Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Beyazmelek16 @ysfkbrfth kizlar ilgi ve alakaniz icin cok tesekkur ederim. Haklisİniz gelen akinti nisanimmis. Gece yarisi ani bir sanciyla uyandim ve sancilarim 02.00 gibi 10 dk da bire dustu ve cok siddetli geliyordu sancilar. Sabahi zor ettim. Acile gittim 2 cm aciklik ve sancilarin siddeti 100 deydi. 5 saat boyunca aciklikta bir ilerleme omadigi icin doktor istegim uzere eve gonderdi. Sancilarin gelis sikligi artinca gidicem tekrar. Ve geceden beri 10 dk da bir cok siddetli devam ediyor. Bende son durumlar boyle.. Allah hepimize hayirli kolay dogumlar nasip etsin...

Aaa ne guzel,bir guzel haberin daha gelmesi cok yakin galiba

Sayfaları okuyamadım biraz agrılarım var etiketleyemedim Bebegiii olan arkadaşlarrrr Allah analı babalı büyütsüünn tebrik ederiiim hepinizi.. Sancı çeken arkadaşlarımada Rabbim bi avazda kurtarsın hepinizi inşallahh.. Yarın kontrolumuz var bakalım neler olucak..

Burda aciklik kontrolunden sonra cok beklemedi bebisler sizde ona gore hazirlikli olun bence
selim tuna mizi cok merak ediyorum saglikla geldin dunyaya insallah

O zaman en gec 2 gune bebis geliyor hayirlisiyla:) bi avazda dogurmak nasip olur ins

Sanirim yakinda Selim Tuna bey de tesrif edecek canim. Saglikla kolaylikla gelsin insallah.

Az kalmis gibi gorunuyor canim haberdar et bizi. Saglikla kucaklamak nasib olsun :)

Hayirli haberlerle gel canim

Burda aciklik kontrolunden sonra cok beklemedi bebisler sizde ona gore hazirlikli olun bence
selim tuna mizi cok merak ediyorum saglikla geldin dunyaya insallah

O zaman en gec 2 gune bebis geliyor hayirlisiyla:) bi avazda dogurmak nasip olur ins
fatihpepe hayırlısıyla hepimiz kavuşalım inşallah canım, biz de çok merak ediyoruz Selim Tuna'mızı teyzesi, gelsin de size foto atalım inşallah@Gul1806 bizim kuzu artık gelmek istiyor ama kafasını kanala yerleştiremiyor, yerleşse hiç beklemeyeck gelecek gibi hissediyorum ben de inşallah hayırlısıyla hepimiz kavuşalım, herkese sevgiler

Ayrilmadim canim kamudayim ben 657 dede oyle fakat 37. Hafta bayrama denk geliyor oncesinde alsak bize zarar sonrasi yarar saglar mi ki

Bende ayni sen gibiyim canim leke geliyor ama kahverengi benimki. Annemler doktora gidelim diyor fazla agrim olmadığı için gitmek istemiyorum.

Sanirim yakinda Selim Tuna bey de tesrif edecek canim. Saglikla kolaylikla gelsin insallah.

Az kalmis gibi gorunuyor canim haberdar et bizi. Saglikla kucaklamak nasib olsun :)

Hayirli haberlerle gel canim
Amin canım inşallah hayırlısıyla,sağlıkla gelsinler, en azından 37. haftayı doldursa demiştim doldurdu, aslan burcu çıksın, başak burcu olsun demiştim, başak burcu da başladı, babamızın seyahati bitsin gelsin demiştim, bitti, kavuştuk çok şükür, çarşambaya kadar yurtdışından gelen misafirler var, perşembe de kontrolümüz vardı, ben de hep cuma günü doğsun istiyorum ama sanırım Selim Tuna'ya artık bu kadar anlaşma fazla geldi, annesinin anlaşmalarının sonu da gelmiyor bir türlü

Suyu azaldığı için suni sancıyı tolere edemeyebilirmiş. O zaman kesin sezeryan olacak. Ben o yüzden yarın tekrar detaylı baktırıp dayanabilecek durumdaysak normal sancıyı beklemeyi tercih edeceğim. Eşle beraber olma hariç hepsini yapıyorum. Ona da takatim kalmıyor:) yarım saatte bir 10 çömelme yapıyorum. O da baya yoruyor. Bakalım hayırlısı.

Bende ayni sen gibiyim canim leke geliyor ama kahverengi benimki. Annemler doktora gidelim diyor fazla agrim olmadığı için gitmek istemiyorum.
Evet canım aynı durumdayız, senin de kontrolden sonra başladı değil mi, şu anda tek taraflı sancım var benim, öyle dayanılmaz değil ama sıkıştırıyor epey, bakalım bu gece nasıl geçecek, tarihlerimiz de çok yakın seninle, doktorun doğum şekli hakkında yorum yapmış mıydı?bizimki sezaryen görünüyordu ama nedense içimde bir yerde normal olma ihtimalini de hala taşıyorum, bu sancılarla daha bir havaya girdim galiba

sinemnur çok heyecan yaptım şimdi ya ayyy o bekleme zaman geçmez . hadi iyi haberlerini bekliyoruz canım benim. sağlıkla kal
Canım gündüz zaman geçiyor da bir şekilde gece için endişelenmeye başladım, sol tarafımdan belimden gelen bir sancım var, şiddeti de artıyor gibi, çok sağol tatlım, siz de sevgiyle , sağlıkla kalın.

Kızlar çok şükür Rabbime çarşambayı beklicez kalp atışlarında bi sorun çıkmadı. Donuyoruz şimdi stresten migren tuttu çok kötü oldum.
Geçmiş olsun canım. Benim de ayaklarım şişmeye başladı. Zaten bu suyun azalması, plesenta yaşlanması, el ayak şişmesi, tansiyon hep birbiriyle alakalıymış. İnş sağlıkla alırız kucağımıza. Neden şişmiş senin? Tansiyonun nasıl çıktı?

Tşkler cnm zeytinyağını deneyeceğim mutlaka bizim de göbek dışarda biraz küçük bir havuz görüntüsü var :) kanama normalmiş galiba bizde olmadı ama
oncelikle gecmis olsun arkadaslar.gobek bagi icin annem ve kayin validem gobek dustukten sonra gazli bezi ufak bi rulo yapip gobegine biraz baski yapacak sekilde baglarlar boylece gobek disari cikik olarak kalmaz ve icine girer normal hale gelir.sizler bisey yapiyormusunuz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…