- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
Onuda yapmasan iyi edersinhttps://lh3.googleusercontent.com/p...PwHNQ9V-3-x09WDAiTObd6BSlS1gBQIc=w350-h197-nc Bir yapmadığım bu kaldı galiba.
Bende bakıyorum düşmüşmü diye ama tam anlamıyorum düşünce nasıl görünecek bilmiyorum, ama ayaklarını çok rahat hissediyorum, doktor sorun yok dediyse endişelenme sen günlük olarak genel hareketlerini takip et, önemli olan oCanım ben genelde göbek deligimin çevresinde hissediyorum kafasi aşağıda onu da hickiriklarindan anliyorum cok rahat ama sanki yeri surekli degisiyor gibi. Bu aralar yukarida hic hissetmiyorum ondan tedirgin oldum biraz gobegimde düşmüş gibi sanki ama doktor sorun yok dedi bakalim
Allah affetsin ama sabir kalmadi cnmçok geçmiş olsun canım benim.ben de çok zorlanıyorum. diyorum duyardım millet hamile sonra duyardım doğmuş okula başlamışlar. dışardan kolay görünüyor muş . az kaldı sabır
Canim bana doktor gunde 2 kez yarimsar saat yuruyus yapacaksin dedi. Ben yururken zorlanip tikaniyorum ozellikle yokuslarda deyince yokus ve merdiven cikman cok onemli. Bebegin kanala inmesine cok faydasi var dedi. Bir arkadasima da dogum icin yatisi yapildiginda kac kat merdiven indirip cikartmis doktoru. Zorlaniyoruz ama bir bakima mecburuzSeninki dansçı olacak canım :) ben son zamanlarda göbek deligimin sol ve sag tarafinda hissediyorum etrafimdakiler de karnın asagi inmis dediği icin acaba baglantili mi dedim? Eskiden daha yukarida hareket ederdi simdi asagida baya doktora gore sorun yok ama bilemedim tam da. Hele yokus cikarken falan acayip zorlanıyorum adim atamiyorum sanki :)
Aynen yaa bende soracaktım benim gibi sakarlaşan var mı diye, son zamanlarda bardakları devirip kırıyorum, hiç aklıma gelmeyecek şeyleri yapıyorum, sizler de de var mu kızlar? Ay kendimi kötü hissetmeye başladım hiç böyle değildimMrb canım, benimde özellikle uykudan uyandığımda uyuşukluk oluyor. Ellerim kollarim uyuşmuş olarak uyanıyorum. Bu aralar iyice sakarlaştim. Ellerimi kullanmakta, birşeyleri tutmakta zorlanıyorum.
Doktora gittiğimde doktorma kasıklarımda hissediyorum demiştim o elleridir dedi şeklini gösterdi burda kafası, vucudu ay şeklinde dedi hepsini söyleyince bende ona göre tahminlerde bulunuyorumEli mi ayağı mi kafası mi falan nasıl anliyosunuz canm ya ben çözemedim gitti
Benimde el parmaklarim dokma gibi oldu ve kivirmakta zorlaniyorum resmen sopa gibiler. Acip kaparken baya aci hissediyorum canimKizlar avuç iclerim kıpkırmızı oldu. Ağrıyor,parmaklarimda da uyusukluk var. Sizlerden de ayni problemle karsilasan var mi : (
Canm çoook sevindim ne güzel bebişine kavuştun, sağlıcakla büyütürsün inşallahTeyzeler biz taburcu oldukşu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyle dualarınız için hepinizden allah razı olsun çok seviyoruz hepinizi
Geçmiş olsun canm, sağlığına bir an önce kavuşursun inşallah ama bebişin doğsun bunların hepsini unutursun, onun sevgisi unutturur bu kötü günleriniKizlarrr..Hava degisikliginden usuttum..feci bir oksuruk sanki bebegim karnimdan firlayacak.cok korktum solugu acilde aldik..midem beni ilk gunden beri oldugu gibi mahfetmeye devam ediyor..acil doktoru serum ve buhar verdi sonra kadin dogum acile yonlendirdi.orda ntc diye bir makinaya bagladilar..cok sukur normal cikti bebek..ama allah affetsin isyanlardayim..bir daha hamilelik bebek falan sanirim ayni seyleri yasayamam..sise sise gaviskon iciyorum..ama hala yatinca midem agzima geliyor..simdi birde oksuruk cikti...yarin sabah yeniden doktora gidicez..hem mide hem cigerler icin..allahim yardim et..sizlerde kendinize dikkat edin..havalar klimalar mahfediyor..benim cektigimi kimseler cekmesin(
