Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende heryerde desem yeridir ayakları tam göğsümün altında beni normal oturtmuyor hep arkaya doğru uzanır gibi olmam gerek yoksa basıyor tekmeyi sağ tarafta gövdesi var sanırım dönerken onu hissediyorum bazen göbek deliği çevremin acıdığını hissediyorum, soluma yattığımda genelde başını hareket ettiriyor, yıçkırıkları titremeleri derken sürekli hareket halinde, sen nerede hissediyorsun?
Kizlar avuç iclerim kıpkırmızı oldu. Ağrıyor,parmaklarimda da uyusukluk var. Sizlerden de ayni problemle karsilasan var mi : (
Özlem başak ustunyurt canım. Çekirge doruktaydı. 2 ay önce ordan ayrılıp özel bir muaynehane actıSen bursadaydın canım hatırladığıma göre doktorun kimdi acaba
Mrb canım, benimde özellikle uykudan uyandığımda uyuşukluk oluyor. Ellerim kollarim uyuşmuş olarak uyanıyorum. Bu aralar iyice sakarlaştim. Ellerimi kullanmakta, birşeyleri tutmakta zorlanıyorum.Kizlar avuç iclerim kıpkırmızı oldu. Ağrıyor,parmaklarimda da uyusukluk var. Sizlerden de ayni problemle karsilasan var mi : (
Eli mi ayağı mi kafası mi falan nasıl anliyosunuz canm ya ben çözemedim gittiBende heryerde desem yeridir ayakları tam göğsümün altında beni normal oturtmuyor hep arkaya doğru uzanır gibi olmam gerek yoksa basıyor tekmeyi sağ tarafta gövdesi var sanırım dönerken onu hissediyorum bazen göbek deliği çevremin acıdığını hissediyorum, soluma yattığımda genelde başını hareket ettiriyor, yıçkırıkları titremeleri derken sürekli hareket halinde, sen nerede hissediyorsun?
Sağol canım ben de rentıptaydım kapandı doktorum hayat hastanesine geçti orayı hiç beğenmedik medicalparkta tanıdığım bi doktor çalışmaya başlamış neyse ki. sanırım oraya geçicem bakalım cmt randevum var inşallah memnun kalırım şimdi öyle bi araştırma yapıyorum medicalparkta bi sıkıntı çıkarsa diye teşekkür ederim memnun musun doktorundan doğumu nerde yapıcak pekiÖzlem başak ustunyurt canım. Çekirge doruktaydı. 2 ay önce ordan ayrılıp özel bir muaynehane actı
Teyzeler biz taburcu oldukşu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyle
dualarınız için hepinizden allah razı olsun çok seviyoruz hepinizi
![]()
Ayy çok sevindim.Allah saglikla buyutmeyi de nasib etsin insaallahTeyzeler biz taburcu oldukşu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyle
![]()
çok sevindim yaaaaa günün en güzel haberiiiTeyzeler biz taburcu oldukşu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyle
![]()
Teyzeler biz taburcu oldukşu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyle
![]()
![]()
Gözün aydın canım. Artık huzurla büyütürsün inş.Teyzeler biz taburcu oldukşu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyle
![]()
çok çok çok sevindim canım benim, artık uykusuz ama güzel günler seni bekler ama sen yine de bize arada yaz lütfen. minik mucizeyi de öpüyoruz, gözün aydın canımTeyzeler biz taburcu oldukşu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyle
![]()
Gunun en guzeli haberi yaaaTeyzeler biz taburcu oldukşu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyle
![]()
çok geçmiş olsun canım benim.ben de çok zorlanıyorum. diyorum duyardım millet hamile sonra duyardım doğmuş okula başlamışlar. dışardan kolay görünüyor muş . az kaldı sabırKizlarrr..Hava degisikliginden usuttum..feci bir oksuruk sanki bebegim karnimdan firlayacak.cok korktum solugu acilde aldik..midem beni ilk gunden beri oldugu gibi mahfetmeye devam ediyor..acil doktoru serum ve buhar verdi sonra kadin dogum acile yonlendirdi.orda ntc diye bir makinaya bagladilar..cok sukur normal cikti bebek..ama allah affetsin isyanlardayim..bir daha hamilelik bebek falan sanirim ayni seyleri yasayamam..sise sise gaviskon iciyorum..ama hala yatinca midem agzima geliyor..simdi birde oksuruk cikti...yarin sabah yeniden doktora gidicez..hem mide hem cigerler icin..allahim yardim et..sizlerde kendinize dikkat edin..havalar klimalar mahfediyor..benim cektigimi kimseler cekmesin(
Bana da oluyor o ağrı ama çok değil, benim kız çok hassas anneyi fazla acıtmadan yapıyor hareketleriniCanim sanki beni anlatmissin:) ek olarak kutlesel donus yapiyosa vajina ve makatta baski hissediyorum. Hatta dun agri bile yapti