Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim sadece avuç iclerinde şişme var. Ayaklarim hiç şişmedi simdiye kadar. Bugün doktor yolcusuyum. Utanarak gidecegim ama mecbur... Bakalim ne diyecek basura

Canım gözün aydın çok sevindim güle güle büyüt bebişini deneyimlerini yazman çok iyi olmuş benim gibi deneyimsiz anneler için bu arada kaç haftalık doğum yaptın canım?

Est. Cnm yaa.ne guzel paylasmissin bizimle ilk tecrubelerini.aslinda minnoşundan firsat buldukca bizi aydinlatmaya devsm etsen iyi olur

Teyzeler biz taburcu olduk şu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyledualarınız için hepinizden allah razı olsun çok seviyoruz hepinizi
Gözün aydın canim hayirli evlat olsun inşallah toparlanacak canim bol bol kokusunu cek icine. Cok sevindim

Canım çatı ağrısı nasıl oluyor bilemiyorum, devam ediyor mu hala?Eşime ağrı, sızı tarif etmekten bana da gına geldi Sadece doğum sanıcısının regl sancısına benzetildiğini çok okudum, gece boyunca inleyerek uyuduğumu biliyorum, sabah da bel ve kasıkta regl sancısıyla uyandım, eşime bu ağrı bildik ağrı, regl ağrısıyla aynı diyorum, gülüyor bana, sürekli bir yerlerim ağrıyor demekten adam da alıştı artık normal karşılıyor, hala da ağrım devam ediyor

Arkadaşlar utanarak sizlere bişey sorucam geçen gün farkettim bikini bölgemde minik minik 3 tane et çıkıntısı var hamilelikte olabiliyormuş nette baktım ama kafam karıştı çünkü birsürü çeşidi varmış anladığım kadarıyla cildiyeye görünmem gerekiyor diğer canımı sıkansa böyle şeylerde normal doğum yaptırmıyorlarmış
Sizlerinde başına geldimi acaba böyle bir durum nasıl geçti bilgi verirseniz sevinirim

Yaaa anlat anlat sabaha kadar dinleyebilirim, taze bilgiler nasıl güzel geliyor, çok teşekkür ederiz canım, fotosunu da bekliyoruz minik meleğimizin , mümkünse tabii annesi lansinoh 2 li elektrikli almıştım, çantaya da koydum iyi olmuş, 2-3 çıtçıtlı body daha ekleyeyim bari çantaya. Bir de sütünü sağınca biberonla mı veriyosun, kaşıkla mı canım?

Canim benim de cikmis gebelikte, biraz asagida benimki, bir de vucudumda baska yerlerde de gordum. Hatta gecen bir tanesi boynumda cok da aciyor ve rahatsiz ediyordu, bir hafta icinde kayboldu, sevindim. Gogus ucumda bile cikmis. Netten arastirdigim kadariyla gebelikte olurmus, bazilari sonradan kaybolurmus, umarim kaybolurlar. Herhangi bir saglik sorunundan bahsetmeyince ben doktora gitmedim. Normal dogumu niye engellesin bilemedim, cok kucukler sonucta. Umarim yoktur oyle bisi.

Valla canım benim sadece o bölgemde var 3 tane saydım başka görmedim ama çoğalacak gibi ben netten baktığımda bi kaç yerde doğuma engel demişler doktorun görmesi en önemlisi tabi kendi doktorumada göstericem ordanda cildiyeye gidicem bazı doktorlar yakıyorlarmış inşallah kötü bişey demez doktor

sinemnur Canim benim, umarim gecer bir an once agrilarin. Doktora ne zaman gideceksin peki? Yani bu durumundan oturu daha sık cagirmadi mi kontrole? Isinden dolayi pek firsat bulamiyorsun biliyorum ama elden geldigince dinlenmeye dikkat et. Artik iyice agirlastik, vucut yoruldukca agrilar kasilmalar artiyormus.

Simdi biraz daha arastirdim da gebe kalmadan once smear testi yaptirmissan ve bisi cikmamissa sorun olmuyor demisler. Ben yaptirmistim gebelik dusunuyorum diye, bisi cikmamisti. Yine de doktoruma sorayim ben de. Umarim bisi cikmaz canim, icini ferah tut. Daha sık karsilasilan durum gebelikte zararsiz et beni olusumuymus.

Cnm gozun aydin cok sevindim saglikla buyut yavrunu insalkah bizde saglikla alalim kucagimiza bebisleri

Bana da yapılmıştı çıkmamıştı bişey inşallah geçer canım ne zor işler ya her sorun sıkıntı hep bayanda vallahi erkekler ne rahat oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…