Bende aynıyım, düz yolda bir sıkıntım yok ama yokuş ve merdivenlerde resmen sürünüyorum nefes almak ayrı bir zor eşim kolumdan tutarak çekiyor bazenCanim bana doktor gunde 2 kez yarimsar saat yuruyus yapacaksin dedi. Ben yururken zorlanip tikaniyorum ozellikle yokuslarda deyince yokus ve merdiven cikman cok onemli. Bebegin kanala inmesine cok faydasi var dedi. Bir arkadasima da dogum icin yatisi yapildiginda kac kat merdiven indirip cikartmis doktoru. Zorlaniyoruz ama bir bakima mecburuz
çok geçmiş olsun canım umarım tez zamanda iyileşirsin.Kizlarrr..Hava degisikliginden usuttum..feci bir oksuruk sanki bebegim karnimdan firlayacak.cok korktum solugu acilde aldik..midem beni ilk gunden beri oldugu gibi mahfetmeye devam ediyor..acil doktoru serum ve buhar verdi sonra kadin dogum acile yonlendirdi.orda ntc diye bir makinaya bagladilar..cok sukur normal cikti bebek..ama allah affetsin isyanlardayim..bir daha hamilelik bebek falan sanirim ayni seyleri yasayamam..sise sise gaviskon iciyorum..ama hala yatinca midem agzima geliyor..simdi birde oksuruk cikti...yarin sabah yeniden doktora gidicez..hem mide hem cigerler icin..allahim yardim et..sizlerde kendinize dikkat edin..havalar klimalar mahfediyor..benim cektigimi kimseler cekmesin(
Memnunum canim. Biz bebis icin 10 ay bekledik. Daha once bahara gitmistim oradaki doktor degerlerin yuksek deyip hic tedavi onermeden direk tup bebek servisine yonlendirmisti. Resmen insanlarin duygularini somuruyorlar bu pislik insanlar. Daha sonra ozlem hanima gittim ve ilk ayda hamile kaldim. Dogum icin 3 hastane ile anlasmis doktorum. Doruk, jimer ve pembe mavi. Oncelikli tercih doruk. Yogunluk olmasi durumunda digerlerine yonelincek canimSağol canım ben de rentıptaydım kapandı doktorum hayat hastanesine geçti orayı hiç beğenmedik medicalparkta tanıdığım bi doktor çalışmaya başlamış neyse ki. sanırım oraya geçicem bakalım cmt randevum var inşallah memnun kalırım şimdi öyle bi araştırma yapıyorum medicalparkta bi sıkıntı çıkarsa diye teşekkür ederim memnun musun doktorundan doğumu nerde yapıcak peki
Sağol canımMemnunum canim. Biz bebis icin 10 ay bekledik. Daha once bahara gitmistim oradaki doktor degerlerin yuksek deyip hic tedavi onermeden direk tup bebek servisine yonlendirmisti. Resmen insanlarin duygularini somuruyorlar bu pislik insanlar. Daha sonra ozlem hanima gittim ve ilk ayda hamile kaldim. Dogum icin 3 hastane ile anlasmis doktorum. Doruk, jimer ve pembe mavi. Oncelikli tercih doruk. Yogunluk olmasi durumunda digerlerine yonelincek canim
Sagol canim. Insallah sende memnun kalacagin bir yer bulursun biran onceSağol canımhayırlısı olsun bebişle sen en iyi nerde olucaksanız orası olsun inşallah
Geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına al miniğini hepsini unutursun inşallahKizlarrr..Hava degisikliginden usuttum..feci bir oksuruk sanki bebegim karnimdan firlayacak.cok korktum solugu acilde aldik..midem beni ilk gunden beri oldugu gibi mahfetmeye devam ediyor..acil doktoru serum ve buhar verdi sonra kadin dogum acile yonlendirdi.orda ntc diye bir makinaya bagladilar..cok sukur normal cikti bebek..ama allah affetsin isyanlardayim..bir daha hamilelik bebek falan sanirim ayni seyleri yasayamam..sise sise gaviskon iciyorum..ama hala yatinca midem agzima geliyor..simdi birde oksuruk cikti...yarin sabah yeniden doktora gidicez..hem mide hem cigerler icin..allahim yardim et..sizlerde kendinize dikkat edin..havalar klimalar mahfediyor..benim cektigimi kimseler cekmesin(
