sancisi için en etkili yöntem masaj bence ne denediysek olmadi

ben engellemiorum elini emmesini kesfetme dönemindeler diye ;/
Engelleme zaten canım ama sadece baş parmağını emiyorsa alışkanlık yapıyormuş bıraktırması zor oluyormuş bunu söylemek istedim. Benim bebiş de elini emiyor engellemiyorum.

X