Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam herkese.. Sayfalari okuyamadim henuz. Herkes iyidir umarim. Elif beren 10.11de 2650gr 49cm olarak dogdu :)

Ikimiz de iyiyiz. Henuz kalkmadim yeni birseyler yemeye basladim. Insallah sonrasi da kolay olur. Hepinizi opuyorum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah darısı başımıza inşallah

Başı üstte derken doğum pozisyonu almamış mı? Kanala mı girmemiş

Tadını çıkar bu günlerin insan karnındayken doğsa da kucağıma alsam diyor doğunca da özlüyor karnında taşıdığı günleri. İnşallah uslu bir Bebek olur da hamileliği özlemeye vakit bulursun
Sağlıkla haberlerini bekliyorum
hepinizin güzel haberlerini:)

Teşekkür ederim canım, senin kızın rahatı iyi görünüyor, yürüyüş,egzersiz filan yapıyormusun kanala inmesi için, hala normal doğum olan tek kişi yok aramızda, sezaryen tarihi belli olan bir çok arkadaş da var, tarih ve durum olarak sen normal doğum yapacak ilk kişi gibi duruyorsunSağlıkla kavuşalım inşallah.

Selam herkese.. Sayfalari okuyamadim henuz. Herkes iyidir umarim. Elif beren 10.11de 2650gr 49cm olarak dogdu :)

Ikimiz de iyiyiz. Henuz kalkmadim yeni birseyler yemeye basladim. Insallah sonrasi da kolay olur. Hepinizi opuyorum
Aramıza hoşgeldin Elif Berentopiğimizin ilk başak burcu:) oğlunla aynı kiloda doğdu sanırım canım, sen tecrübeli bir anne olarak ne gerekiyorsa yaparsın zaten, ikinize de maşallah inşallah acısız, ağrısız bol sütlü dönemleriniz olsun, öpüyoruz sizi.

maşşalah, birlikte uzun mutlu ömürler dilerim :)

Canım sancı mı çıktı,suyu nasıl bebeğinin, inşallah hakkınızda hayırlısı, duamdasınız.

Evet canım sancı çıktı. Ama kan tahlili ve rahim acikligina baktı. Sorun görmedi. Haftaya tekrar gideceğiz. 9 eylülde sezeryan olacağım sanırım. Tabi gelmek istemezse... kilo düşük çıktı. 2500 olmuş sadece... Ama boyu uzamış. 49.5 cm olmuş. İnşallah 3 kilo olur. Kilo da yanlışta olabilir dedi. Bebiş biraz aşağıya kaymış. Bu nedenle eksikte olabilir dedi. Artık bilmiyorum. Az daha kilo alıp 9 eylüle kadar sabreder inşallah...

Baya konuşulmuş anlaşılan. Bende uyuyamadım gece. Sürekli kalk ağrı yat ağrı wcye gir derken sabah oldu...

Canm benim inşallah kızın seni daha çok bekletmeden gelir annesi, merakla normal doğum hikayesi bekliyorum

Elif Beren hoşgeldi seninde gözün aydın canm, kızının sağlıklı sıhhatlı bol gülücüklü ömrü olsun inşallah

Hayırlı olsun sağlıklı şekilde kucağına almışsın Allah analı babalı büyütsün.

Günaydın kızlar büyük oğlum bebişin yatağını denedi bu gece, anlaşılan beğendi :) Eki Görüntüle 1874908
Merhaba,bizim de bi kedimiz var, umarım bebeklerle güzel anlaşırlar kıskanmazlar, heyecanla ilk vereceği tepkiyi bekliyorum, kedimi de o kadar seviyorum ki kıyamam asla anlaşamazlarsa, bebek odasına alıştırsam mi ben de, kedi içeri girmesin diye kapıyı kapalı tutuyoruz, girmemeyi öğrensin diye, siz neler yapıyorsunuz?

Allah analı babali büyütmek nasip etsin canım darısı hayırlısıyla bizim basimiza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…