Benim kızım yan yatmayı seviyor dönmeye başladığından beri çoğunlukla yan yatıyor. Sürekli aguluyor seslenince bakıyor. Ellerini inceliyor. Uykusu gelince çok huysuzlaşıyor ağlıyor.4 aylik bebeklerinizin gelisimleri nasıl ? Yapip yapamadiklarindan bahseder misiniz?bizimki kahkaha atiyor ama hafta da 1.dönmeyi de tam dönmüyor.uzaktan filan goz takibi cok iyi fakat yakından pek umursamiyor.surekli kalkmaya calisiyor.. Cigliklar atiyor fakat de da gibi heceleri yok..yuz üstü yatmaktan nefret ediyor. Bir de demir ilacina basladiniz mi
Son olarak yakindan goz temasini fazla kuruyor mu? Bizimkisi uzaktan cok iyi takip ediyor fakat yakinina cok girince bakmiyor..bu durum beni biraz tedirgin ediyorcanı isterse bakıyo açıkcası ismini söylüyorum sesleniyorum bazen bakmıyo agu gı bı ö gibi sesler çıkarıyo 1-2 aydır
Son olarak yakindan goz temasini fazla kuruyor mu? Bizimkisi uzaktan cok iyi takip ediyor fakat yakinina cok girince bakmiyor..bu durum beni biraz tedirgin ediyor
Cnm bnm bebegim de 16 eylul dogumlu dogdugundan beri agliyo yatmak istemiyo hep kendi kalkmaya calisiyo kucagima alip yuzu disa dogru olursa susuyo herkes bu cocugun sirtinda bi problem var ciglik cigliga agliyo dediler bende gazi fln dedim gecmedi doktora goturdum huyundan dedi baska hicbir problemi yok dedi ama 4 aydir kucagimda tuvalete zor gidiyorum anlayacagin meraklilar wtrafi gormek istiyorlar o yuzden problemi olan bebek kucaktada susmaz bence saglikla kalin hepiniz guzel annelerGaz mı ondan da pek emin değilim ben dertlerini de anlatamiyorlar ki kucakta gezerken aglamiyor yatirdigim an çığlığı basıyor gazının yoğun olduğu dönem sadece gezdirmek yeterli olmuyordu ritimli sallaninca susardi ancak onun için sanki gaz değil gibi gezerken etrafı inceliyor cin cin ama ben de erken uyumaya alissin istiyorum dokuz buçuk gibi uyutmaya çalışıyorum sürekli kucakta gezidrmek zor oluyor artık büyüdüler
Bazen insanlar acemi olusumuzu fırsat bilip moral bozuyorlar sanki bana da sürekli ağrısı var bilmem ne diyenler oluyor takmamaya çalışıyorum sanki ağrısı olsa kucakta susar ağrı geçer ya saçmalık işteCnm bnm bebegim de 16 eylul dogumlu dogdugundan beri agliyo yatmak istemiyo hep kendi kalkmaya calisiyo kucagima alip yuzu disa dogru olursa susuyo herkes bu cocugun sirtinda bi problem var ciglik cigliga agliyo dediler bende gazi fln dedim gecmedi doktora goturdum huyundan dedi baska hicbir problemi yok dedi ama 4 aydir kucagimda tuvalete zor gidiyorum anlayacagin meraklilar wtrafi gormek istiyorlar o yuzden problemi olan bebek kucaktada susmaz bence saglikla kalin hepiniz guzel anneler
Bizimki kırkından sonra alıştı canım gazi o sıra piyasaya çıktığı için mecburen kucakta hoplattik şimdi de hoplatma istemiyor ama gezmek görmek istiyor heyecanlanip çığlık atıyor bazen neye bakacağını şaşırıyor çok tatlılar Allah sağlıklı uzun ömürler versinCnm bnm bebegim de 16 eylul dogumlu dogdugundan beri agliyo yatmak istemiyo hep kendi kalkmaya calisiyo kucagima alip yuzu disa dogru olursa susuyo herkes bu cocugun sirtinda bi problem var ciglik cigliga agliyo dediler bende gazi fln dedim gecmedi doktora goturdum huyundan dedi baska hicbir problemi yok dedi ama 4 aydir kucagimda tuvalete zor gidiyorum anlayacagin meraklilar wtrafi gormek istiyorlar o yuzden problemi olan bebek kucaktada susmaz bence saglikla kalin hepiniz guzel anneler
Yani siz onunla konuşup güldürmeye falan çalışınca oralı olmuyor mu yakınındaki bir oyuncağı takip etmiyor muSon olarak yakindan goz temasini fazla kuruyor mu? Bizimkisi uzaktan cok iyi takip ediyor fakat yakinina cok girince bakmiyor..bu durum beni biraz tedirgin ediyor
Benim bebeğim 4aylık.. Sizin bebeğiniz oyuncaklari takip ediyor muAynı sorun benim oğlum da var.yakından elimi hareket ettiriyorum parmagımı gözüne yaklastırıyorum hiç kırpmıyo bile.ben de korkuyorum allah korusun..4 aylık olmasına 20 gün var.sizin bebeğiniz ne kadar oldu?dönme yok henüz.yüzüstü yatmayı da pek sevmiyor.
