Benim sadece avuç iclerinde şişme var. Ayaklarim hiç şişmedi simdiye kadar. Bugün doktor yolcusuyum. Utanarak gidecegim ama mecbur... Bakalim ne diyecek basuraAyy canım gecmis olsun simdi anneme dedim basur mu oldum acaba diyeoturamiyorum resmen ayakta durunca yada yürüyünce yorulup sonra oturunca bi yarim saat oturuyorum sonra popom uyuşuyor sanki agriyor cok fena
El uyusmasi bende de var canım ben yapamadim bugun buz olayini sen iyi yapmışsın. Benim uyandigimda sol elim sag elimin iki kati oluyor :) ilginc olan sadece sol elim ve sağ ayagim şişiyor :) senin basurda cabucak gecer insallah canim
Canım gözün aydın çok sevindim güle güle büyüt bebişiniTek tek alıntılayamadım hepinize teşekkür ederiz güzel annelerşu an bu satırları yazarken bir elimde pompa diğerinde Tlf
Gözlerim beşikte uyandı uyanacak diyeUykusuzluk hiç bu kadar güzel gelmemişti :)
Şimdi taze anneden ufak tefek tavsiyeler
* depend çamaşır mutlaka olmalı( çok pratik benim suyum iki gün boyunca durmadan geldiği için hayat kurtardı desem yeridir)
*Pijama bence en az üç takım olmalı ben 5 gün kaldım hastanede evden tekrar yıkanıp geliyordu
*pompa bence kesinlikle doğumdan sonra alınması gereken bi ihtiyaç ben öylesine sırf bulunsun diye lansinoh manuel aldım çok memnunum o ayrı ama elektrikliye ihtiyacım var şuan
*Kıyafet o kadar çabuk kirleniyor ki az almayın özellikle çıtçıtlı badyler
* ıslak mendile para yatırmayın şimdiden ben stok yapmıştım ama artık sonraları kullanırım onun yerine temizleme pamuklarından alın çünkü ciltleri çok hassas
*pişik kremi yoğun bakımdayken pişik olmuş yavrumkrem kullanayım dedim aman yarabbi bastı çığlığı şimdi en güzeli zeytinyağı
Zeytinyağı demişken göğüslerinize şimdiden başlayın sürmeye hiç yaram olmadı benim
Ayyy amma konuştum çenem düştü yahu Tecrübeli annelerin affına sığınıyorum öpüyoruz hepinizi
Tek tek alıntılayamadım hepinize teşekkür ederiz güzel annelerşu an bu satırları yazarken bir elimde pompa diğerinde Tlf
Gözlerim beşikte uyandı uyanacak diyeUykusuzluk hiç bu kadar güzel gelmemişti :)
* depend çamaşır mutlaka olmalı( çok pratik benim suyum iki gün boyunca durmadan geldiği için hayat kurtardı desem yeridir)
*Pijama bence en az üç takım olmalı ben 5 gün kaldım hastanede evden tekrar yıkanıp geliyordu
*pompa bence kesinlikle doğumdan sonra alınması gereken bi ihtiyaç ben öylesine sırf bulunsun diye lansinoh manuel aldım çok memnunum o ayrı ama elektrikliye ihtiyacım var şuan
* ıslak mendile para yatırmayın şimdiden ben stok yapmıştım ama artık sonraları kullanırım onun yerine temizleme pamuklarından alın çünkü ciltleri çok hassas
*pişik kremi yoğun bakımdayken pişik olmuş yavrumkrem kullanayım dedim aman yarabbi bastı çığlığı şimdi en güzeli zeytinyağı
Zeytinyağı demişken göğüslerinize şimdiden başlayın sürmeye hiç yaram olmadı benim
Ayyy amma konuştum çenem düştü yahu Tecrübeli annelerin affına sığınıyorum öpüyoruz hepinizi
Est. Cnm yaa.ne guzel paylasmissin bizimle ilk tecrubelerini.aslinda minnoşundan firsat buldukca bizi aydinlatmaya devsm etsen iyi olurTek tek alıntılayamadım hepinize teşekkür ederiz güzel annelerşu an bu satırları yazarken bir elimde pompa diğerinde Tlf
Ne güzel haber çok sevindim cnm toparlar annesinin sevgisiyle inşallah :)Teyzeler biz taburcu oldukşu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyle dualarınız için hepinizden allah razı olsun çok seviyoruz hepinizi
Gözün aydın canim hayirli evlat olsun inşallah toparlanacak canim bol bol kokusunu cek icine. Cok sevindimTeyzeler biz taburcu oldukşu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyle dualarınız için hepinizden allah razı olsun çok seviyoruz hepinizi
Ayyy çok sevindimmm, gözünüz aydın canım, öpüyoruz miniğimiziTeyzeler biz taburcu oldukşu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyle dualarınız için hepinizden allah razı olsun çok seviyoruz hepinizi
Kızlar bu çatı ağrısı neye benzer fikri olan var mı?
