• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende heryerde desem yeridir ayakları tam göğsümün altında beni normal oturtmuyor hep arkaya doğru uzanır gibi olmam gerek yoksa basıyor tekmeyi sağ tarafta gövdesi var sanırım dönerken onu hissediyorum bazen göbek deliği çevremin acıdığını hissediyorum, soluma yattığımda genelde başını hareket ettiriyor, yıçkırıkları titremeleri derken sürekli hareket halinde, sen nerede hissediyorsun?

Canım ben genelde göbek deligimin çevresinde hissediyorum kafasi aşağıda onu da hickiriklarindan anliyorum cok rahat ama sanki yeri surekli degisiyor gibi. Bu aralar yukarida hic hissetmiyorum ondan tedirgin oldum biraz gobegimde düşmüş gibi sanki ama doktor sorun yok dedi bakalim

Kizlar avuç iclerim kıpkırmızı oldu. Ağrıyor,parmaklarimda da uyusukluk var. Sizlerden de ayni problemle karsilasan var mi : (

Canim benim sol elimde vardi doktora sordum bilekteki sinirlerin sıkışması neden oluyor dedi hatta suan bile sol elim şiş ve uyuşuk. Gecenlerde buzlu suya koymuştum iyi gelmişti bugun yine deniycem iyi gelirse haber veririm sende dene canım

Pozitif bir dogum hikayesi Moral olsun hepinize cunku böyle dogum hikayelerini okudukca kendim dogurmus gibi seviniyorum:KK54:

Alya nın doğum hikayesi... çoğunuz biliyorsunuzdur Alya 1 Ağustos pazartesi gunu yani yarın 38+2 olacaktı ve spinal sezeryanla alınacaktı. 29 temmuz cuma gunu sabah son kontrolü için doktora gittim. Nst dahil hersey normaldi tam kontrol biterken doktor kasiklarima dogru bi bakti bebegin kafasi iyice ilerlemis. Yeniden nst yapti ve sanci bi anda 80 90 lari gösterdi, bugun aliyoruz bebegi dedi. Dogum diger hastanede olacakti hemen eşime arkadaşlarıma herkese haber verdim ve diger hastaneye gittim. Yatistan once gidip kas biyik aldirdim ve fon cektirdim:) son bakımı tavsiye ederim cunku guzel moral oluyor:)) yatisim yapilinca hemsireler yeniden nst bagladilar serum yolu bagladilar bu arada herkes geldi tanidigim. Sonra ameliyathaneye gectik, neşeli bir kadro vardi. Benimle sohbete basladilar belimden igneyi yaptılar ve bacaklarim uyustu o an. Doktor geldi perde gibi biseyle kapattilar gogsume kadar her yeri. 5 dakika falan geçti bir çığlık... alya nij nazli çığlığı... hemen carsafa sarıp yanima koydular gözyaşlarımı tutamadım... sonra alip goturduler. Doktor diger isleri yaptigi surece hatta odama gelene dek agladim sevincten... Allah isteyen herkese nasip etsin bu cennet kokusunu. Bu arada spinal seseryandan korkmayin 5 kere daha dogum yapsam yine boyle yapardım

Kizlar avuç iclerim kıpkırmızı oldu. Ağrıyor,parmaklarimda da uyusukluk var. Sizlerden de ayni problemle karsilasan var mi : (
Mrb canım, benimde özellikle uykudan uyandığımda uyuşukluk oluyor. Ellerim kollarim uyuşmuş olarak uyanıyorum. Bu aralar iyice sakarlaştim. Ellerimi kullanmakta, birşeyleri tutmakta zorlanıyorum.

Bende heryerde desem yeridir ayakları tam göğsümün altında beni normal oturtmuyor hep arkaya doğru uzanır gibi olmam gerek yoksa basıyor tekmeyi sağ tarafta gövdesi var sanırım dönerken onu hissediyorum bazen göbek deliği çevremin acıdığını hissediyorum, soluma yattığımda genelde başını hareket ettiriyor, yıçkırıkları titremeleri derken sürekli hareket halinde, sen nerede hissediyorsun?
Eli mi ayağı mi kafası mi falan nasıl anliyosunuz canm ya ben çözemedim gitti

Özlem başak ustunyurt canım. Çekirge doruktaydı. 2 ay önce ordan ayrılıp özel bir muaynehane actı
Sağol canım ben de rentıptaydım kapandı doktorum hayat hastanesine geçti orayı hiç beğenmedik medicalparkta tanıdığım bi doktor çalışmaya başlamış neyse ki. sanırım oraya geçicem bakalım cmt randevum var inşallah memnun kalırım şimdi öyle bi araştırma yapıyorum medicalparkta bi sıkıntı çıkarsa diye teşekkür ederim memnun musun doktorundan doğumu nerde yapıcak peki

Teyzeler biz taburcu olduk :halay::halay: şu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyle❤️dualarınız için hepinizden allah razı olsun çok seviyoruz hepinizi:KK46:

Oyy maşallah minik kuzuya. Annesi ona güzelce bakar hemencecik büyür inşallah :) gözün aydın canım çok sevindim :)

Teyzeler biz taburcu olduk :halay::halay: şu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyle❤️dualarınız için hepinizden allah razı olsun çok seviyoruz hepinizi:KK46:
çok çok çok sevindim canım benim, artık uykusuz ama güzel günler seni bekler ama sen yine de bize arada yaz lütfen. minik mucizeyi de öpüyoruz, gözün aydın canım :KK68::KK68::KK68:

Gunun en guzeli haberi yaaa:KK71:cok sevndm cnm.Allahim anali babali buyutsun:dua:saglikla hep kahkali gunleriniz olur insallah:dua::nazar::KK200:

Kizlarrr..Hava degisikliginden usuttum..feci bir oksuruk sanki bebegim karnimdan firlayacak.cok korktum solugu acilde aldik..midem beni ilk gunden beri oldugu gibi mahfetmeye devam ediyor..acil doktoru serum ve buhar verdi sonra kadin dogum acile yonlendirdi.orda ntc diye bir makinaya bagladilar..cok sukur normal cikti bebek..ama allah affetsin isyanlardayim..bir daha hamilelik bebek falan sanirim ayni seyleri yasayamam..sise sise gaviskon iciyorum..ama hala yatinca midem agzima geliyor..simdi birde oksuruk cikti...yarin sabah yeniden doktora gidicez..hem mide hem cigerler icin..allahim yardim et..sizlerde kendinize dikkat edin..havalar klimalar mahfediyor..benim cektigimi kimseler cekmesin:((

Kizlarrr..Hava degisikliginden usuttum..feci bir oksuruk sanki bebegim karnimdan firlayacak.cok korktum solugu acilde aldik..midem beni ilk gunden beri oldugu gibi mahfetmeye devam ediyor..acil doktoru serum ve buhar verdi sonra kadin dogum acile yonlendirdi.orda ntc diye bir makinaya bagladilar..cok sukur normal cikti bebek..ama allah affetsin isyanlardayim..bir daha hamilelik bebek falan sanirim ayni seyleri yasayamam..sise sise gaviskon iciyorum..ama hala yatinca midem agzima geliyor..simdi birde oksuruk cikti...yarin sabah yeniden doktora gidicez..hem mide hem cigerler icin..allahim yardim et..sizlerde kendinize dikkat edin..havalar klimalar mahfediyor..benim cektigimi kimseler cekmesin:KK43:(
çok geçmiş olsun canım benim.ben de çok zorlanıyorum. diyorum duyardım millet hamile sonra duyardım doğmuş okula başlamışlar. dışardan kolay görünüyor muş . az kaldı sabır

Back
X