Bazen konuşuyor rahatsa ve mutluysa ama bazen konusunca orali olmuyor.. Oyuncak takipleri cok iyi küçük nesneleri bile takip ediyor.. Ama insan yüzleri cok hoşuna gider yazıyor nette bizimkisi oyuncaklari daha cok seviyor sankiYani siz onunla konuşup güldürmeye falan çalışınca oralı olmuyor mu yakınındaki bir oyuncağı takip etmiyor mu
Nette yazanlar gerçek hayatta her zaman karşılık bulmuyor takılma ona benim oğlum yabancılara kolay gülümsemez mesela renkli bir oyuncağı var bizimki de ona çok gülüyor göz takibi varmış takılma derim hem ne olabilecek seni endiselendiren ne bir hastalık falan mı geliyor aklınaBazen konuşuyor rahatsa ve mutluysa ama bazen konusunca orali olmuyor.. Oyuncak takipleri cok iyi küçük nesneleri bile takip ediyor.. Ama insan yüzleri cok hoşuna gider yazıyor nette bizimkisi oyuncaklari daha cok seviyor sanki
Kızlar çok zor durumdayım. Oğlum 4,5 aylık oldu dün Dr A rutin kontrole gittik. 1ayda sadece 200gr almış. Boyu baş çevresi genel gelişimi oldukça iyi sadece kilo alamamış dedi Dr. Mama takviyesi yapıyorduk bırakmıştık ondan mı bilemedim. Tekrar mama takviyesi ve erken ek gıda dedi Dr. Üstüne bide göz Dr na gittik o da astigmat var gibi 6ay sınra tekrar gelin dedi. Dünden beri ağlıyorum ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım. Nolur bişeyler diyin
Merhaba yeni üyeyim, bende 2 aydır oğlumun emmeme sorunuyla mücadele ediyorum. Uyurken yari uykuluyken emiuor uyanikken emmiyor. Iki ayfir bazsn sagarak, cogu zaman uyurken ya da uyanmadan hemen emzirmeye calisarak geldik.Bırakma sebeplerine baktinız mi netten, benimki aşırı tazyikli süt gelmesinden ( süt gelince Üstüm islaniyordu oğlum yutamiuordu) ve süt kokusundan tiksindi. Sebebini anlamak zor oldu, belki önce anlasaydim tam bırakmadan çözüm bulurdum. Ilk zamanlar bende cok endiselendim buyur mu diye, gelisimi iyi. Telaslanmayin oluyor boyle seyler.Umarım tekrar başlar bebeginizCanım emiyor mu oglun. Benim kızım 20 gundur sutu reddediyor. Sagıp biberonla veriyorum ama malesef almıyor. 6-7 saatte bir 100ml ancak içiyor. Diliyle biberonu itiyor. Kilo almayacak hatta zayıflayacak diye cok endişeliyim. Doktora gitmeye daha var. Mamayı denedim onu da almadı. Ama arastırdıgım kadarıyla bu aylarda meme reddi oluyormus. Umarım gecicidir.
