2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar Merhaba benim kızım 2.5 aylık iki gündür mememi reddediyor biberonla besliyordum mememi de alırdı ama artık istemiyor ne yapacağımı şaşırdım benim gibi olan varsa yazabilir mi nasıl alistirabilirim tekrar biberon vermeyince açlıktan yirtiyor kendini
merhaba instegramda emzirmedestektimi adında aratma yapmanızı öneririm orda memereddi karşısında neler yapmanız gerektiği ayrıntılı olarak yazıyor. yada instegrama memereddi yazın o şekildede çıkıyor. orda yapılan önerilerden bir tanesi çıplak ten teması birlikte duş alın gibi tavsiyeler var. bir bakın isterseniz

Kizlar ben 21eylulde dogum yaptim hala adet olmadim hem mama veriyorum hem emziriyorum ama sut yok gibi sutun gittigini hissetmiyorum hem emzirip hem mama veren anneler siz adet oldunuz korunuyoruz ama tekrar hamile olma olasigim yokdur insallah
Bende 21 eylül de doğum yaptım Kasım boş geçti aralık 14 te adet gördüm sütüm bitti benim de 1haftadır artık hiç emmiyo oluyormuş böyle gecikme kimisi hamile kalmadan önceki gibi görmeye devam ediyomuş

bizim bebeğimiz ellerinden tutunca kendini kaldırıp oturuyo ama çok kısa bir süre için
Ben bu aralar arkasına yumuşak yastıkla destekleyerek 5 dk felan oturtüyorum . Ellerinden tutup kaldırma cesareti yok daha BENDE . Birşey olur diye endişeleniyorum.birşey daha sorabilir miyim? Ellerine eldiven takıyor musunuz peki?

Ben bu aralar arkasına yumuşak yastıkla destekleyerek 5 dk felan oturtüyorum . Ellerinden tutup kaldırma cesareti yok daha BENDE . Birşey olur diye endişeleniyorum.birşey daha sorabilir miyim? Ellerine eldiven takıyor musunuz peki?
ilk dört gün takabildik biz hep çıkardı kızım bazen elleri soğuk olduğu zaman çorap geçiriyorum ellerine onu çıkaramıyor. çok eldivenden yana değilim aslında şimdi yavaş yavaş kumaşları filan tutmaya başladı buzdolabı poşeti filan veriyoruz eline oynuyo onlarla

Kızlar Merhaba benim kızım 2.5 aylık iki gündür mememi reddediyor biberonla besliyordum mememi de alırdı ama artık istemiyor ne yapacağımı şaşırdım benim gibi olan varsa yazabilir mi nasıl alistirabilirim tekrar biberon vermeyince açlıktan yirtiyor kendini
İlgisini çekecek bir kolye tak yada saçına kırmızı kurdele bağla ona doğru sarkıt onunla ilgilenirken memeni ağzına ver. Sağlık ocağındaki hemşire eğer memeni reddederse böyle yap demişti bana.

Herkese merhabalar forumda yeniyim.. Bebeklerinizin gelisimleri hangi aşamada acaba? Benim bebeğim 36.haftada 34 ile uyumlu doğdu..eylül annesi olacaktım fakat Rabbim ağustos da bebegime kavuşturdu..gelişimlerinde iyi mi bilmiyorum.ilk bebeğim olduğu icin cok pimpirikliyim.. Örneğin göz temasi olayi..bebeğim bazen yanina kadar girsem de gözlerime bakmıyor..bazen ayagimdayken masal anlatınca gozunu ayirmadan dinliyor. Oyuncakları filan cok iyi izliyor. Fakat göz göze her zaman gelmiyor..sizin bebeklerinizde durum nedir acaba?

Mama veren baska anneler var mi günde kac ögün kac ml veriyosunuz? Acaba fazla mi mama veriyorum cok geldigi icin mi kustu
Canım benim ikizlerim var basimdan bir sürü kötü şeyler geçti doğumda vE sonrinda baştan beri mama veriyorum saat tutmuyorum aciktiklairni belli ediyorlar zaten kiz 90cc oglan60cc yiyor

Arkadaslar neredesiniz kimse kalmamis.whatsapp grubuyla kim ilgileniyor acaba?ben cok ozledim sohbetlerimizi

Kizlar oglum asiri gaz sancisi olan 24saat surekli sallanan huzursuz mizmiz bir bebek ayin 9 unda 4.ayi doldurcak gaz sancisi gececek diye beklerken sanci tavan yapti sizcede garip degilmi yoksa gecmesine az kaldi bu son çırpınışları mi aceba gazin cok yoruldum artik bu bu arada tahlillerin hepsi yapildi hersey temiz drmuz gaz sancisi dedi

Kizlar oglum asiri gaz sancisi olan 24saat surekli sallanan huzursuz mizmiz bir bebek ayin 9 unda 4.ayi doldurcak gaz sancisi gececek diye beklerken sanci tavan yapti sizcede garip degilmi yoksa gecmesine az kaldi bu son çırpınışları mi aceba gazin cok yoruldum artik bu bu arada tahlillerin hepsi yapildi hersey temiz drmuz gaz sancisi dedi
aynen canim bizim de gitgide artıyor gaz sancıları bende de sabır falan kalmadı ama umutla bekliyorum biteceği günü :/

aynen canim bizim de gitgide artıyor gaz sancıları bende de sabır falan kalmadı ama umutla bekliyorum biteceği günü :/
Herkese merhabalar forumda yeniyim.. Bebeklerinizin gelisimleri hangi aşamada acaba? Benim bebeğim 36.haftada 34 ile uyumlu doğdu..eylül annesi olacaktım fakat Rabbim ağustos da bebegime kavuşturdu..gelişimlerinde iyi mi bilmiyorum.ilk bebeğim olduğu icin cok pimpirikliyim.. Örneğin göz temasi olayi..bebeğim bazen yanina kadar girsem de gözlerime bakmıyor..bazen ayagimdayken masal anlatınca gozunu ayirmadan dinliyor. Oyuncakları filan cok iyi izliyor. Fakat göz göze her zaman gelmiyor..sizin bebeklerinizde durum nedir acaba?
kızım araligin 3 ünde 4 aylik olacak ve kucagimdayken gözüme baksa da bazen en yakinina gelsem de bakmiyo ilgileri dağınık şu an ondandir canım merak etme

gaz sancısı için muskatın iyi geldiğni duydum ama ben bebeğime vermiyorum kendim tüketiyorum bi deneyin isterseniz :KK16:

X