Yarın sabah 8de yeni doktorumla görüşeceğim. İnş durum daha kötüye gitmemiştir de normal sancıyı bekleyebilirim. Çünkü suni sancı verildikten sonra geri dönüş yokmuş. Ya doğum ya sezeryan. Bakalım yarın perinatologla da bir kez daha görüşeceğim. Bekleyebilirsin derse 2 gün daha bekleyeyim diyorum. Hayırlısı bakalım.
Cnm bizim dogum adanada olacakti.yarin adanaya donecektik.ama kizim beklemedi dun gece aniden geldi.bizde devlet hastanesine geldik..doktor ve anestezi uzmani harikaydi hastane super ama hemsireler 5 para etmez.hic yardimci olmadilar..
@fatihpepe hayırlısıyla hepimiz kavuşalım inşallah canım, biz de çok merak ediyoruz Selim Tuna'mızı teyzesi, gelsin de size foto atalım inşallah@Gul1806 bizim kuzu artık gelmek istiyor ama kafasını kanala yerleştiremiyor, yerleşse hiç beklemeyeck gelecek gibi hissediyorum ben de inşallah hayırlısıyla hepimiz kavuşalım, herkese sevgiler
Geçmiş olsun canm inşallah şimdi sancıların o kadar değildir ama selim tuna sözünü tuttu babayı bekledi artık istediği zaman gelirKızlar merhaba, sabah kahvaltıdan sonra bulaşık makinasına eğildim kalkarken çok şiddetli sancı girdi kasıklarıma, çığlık attıracak seviyede, eşim koştu hemen yanıma, oturttu, nefes egzersizleri filan biraz rahatladım ama epey ağlattı beni o kasılmalar, zaten geceden beri artmıştı ağrılarım, öğlen 12 ye kadar düzensiz devam eden sancılar oldu, doktora gittik, hem ebe hem doktor açıklık kontrolü yaptı, 2 cm açıklık varmış, arada 70 e çıkan sancılar olsa da çok düzensizdi geneli de 25 deydi sancıların, yani doğum sancıları değildi, yalancı kasılmalardı. Doktor isterseniz bu gece kontrol altına alalım sizi, ama bekleyebildiğimiz kadar bekleyeceğiz dedi, istemedim, evimize geldik, peçeteye sürekli pembe leke geliyor, nişan mı, yoksa açıklık kontrolü olduğu için mi bilmiyorum, beklemedeyiz.
A Alin lina bebeğini kucağına almışsın ne mutlu size, tebrik ederim, hayırlı olsun canım, ömrü güzel, bahtı açık olsun, sevgiler
oncelikle gecmis olsun arkadaslar.gobek bagi icin annem ve kayin validem gobek dustukten sonra gazli bezi ufak bi rulo yapip gobegine biraz baski yapacak sekilde baglarlar boylece gobek disari cikik olarak kalmaz ve icine girer normal hale gelir.sizler bisey yapiyormusunuz bilmiyorum
evet parada koyuyolar.benim iki cocugumada yaptilar sukur bi sorun olmadi annem ablamin bebeginede yapti ama onun gobegi kapanmadi kanama ve islaklik gecmedi dr mudahele etti k vitamini ignesi yapildi yine gecmeyincede daglamislar orayi ama can acitici bisey degilmis biraz bebegin yapisiyla alakali zannedersem.bide o yaptiklari sey delik kapansin diye degil gobek disari cikik kalmasin diye.her an dr kontrolunde olmasi lazim zaten oyle bisey olursa ihmal etmemek gerek enfeksiyon riski bile olabilir Allah korusun temiz tutmali acik yara sayilir gobek deligi kapanana kadarBen doktor gormeden herhangi bir mudahale yapmayi dogru bulmuyorum. Misal ablamin da ananem bez ustunden kucuk para koyup baglamis ama gobek deliginin kapanmadigi ilk gebeliginde ortaya cikti. Bisey yapilacaksa doktor soylesin derdindeyim. Muhtemelen normali bu sekilde gorunmesidir ama saglamci miyim nedir birazcik bilemedim :)