Merhaba Güvenli Bğlanma yi duymuşmuydunuz. Sorunun sebebi bu olabilir kolik denen çoğu bebekte sorun bu oluyormuş. pedagojiokulu.com burdan bakabilirsiniz, benim için faydalı olduCnm bnm bebegim de 16 eylul dogumlu dogdugundan beri agliyo yatmak istemiyo hep kendi kalkmaya calisiyo kucagima alip yuzu disa dogru olursa susuyo herkes bu cocugun sirtinda bi problem var ciglik cigliga agliyo dediler bende gazi fln dedim gecmedi doktora goturdum huyundan dedi baska hicbir problemi yok dedi ama 4 aydir kucagimda tuvalete zor gidiyorum anlayacagin meraklilar wtrafi gormek istiyorlar o yuzden problemi olan bebek kucaktada susmaz bence saglikla kalin hepiniz guzel anneler
Merhaba yeni üyeyim, bende 2 aydır oğlumun emmeme sorunuyla mücadele ediyorum. Uyurken yari uykuluyken emiuor uyanikken emmiyor. Iki ayfir bazsn sagarak, cogu zaman uyurken ya da uyanmadan hemen emzirmeye calisarak geldik.Bırakma sebeplerine baktinız mi netten, benimki aşırı tazyikli süt gelmesinden ( süt gelince Üstüm islaniyordu oğlum yutamiuordu) ve süt kokusundan tiksindi. Sebebini anlamak zor oldu, belki önce anlasaydim tam bırakmadan çözüm bulurdum. Ilk zamanlar bende cok endiselendim buyur mu diye, gelisimi iyi. Telaslanmayin oluyor boyle seyler.Umarım tekrar başlar bebeginiz
Selam canim benimde oyle bi durum ıl ustu almadi sutumu agladi sagolsun komsum tadina bak sütünün bi dedi. Bo baktim acı igrenc bir tadi vardi hemem sıkı c a giyindim bol bol tatli yedim kendim9 sical tuttum . duzeldi .Canım emiyor mu oglun. Benim kızım 20 gundur sutu reddediyor. Sagıp biberonla veriyorum ama malesef almıyor. 6-7 saatte bir 100ml ancak içiyor. Diliyle biberonu itiyor. Kilo almayacak hatta zayıflayacak diye cok endişeliyim. Doktora gitmeye daha var. Mamayı denedim onu da almadı. Ama arastırdıgım kadarıyla bu aylarda meme reddi oluyormus. Umarım gecicidir.
Tatlim bence ne yap yap ver meme ni agzina o cok ac oldugu da mecbur emcek.bende grip olmustum dr a gittim hemen serum bagladi parol serum .hemen eve gidip emzirebilirsin dedi. Bebegimde hafif gripti oda 1 gune iyiliesti bende .Arkadaslar Merhaba benim bebeğim 4 aylık yaklaşık 1.5 ay önce grip oldugüm için dinlenmek adına sutumu Sağdım annem biberonla verdi 2 3 kere verdikten sonra benim mememi almak istemedi 2 gün alması için ugrastim şimdi ise başladım kaşıkla verdiriyorum o da çok zor oluyor hep akıyor süt ziyan oluyor medelanin soft Cup isimli biberonunu deneyen var mı benim gibi olup cevaplarsaniz sevinirim
Cnm mrb bnmde oğlum 4.5 aylık bende okula gittiim icin sağarak veriorum hatta gece odamız soğuk die gecede sağıyorum cünkü oğlum baska odada ama medalanın calma biberonunu kullanıorum ilk günden beri allha sükür bi sıkıntım olmadıArkadaslar Merhaba benim bebeğim 4 aylık yaklaşık 1.5 ay önce grip oldugüm için dinlenmek adına sutumu Sağdım annem biberonla verdi 2 3 kere verdikten sonra benim mememi almak istemedi 2 gün alması için ugrastim şimdi ise başladım kaşıkla verdiriyorum o da çok zor oluyor hep akıyor süt ziyan oluyor medelanin soft Cup isimli biberonunu deneyen var mı benim gibi olup cevaplarsaniz sevinirim