Dün geceden beri tuhaf bir ağrı peydah oldu uyutmuyor. 3 saatlik uykuyla duruyorum resmen. Tam ortada kasığımın hemen altında birşeyler saplanır gibi oluyor. Aynı ağrı bazende sağ tarafımda. Dön dön öldüm yatakta geçmiyor
Gözün aydın Allah bidaha ayırmasın analı babalı büyütsün inşallahTeyzeler biz taburcu oldukşu an çok miniğiz ama büyüycez inşallah Allah'ın izniyle dualarınız için hepinizden allah razı olsun çok seviyoruz hepinizi
Tek tek alıntılayamadım hepinize teşekkür ederiz güzel annelerşu an bu satırları yazarken bir elimde pompa diğerinde Tlf
Canim benim de cikmis gebelikte, biraz asagida benimki, bir de vucudumda baska yerlerde de gordum. Hatta gecen bir tanesi boynumda cok da aciyor ve rahatsiz ediyordu, bir hafta icinde kayboldu, sevindim. Gogus ucumda bile cikmis. Netten arastirdigim kadariyla gebelikte olurmus, bazilari sonradan kaybolurmus, umarim kaybolurlar. Herhangi bir saglik sorunundan bahsetmeyince ben doktora gitmedim. Normal dogumu niye engellesin bilemedim, cok kucukler sonucta. Umarim yoktur oyle bisi.Arkadaşlar utanarak sizlere bişey sorucam geçen gün farkettim bikini bölgemde minik minik 3 tane et çıkıntısı var hamilelikte olabiliyormuş nette baktım ama kafam karıştı çünkü birsürü çeşidi varmış anladığım kadarıyla cildiyeye görünmem gerekiyor diğer canımı sıkansa böyle şeylerde normal doğum yaptırmıyorlarmış
Sizlerinde başına geldimi acaba böyle bir durum nasıl geçti bilgi verirseniz sevinirim
Valla canım benim sadece o bölgemde var 3 tane saydım başka görmedim ama çoğalacak gibi ben netten baktığımda bi kaç yerde doğuma engel demişler doktorun görmesi en önemlisi tabi kendi doktorumada göstericem ordanda cildiyeye gidicem bazı doktorlar yakıyorlarmış inşallah kötü bişey demez doktorCanim benim de cikmis gebelikte, biraz asagida benimki, bir de vucudumda baska yerlerde de gordum. Hatta gecen bir tanesi boynumda cok da aciyor ve rahatsiz ediyordu, bir hafta icinde kayboldu, sevindim. Gogus ucumda bile cikmis. Netten arastirdigim kadariyla gebelikte olurmus, bazilari sonradan kaybolurmus, umarim kaybolurlar. Herhangi bir saglik sorunundan bahsetmeyince ben doktora gitmedim. Normal dogumu niye engellesin bilemedim, cok kucukler sonucta. Umarim yoktur oyle bisi.
Simdi biraz daha arastirdim da gebe kalmadan once smear testi yaptirmissan ve bisi cikmamissa sorun olmuyor demisler. Ben yaptirmistim gebelik dusunuyorum diye, bisi cikmamisti. Yine de doktoruma sorayim ben de. Umarim bisi cikmaz canim, icini ferah tut. Daha sık karsilasilan durum gebelikte zararsiz et beni olusumuymus.Valla canım benim sadece o bölgemde var 3 tane saydım başka görmedim ama çoğalacak gibi ben netten baktığımda bi kaç yerde doğuma engel demişler doktorun görmesi en önemlisi tabi kendi doktorumada göstericem ordanda cildiyeye gidicem bazı doktorlar yakıyorlarmış inşallah kötü bişey demez doktor
Cnm gozun aydin cok sevindim saglikla buyut yavrunu insalkah bizde saglikla alalim kucagimiza bebisleriTek tek alıntılayamadım hepinize teşekkür ederiz güzel annelerşu an bu satırları yazarken bir elimde pompa diğerinde Tlf
Bana da yapılmıştı çıkmamıştı bişey inşallah geçer canım ne zor işler ya her sorun sıkıntı hep bayanda vallahi erkekler ne rahat ohSimdi biraz daha arastirdim da gebe kalmadan once smear testi yaptirmissan ve bisi cikmamissa sorun olmuyor demisler. Ben yaptirmistim gebelik dusunuyorum diye, bisi cikmamisti. Yine de doktoruma sorayim ben de. Umarim bisi cikmaz canim, icini ferah tut. Daha sık karsilasilan durum gebelikte zararsiz et beni olusumuymus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?