Canım bende inanılmaz unutkanlık başladı sanki kafam çalışmıyo gibi hissediyorumAynen yaa bende soracaktım benim gibi sakarlaşan var mı diye, son zamanlarda bardakları devirip kırıyorum, hiç aklıma gelmeyecek şeyleri yapıyorum, sizler de de var mu kızlar? Ay kendimi kötü hissetmeye başladım hiç böyle değildimbu arada benimde sola yatmaktan sol kolum elimde dahil uyuşuyor bir süre masaj yapıyorum geçiyor
Sizlerle büyüsün canımPozitif bir dogum hikayesi Moral olsun hepinize cunku böyle dogum hikayelerini okudukca kendim dogurmus gibi seviniyorum
Alya nın doğum hikayesi... çoğunuz biliyorsunuzdur Alya 1 Ağustos pazartesi gunu yani yarın 38+2 olacaktı ve spinal sezeryanla alınacaktı. 29 temmuz cuma gunu sabah son kontrolü için doktora gittim. Nst dahil hersey normaldi tam kontrol biterken doktor kasiklarima dogru bi bakti bebegin kafasi iyice ilerlemis. Yeniden nst yapti ve sanci bi anda 80 90 lari gösterdi, bugun aliyoruz bebegi dedi. Dogum diger hastanede olacakti hemen eşime arkadaşlarıma herkese haber verdim ve diger hastaneye gittim. Yatistan once gidip kas biyik aldirdim ve fon cektirdim:) son bakımı tavsiye ederim cunku guzel moral oluyor:)) yatisim yapilinca hemsireler yeniden nst bagladilar serum yolu bagladilar bu arada herkes geldi tanidigim. Sonra ameliyathaneye gectik, neşeli bir kadro vardi. Benimle sohbete basladilar belimden igneyi yaptılar ve bacaklarim uyustu o an. Doktor geldi perde gibi biseyle kapattilar gogsume kadar her yeri. 5 dakika falan geçti bir çığlık... alya nij nazli çığlığı... hemen carsafa sarıp yanima koydular gözyaşlarımı tutamadım... sonra alip goturduler. Doktor diger isleri yaptigi surece hatta odama gelene dek agladim sevincten... Allah isteyen herkese nasip etsin bu cennet kokusunu. Bu arada spinal seseryandan korkmayin 5 kere daha dogum yapsam yine boyle yapardım
ayıp etmiş seni yıllardır tanımayı geçtim hamile bi bayana karş biraz da olsa mahçup olup özür dilemeliydi.insan biraz kibar olur bazıs maalesef öyle ve toplumda öyleleri çoğalıyo..trafikte,işte,komşulukta....hoşgörüsüzlük aldı başını gidiyo,herkeste bi bencillik,yersiz bi özgüven...bebişe bişey olmaz annesi o sana sıkı sııkı bağlı bol bol su iç,bu olayıda düşünmemeye çalış,kendini gerdikçe bebek bundan etkilenir..Kızlar moralim fenalarda bu sene mahalledeki bir komşunun oğlu köpek almış onu da yolun kenarındaki komurlugune koymuş. Komurlukteyken bağlı ama dışarı çıkarınca tedbirsiz başı boş salıyor. Ve ben köpekten korkuyorum çünkü pitpul cinsi saldirgan görünümlü ve havlayan bir köpek. Az önce kardeşimi yolcu etmeye çıkınca bir havladi ödüm patladıbende kızdım dedim ki aksam bari kapisini kapatin diye sahibi gelmiş diyor ki niye kapatayim cok sicak diğer uzun bir yol daha var oradan geç falan diyor. Bu sefer kardesim de ne diyon sen diyince birbirlerine gireceklerdi. Bu insanlarda beni kardesimi bebekligimden tanirlar. Annem diyor ki hamile kiz son ayinda normal mi yani diyor beni ilgilendirmez diyor. Resmen şehir eskiyalari simdide sirtimda kasiklarimda agri var cok korktum ya... Allah kimseyi saygisiz insanlarla karsilastirmasin. Hayattaki en tehlikeli insan tipi saygısız insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?