Bende aldim avent ama henuz kullanmadim. Oyle akacak kadar cok sutum gelmiyorKızlar ilk günler göğüs ucu catlak skntim benimde oldu zeytinyagi sürüp ped koyuyordum. Doktorum lanolin krem yazmış bir iki kez kullandim cok iyi geldi. Bir de göğüs pedi yerine aventin göğüs kalkanini kullaniyorum ben uçları kaybolmuyor hem de delikli oldugu icin hava alıyor akan süt kıyafetime gelmiyor. Çok memnunum çok şükür
Çok geçmiş olsun canım, umarım hayırlı zamanda, önce sağlıkla kucağına alırsın bebegini
Bende aldim avent ama henuz kullanmadim. Oyle akacak kadar cok sutum gelmiyorcatlakta olusmadi henuz insallah da olmaz tabiki. O yuzden beklemedeler simdi
Cnm çok sağol. Maalesef sancilar çok şiddet li ve hala 10 dk da 9 dak da geliyor. Sabah acil gideceğim. Son durumlardan haberdar edeceğim inşallah. ..Sanirim yakinda Selim Tuna bey de tesrif edecek canim. Saglikla kolaylikla gelsin insallah.
Az kalmis gibi gorunuyor canim haberdar et bizi. Saglikla kucaklamak nasib olsun :)
Hayirli haberlerle gel canim
Kızlaaar
Daha yeni fırsatım oldu. Alıntılayamadım yazdıklarınızı okudum çok mutlu oldum
Hastaneye geldiğimizde sancım 140 lardaydı, düzenliydi ve doğum başlamıştıebe suni verelim normal yap dedi ama yok çok tırstım
Apar topar aldılar beni. Sabah 8:10da doğdu paşam
Alınan süslenen hiçbir şeyi gözünüz görmüyor. Bir ara ağrıdan çığlık atarken bile bebişe bakınca hepsini unuttum
Öyle güzel ki
Sütüm hemen geldi ve benim vampir ciddi anlamda sömürüyor. Vampirliğinin hakkını veriyor oğluşum
Çok şükür iyiyiz3000 gr doğdu rüzgar doğum hikayemizide ilk fırsatta yazacağım, cidden komik oldu hahaha
Eki Görüntüle 1877664 Eki Görüntüle 1877665
Allah kolaylık versin canım. Sabrın sonu selamet. Zahmet olmadan rahmet olmuyor şeklindeki atasözlerimi söyleyip uyuyayım ben =) Sancım var diye kalktım. Yabancıymış heralde geri yatıyorumCnm çok sağol. Maalesef sancilar çok şiddet li ve hala 10 dk da 9 dak da geliyor. Sabah acil gideceğim. Son durumlardan haberdar edeceğim inşallah. ..
MasallaaaaahhKızlaaar
Daha yeni fırsatım oldu. Alıntılayamadım yazdıklarınızı okudum çok mutlu oldum
Hastaneye geldiğimizde sancım 140 lardaydı, düzenliydi ve doğum başlamıştıebe suni verelim normal yap dedi ama yok çok tırstım
Apar topar aldılar beni. Sabah 8:10da doğdu paşam
Alınan süslenen hiçbir şeyi gözünüz görmüyor. Bir ara ağrıdan çığlık atarken bile bebişe bakınca hepsini unuttum
Öyle güzel ki
Sütüm hemen geldi ve benim vampir ciddi anlamda sömürüyor. Vampirliğinin hakkını veriyor oğluşum
Çok şükür iyiyiz3000 gr doğdu rüzgar doğum hikayemizide ilk fırsatta yazacağım, cidden komik oldu hahaha
Eki Görüntüle 1877664 Eki Görüntüle 1877665
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?