Evet cnm oyle yapayim kimisinim 5 ay da fln belli oluomus bakalim ins tutar yaBen onu da sordum canım öyle tutmama olayı çok çok nadir dedi hemşire ve izi eski aşılar kadar belirgin olmuyor dedi yine de üçüncü ay kontrolünde ve dördüncü ay aşısında bakarız yerine dedi sen de bekle biraz daha kontrolde de sor yine de
Ben ogluma üstüne uzun citcitliyla uzun kol giydiriyorum altina külotlu corap ve ayaksiz esofman yada pijama cok kalin degl yani bide corap yani her yeri 2kat oluyo zaten sicak odada duruyo hep ince giydirip bikac kat giyinmesi daha iyi benceİyi günler herkese bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz kimisi usur usur deyip kat kat giydirmemi istiyor da ama ben biraz artirsam kizariyor yüzü sivilceler çıkıyor hatta kuru bir cildi var zaten nasıl giydirsem ne ortsem kararsız kalıyorum su an kolsuz çıtçıtli badi üzerine iki kat pamuklu takım var pantolonun biri patikli diğeri patiksiz çorap var ayağında uyurken kundak istiyor hastane çıkışı battaniyesine kundaklıyorum üzerini örtmeye gerek var mı
Biz 2aylik saglik ocagna gittigmzde 62cm 6200 cok dedi doktor2.5 ayligiz 61 cm,6530 gr doktorumuz cok iyi oldugunu soyledi.
Canım hayır bebeğim. Hiç bir belirti vermedi ne huysuzluk vardı ne de başka bir belirti.Cnm idrar enfeksiyonu hissetin mi hiç bebeğin tepki verdi mi huysuzluk çiş yaparken daha çok ağlama gibi.geçmiş olsun çok benim kızım da az kilo oldu 500 ebe kilosu iyi normal dedi. 3 aylık kontrolde 6 kiloydu 3.600 doğmuştu ama 3.450 düşmüştü hastaneden çıkarken ..
Termometreyi mutlaka al. Odanin nem oranini da göstersin. Nem oranida önemli cünkü.Termometre edinmem lazım bir an önce çünkü oda ısısından emin değilim soğuk değil hatta birileri gelince bunaltıcı oluyor bazen peki yorganin malzemesi ne kalınlığı nasıl
Merhaba Öncelikle hayırlı olsun, tecrübenize saygı duyuyorum ama her cerrah her ürolog aynı olmadığı için anneler bulundukları yerde sorup tavsiye alıp karar versinler. Ben de doktorum ve benim yaşadığım yerdeki ürolog çocuk cerrahindan daha iyi sünnet yapıyor. Sonrasında da daha ilgili.85 günlük iken sunnet ettirdim. Eğer gaz sancısı yoksa erteleme çünkü eller durmamaya başladı pipisine zarar vermesin yavru yanlışlıkla.7 eylülde doğdu bebeğim.bide pişmanlığım var onu da dile getirmek isterim ürologa ye değil çocuk cerrahina yaptırın annelere tavsiyem.
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Biz yaptırmadık henüz ama korkunuz anlıyorum komplikasyon riski hep var şimdiden ben neler neler düşünüp korkuyorum sünnetten bir bilseniz. :))Teşekkür ederim. Ewet siz de haklısınız. Fakat tanıdığım herkes cerrah A gitseydin keşke gibisinden konuştu. Akşamında kanama oldu yavrumla bir gece hastanede kaldık. Açıkçası korktum birşey olacak diye.
Kaç kilo doğdu kuzunuz:)?ve hangi maMayi kullanıyorsunuz paylaşır mısınız ?Merhaba arkadaşlarr uzun zaman oldu foruma girmeyeli. benim kızım 61 cm 5.810 kilo. doktor iyi dedi kilosu için ama sizinkileri okuduğuma göre düşük kalmış kilosu. üstelik mamayla beslendiği halde. benim gibi mama kullananların kilosu kaç ? birde sizler rezene filan veriyor musunuz ? akşamları çok huysuz kuzum paylaşırsanız sevinirm
Kaç kilo doğdu kuzunuz:)?ve hangi maMayi kullanıyorsunuz paylaşır mısınız ?