• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar moralim fenalarda bu sene mahalledeki bir komşunun oğlu köpek almış onu da yolun kenarındaki komurlugune koymuş. Komurlukteyken bağlı ama dışarı çıkarınca tedbirsiz başı boş salıyor. Ve ben köpekten korkuyorum çünkü pitpul cinsi saldirgan görünümlü ve havlayan bir köpek. Az önce kardeşimi yolcu etmeye çıkınca bir havladi ödüm patladı :KK43: bende kızdım dedim ki aksam bari kapisini kapatin diye sahibi gelmiş diyor ki niye kapatayim cok sicak diğer uzun bir yol daha var oradan geç falan diyor. Bu sefer kardesim de ne diyon sen diyince birbirlerine gireceklerdi. Bu insanlarda beni kardesimi bebekligimden tanirlar. Annem diyor ki hamile kiz son ayinda normal mi yani diyor beni ilgilendirmez diyor. Resmen şehir eskiyalari :KK43: simdide sirtimda kasiklarimda agri var cok korktum ya... Allah kimseyi saygisiz insanlarla karsilastirmasin. Hayattaki en tehlikeli insan tipi saygısız insan...
Ben köpekleri cok severim ama bazen tehlikeli olabiliyorlar. Özellikle pitpul ki herkes köpek sevmez korkabilir. Hakikaten cok saygısızlar. Hamile olmasan bile buna dikkat etmesi gerekirken böyle bir durumda bu kadar duyarsiz olmasi cok sinir bozucu. Insanlarin gercekten birbirine saygısı kalmamış. Bu aralar bosver yolunu uzat aniden önüne cikar panik le düşersin falan. Az bi zamanin kaldi zaten sabret. Saglikla kal

Canım bende inanılmaz unutkanlık başladı sanki kafam çalışmıyo gibi hissediyorum :KK70:kafadan pat diye hesap yapardım şimdi bi türlü aklımı toparlayamıyorum kavanozları açamıyorum parmaklarımda kavrama olayı bitti bi de işin kötüsü solağım :KK64:
Ayy o unutkanlık da var zaten önceden geçen hafta ne yediğimi hatırlarsım şimdi sabah yediğimi unutuyorum, gerçi b12 eksikti iğne buruldum düzeldi mi bilmiyorum. Ayrıca bir yerde okumuştum, hamilelikte beyin küçülürmüş doğumdan sonra eski haline gelirmiş onun etkisi galiba:halay: yani hamilelik vucudumuzda değiştirmedik yer bırakmıyor:anneadayı:

Kızlar moralim fenalarda bu sene mahalledeki bir komşunun oğlu köpek almış onu da yolun kenarındaki komurlugune koymuş. Komurlukteyken bağlı ama dışarı çıkarınca tedbirsiz başı boş salıyor. Ve ben köpekten korkuyorum çünkü pitpul cinsi saldirgan görünümlü ve havlayan bir köpek. Az önce kardeşimi yolcu etmeye çıkınca bir havladi ödüm patladı :KK43: bende kızdım dedim ki aksam bari kapisini kapatin diye sahibi gelmiş diyor ki niye kapatayim cok sicak diğer uzun bir yol daha var oradan geç falan diyor. Bu sefer kardesim de ne diyon sen diyince birbirlerine gireceklerdi. Bu insanlarda beni kardesimi bebekligimden tanirlar. Annem diyor ki hamile kiz son ayinda normal mi yani diyor beni ilgilendirmez diyor. Resmen şehir eskiyalari :KK43: simdide sirtimda kasiklarimda agri var cok korktum ya... Allah kimseyi saygisiz insanlarla karsilastirmasin. Hayattaki en tehlikeli insan tipi saygısız insan...
Canm bende korkarım köpeklerden çok sevmem yanıma yaklaşmasını da istemem, eğer o kişi sana saygısızlık yapıyorsa sende onu şikayet edebilirsin, mutlaka şikayet edebileceğin yer vardır, o köpeğin aşı yapılmış mı köpeği gündüzleri salıyor diyorsun birine zarar verebilir saldırgan bir köpek sonuçta, internetten araştırıp nereye şikayet ediliyorsa şikayet ederdim, sen uzun yoldan gitmek zorunda değilsin hamile halinle

Canm bende korkarım köpeklerden çok sevmem yanıma yaklaşmasını da istemem, eğer o kişi sana saygısızlık yapıyorsa sende onu şikayet edebilirsin, mutlaka şikayet edebileceğin yer vardır, o köpeğin aşı yapılmış mı köpeği gündüzleri salıyor diyorsun birine zarar verebilir saldırgan bir köpek sonuçta, internetten araştırıp nereye şikayet ediliyorsa şikayet ederdim, sen uzun yoldan gitmek zorunda değilsin hamile halinle

