Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Inşallah canımm çok teşekkür ederim

Kızlar dün benim oğlan bekleyemeydi. Akşam bebek bezi almaya gittik. Sancım vardı birden arttı. Apartopar acile gittik. Kendi doktorum Allahtan orada ve başka hasta için ekibiyle gelmiş. 4 cm açıklık vardı. Ama bebek dönmedi zaten. Ve sezeryan olacaktım. Bir baktım şok içinde sezeryan oldum. Şimdi oğlum yanımda agrilaruim var ama o sağlıklı şükür iyiyiz.

Hepinize selamlar.

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin oglusunu canim

Jet hızıyla bir doğum daha:) hayırlı olsun canım. Gözünüz aydın.

Ben de bugün yeni doktoruma gittim kızlar. Suyu hala aynı seviyedeymiş, daha fazla azalma olmamış yani. Genel hali iyi, 2 gün sonra bir daha bakalım dedi. Alttan muayene de oldum ilk defa. Hala açıklık yok ama burada kim muayene olduysa sancısı başladı, ya da nişan geldi. Ondan ümitliyim ben de. Gerçi şu vakte kadar gelen giden olmadı

hayırlı olsun canım bebişinde süpriz yapmış sana,benimde bebeğim dönmedi o yüzden biraz rahattım açklık,sancı falan olmaz gününe kadar gibi geliyodu ama bak olabiliyomuş,suyun geldi mi sancı var mıydı

Benim de kontrolüm perşembe günü canım, doktorum bayramdan önce alırız sedi, gelişimi önde olduğundan sezaryen demişti, bakalım ne zaman ne şekilde kavuşacağız.

Hayırlı olsun ,:)

Canım gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun, inşallah en kısa sürede geçer ağrıların da, kaç kg doğdu oğluşun, küvöz ihtiyacı filan olmamıştır inşallah.

Canım gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun, inşallah en kısa sürede geçer ağrıların da, kaç kg doğdu oğluşun, küvöz ihtiyacı filan olmamıştır inşallah.
Senin pasa kac kilo dedi doktorun canim gelisimi iyidi en son 2.250 filan dedin gibi hatirliyorum sanki saglikli olsunda ele avucada gelsin istiyor insan :)))

Ooooohhhhhh bebeklere kavusulmus DIPTISDIPTIS kucukpisi analı babalı sağlıklı büyütün inşallah
Bende temizliğe başladım dolap içlerini yapanlara tarif ediyordum ama antalya o kadar sıcak ki alerji oldum. Gece acile gittim serum taktilar. İşler yarım kaldı sinemnur oglunla bir anlaşma daha yap da bizi beklesin

Senin pasa kac kilo dedi doktorun canim gelisimi iyidi en son 2.250 filan dedin gibi hatirliyorum sanki saglikli olsunda ele avucada gelsin istiyor insan :)))
Canım 10 gün önce 3200 gramdı, ben hamileliğim boyunca en çok peynir, süt ve ayran tükettim, bu 2 hafta boyunca da aynı beslenmeye devam ettim, almıştır inşallah, perşembe günü randevumuz, bakalım kaç kg oldu oğluşum, sağlıkla gelsinler inşallah, senin kızlar kaç kg oldu canım

İyi akşamlar kızlar dün benim de ilişki sonrası kanlı sümüksü akıntı oldu bilmiyorum nişan mı ama ilk doğumumdaki nişan mühür gibiydi daha parça şeklindeydi ağrı benzeri hafif kasılmalar da yaşadım bugün benim doğum da yakın gibi gözüküyo ama hayırlısı şiddetli düzenli ağrı ya da su gelmesi olmadıkça hastaneye gitmeyi düşünmüyorum ağrılar sıklaşana kadar evde çekmek istiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin

Çok geçmiş olsun canım, iyi misiniz şimdi? Hazırlıklar biter bir şekilde, bozma moralini sakın, bir anlaşma da sizin bebiş için yaparız, zaten anlaşmaların sonu yokbebiş de su koyverecek bu gidişle, ayyy bu deyim buraya olmadı, su filan koyvermesin

Canim bişey sorcam çatı kontrolünu doktorun nasil yapti. Ya benimki elini vajinadayken yukariya bebege dogru ittirdi. Merak ettim cati kontrolü böyle mi oluyor yoksa benim mi canim cok tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…