Bende belediyeden bilgi alicam bu konuda canim madem onlarin hatir olayı yok bende onlar gibi davranicam

Ayy o unutkanlık da var zaten önceden geçen hafta ne yediğimi hatırlarsım şimdi sabah yediğimi unutuyorum, gerçi b12 eksikti iğne buruldum düzeldi mi bilmiyorum. Ayrıca bir yerde okumuştum, hamilelikte beyin küçülürmüş doğumdan sonra eski haline gelirmiş onun etkisi galiba:halay: yani hamilelik vucudumuzda değiştirmedik yer bırakmıyor:anneadayı:
Ay inşallah eski haline gelir yoksa bu beyinle benim yaramaz kızım beni ayakta uyutur:KK45::KK70:

Canim benim sol elimde vardi doktora sordum bilekteki sinirlerin sıkışması neden oluyor dedi hatta suan bile sol elim şiş ve uyuşuk. Gecenlerde buzlu suya koymuştum iyi gelmişti bugun yine deniycem iyi gelirse haber veririm sende dene canım
Simdi benim de aklima buz geldi buz koydum. Biraz rahatladim gibi. Ama geceleri uyandigimda üstüne yatmış gibi uyuşuk oluyor : ( Insallah tez zamanda geçer bu problemler. Basur da çıktı bende yarın doktora gideceğim : (

Simdi benim de aklima buz geldi buz koydum. Biraz rahatladim gibi. Ama geceleri uyandigimda üstüne yatmış gibi uyuşuk oluyor : ( Insallah tez zamanda geçer bu problemler. Basur da çıktı bende yarın doktora gideceğim : (

Ayy canım gecmis olsun simdi anneme dedim basur mu oldum acaba diye :( oturamiyorum resmen ayakta durunca yada yürüyünce yorulup sonra oturunca bi yarim saat oturuyorum sonra popom uyuşuyor sanki agriyor cok fena :(
El uyusmasi bende de var canım ben yapamadim bugun buz olayini sen iyi yapmışsın. Benim uyandigimda sol elim sag elimin iki kati oluyor :) ilginc olan sadece sol elim ve sağ ayagim şişiyor :) senin basurda cabucak gecer insallah canim :(

Doktora gittiğimde doktorma kasıklarımda hissediyorum demiştim o elleridir dedi şeklini gösterdi burda kafası, vucudu ay şeklinde dedi hepsini söyleyince bende ona göre tahminlerde bulunuyorum
Hmm bende bi sorayım bu hafta neyi nerde diye yediğim tekme mi yumruk mu bileyim demi

Kızlar bu çatı ağrısı neye benzer fikri olan var mı?
Dün geceden beri tuhaf bir ağrı peydah oldu uyutmuyor. 3 saatlik uykuyla duruyorum resmen. Tam ortada kasığımın hemen altında birşeyler saplanır gibi oluyor. Aynı ağrı bazende sağ tarafımda. Dön dön öldüm yatakta geçmiyor:KK12:

Sanırım o cati ağrısı canım bebek doğum pozisyonuna girmişti ya belki hareket ettikce agri yapiyor olabilir. Gerci benimde ilk tam bilmiyorum ama bir ara bana da bicak saplanir gibi oluyordu saniyelik ağrı bebek dogum pozisyonu almaya çalıştığı icin demislerdi. Öyle bisey olabilir. Artik sona yaklaştık canim ağrılar geliyor :)

Tek tek alıntılayamadım hepinize teşekkür ederiz güzel anneler:KK200: şu an bu satırları yazarken bir elimde pompa:KK48: diğerinde Tlf
Gözlerim beşikte uyandı uyanacak diye ❤️ Uykusuzluk hiç bu kadar güzel gelmemişti :)
Şimdi taze anneden ufak tefek tavsiyeler:anneadayı:
* depend çamaşır mutlaka olmalı( çok pratik benim suyum iki gün boyunca durmadan geldiği için hayat kurtardı desem yeridir)
*Pijama bence en az üç takım olmalı ben 5 gün kaldım hastanede evden tekrar yıkanıp geliyordu
*pompa bence kesinlikle doğumdan sonra alınması gereken bi ihtiyaç ben öylesine sırf bulunsun diye lansinoh manuel aldım çok memnunum o ayrı ama elektrikliye ihtiyacım var şuan
*Kıyafet o kadar çabuk kirleniyor ki az almayın özellikle çıtçıtlı badyler
* ıslak mendile para yatırmayın şimdiden ben stok yapmıştım ama artık sonraları kullanırım onun yerine temizleme pamuklarından alın çünkü ciltleri çok hassas
*pişik kremi yoğun bakımdayken pişik olmuş yavrum:( krem kullanayım dedim aman yarabbi bastı çığlığı şimdi en güzeli zeytinyağı
Zeytinyağı demişken göğüslerinize şimdiden başlayın sürmeye hiç yaram olmadı benim
Ayyy amma konuştum çenem düştü yahu Tecrübeli annelerin affına sığınıyorum öpüyoruz hepinizi

Tek tek alıntılayamadım hepinize teşekkür ederiz güzel anneler:KK200: şu an bu satırları yazarken bir elimde pompa:KK48: diğerinde Tlf
Gözlerim beşikte uyandı uyanacak diye ❤️ Uykusuzluk hiç bu kadar güzel gelmemişti :)
* depend çamaşır mutlaka olmalı( çok pratik benim suyum iki gün boyunca durmadan geldiği için hayat kurtardı desem yeridir)
*Pijama bence en az üç takım olmalı ben 5 gün kaldım hastanede evden tekrar yıkanıp geliyordu
*pompa bence kesinlikle doğumdan sonra alınması gereken bi ihtiyaç ben öylesine sırf bulunsun diye lansinoh manuel aldım çok memnunum o ayrı ama elektrikliye ihtiyacım var şuan
* ıslak mendile para yatırmayın şimdiden ben stok yapmıştım ama artık sonraları kullanırım onun yerine temizleme pamuklarından alın çünkü ciltleri çok hassas
*pişik kremi yoğun bakımdayken pişik olmuş yavrum:KK43: krem kullanayım dedim aman yarabbi bastı çığlığı şimdi en güzeli zeytinyağı
Zeytinyağı demişken göğüslerinize şimdiden başlayın sürmeye hiç yaram olmadı benim
Ayyy amma konuştum çenem düştü yahu Tecrübeli annelerin affına sığınıyorum öpüyoruz hepinizi
Ne guzel yazmissin canim gozlerim doldu, o halinizi gormek isterdim, bebisini ve seni. Ve biz sana cok tesekkur ederiz, bu yorgun halinle bizim icin deneyimlerini paylasmissin ki cok onemliler gercekten. Ne desem az, mutlu ve saglikli kalin :KK200:

*pişik kremi yoğun bakımdayken pişik olmuş yavrum:KK43: krem kullanayım dedim aman yarabbi bastı çığlığı şimdi en güzeli zeytinyağı
Gözün aydın canim. Rabbim bebişlerine birlikte hayırlı ve mutlu ömürler versin. Bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin.

Ay inşallah eski haline gelir yoksa bu beyinle benim yaramaz kızım beni ayakta uyutur:KK45::KK70:
İnşallah yoksa bu durum beni çok sinirlendiriyor hele ki eşim bana hamilelik seni çok değiştirdi diyor yaa kavga sebebimiz:KK70: bunu genelde bazı şeyleri geç algıladığımda söylüyor bende sinirleniyorum, önceden leb demeden leblebiyi anlayınca :mad:

Ne güzel bebişinin mis kokusunu içine çeke çeke uyursunuz:KK200::KK200::KK200: tecrübelerini paylaşman da harika olmuş başka şeylerde gelirse aklına bekleriz böyle şeyler altın değerinde:super:

Dün geceden beri tuhaf bir ağrı peydah oldu uyutmuyor. 3 saatlik uykuyla duruyorum resmen. Tam ortada kasığımın hemen altında birşeyler saplanır gibi oluyor. Aynı ağrı bazende sağ tarafımda. Dön dön öldüm yatakta geçmiyor:KK12:
Canm günaydın nasıl oldun, ağrı hakkında bir fikrim yok ama seni merak ettim :nazar:

Ben de cati agrisidir diye dusunuyorum, ayni sekilde bir sey saplanir gibi agri giriyor, bacagima ve arkaya dogru da agrisi genisliyor, cok fena bisimis. yatarken bacaklarin arasina yastik koymak iyimis. gece yarisi arada kalkip hafif esneme hareketleri yapiyorum Ama ne fayda.. bi de odemden patlamak uzereyim ben sikmalik portakal gibi hissediyorum kendimi:mad:

Back
X