- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
Öyle bir işlemse düşüncesi bile kasıyor zatenben yaptiramadim ya cok kasildim..oyle tek parmak degil ama eliyle yapacakti bilege kadar..o yuzden normal yapamadim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir işlemse düşüncesi bile kasıyor zatenben yaptiramadim ya cok kasildim..oyle tek parmak degil ama eliyle yapacakti bilege kadar..o yuzden normal yapamadim
sinemnur canim benim sez olacagim belli oldugu icin hic muayene olmadim ama genel olarak smear aldirirken vs cok zorlanmayan biriysen cati muayenesi de cok zorlamaz diye dusunuyorum. kendini rahat birakirsan dusun ki o acikliktan bebegin koca kafasi cikiyor, doktorun birkac parmagiyla aralik olcumlemesi vs de cok korkutucu gelmiyor bana o sebeple :)
ben 35. haftamda gideceğim çatı muayanesi yapacağını söyledi doktorum.Öyle bir işlemse düşüncesi bile kasıyor zatenAllah yardım etsin bize. 37. haftalarda mı yapılıyor canım bu çatı muayenesi, bir sonraki kontrolümüz 35. haftada.
hayırlı olsun sağlıkla büyütün yavrunuzukızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
Canim inşallah biran önce kavusursun yavrunakızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
Aslında uçak şansım var ama çok uğraştırıcı olcak hem aktarmalı hem de uçak için burdan yine 4saatlik bi yol yapmam gerekiyor.. O yüzden otobüsle giderim diye düşündüm...Canım bizim planımız eşim doğuma gelecek 10 gün zaten izni sonrasında ben bebeğin kırkı çıkınca annemle donucem. Benim eşim gece de çalışıyor gitmem daha kötü olacak sanırım ama gidersem yine annemle giderim. Eşimin arkadaşının hanımı hamile 38. haftasında onun eşi mazeret izni alabilirse doğuma ben gitmiycem ama izin vermezlerse ben donerim diyorum ama bakalım. Otobüsle tek başına zor olur canım ya ben 3 saatlik hurdaya gittim onda bile ayaklarim sisti oturmaktan kasigim agridi. Uçak şansı yok mu? Otobusle gideceksen mutlaka bir yastık al ve yastığın üstüne otur internette duymuştum. Tabi doktoruna da danış o daha iyi yorum yapacaktir
Allah yardimcisi olsun canim. Bir an once kucagina konsun kuzucugun insallahkızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
Bu saatten sonra doktor degistirmek gerçekten zor. Her bir doktorun uygulaması farklı. Benimki basindan beri iki haftada bir çağırıyordu, gecen haftadan itibaren her hafta çağırdı. Arkadaşımın doktoru da 3 haftada bir çağırıyor.
keşke bizim burda da dönmeyen bebekleri döndürek için uğraşsalar hemen bebek dönmemiş sezeryan diyorlar bende buna kızıyorum demek dönebiliyor bebek az biraz uğraşmaları lazım ama burdaki hiç bi doktor hiç bi be bunu yapmıyor burda bi kaç arkadaşta döndürme yöntemi yazmıştı benim ki en son dönmüştü ama olurda pozisyon değiştirirse kendim uygulucam o yöntemleri :)sağlıcakla gelsin inşallah bebeklerimizbana artık uyku haram. rüyalar kabuslar benim işim. dün kontrolüm vardı bebek baş aşağı dönmemiş ben tabi döner mi dedim
. rahat bi şekilde umut ediyoruz dedi. neyse muayene bitti iki hafta sonraya randevu verdi su takibi yap dedi bu hatalardan sonra doğumlar başlayabilir dedi. muayeneden çıktım orda çalışan bi görevliyle konuştum bana ne dese iyidir. son ana kadar dönmesi için beklerler eğer dönmezse döndürmeye çalışırlar olmazsa sezeryana alırlar. o arada tel geldi gitti. ben dona kaldım. eve geldim döndürme işlemlerine baktım kolay gibi görünüyor ama öyle bir bastırıyor ki bebeğe zarar ihtimali de çok. sabaha kadar uyumadım. gece eşimi kaldırdım ben istemediğim sürece bana yapamazlar diye teselli ettim kendimi. gerekirse kıyameti kopartırım derim Türkiye ye gidecem diyorum. ayyy ya çok panik yaptım normale kafayı takmış olmaları da kötü. sabaha kadar rüyalarımda hastaneyi ayağa kaldırıyorum. bu günler nasıl geçecek canım çok sıkkınn
Saniyelik girip çıkıyorsa çok endişe edilecek gibi durmuyor canım, sıkıştırırsa gidersin doktora, ya da telefonla bilgi alabiliyorsan doktorundan en iyisini o bilir. Aniden tuvalet ihtiyacı gelmesi son 1 aydır hat safhada bende, dün akşam dışarıdaydım, yana yakıla wc aradım avmde, gittim, dalga geçer gibi 2-3 damla,zaten 30 dk önce gitmiştim wcye, bizim kuzular mesanenin üzerine bağdaş kurdular belli ki![]()
Arkadaslar bugun sabah doktora gittik.bebegimiz 31 32 hafta civari dedi.kilosu 2035 gr mis..sizce normal mi..dogum yapan arkadasin 2.5 kilo dogmus masallah..ayni seyi ben dusundum..benim ki dogsa 2 kilo dogacak((...arkadas 32.haftada dogurmus arada bu kadar fark olmasi normal mi nerden baksak 500 gr farkli gorunuyor..aklim karisti..
Aslında uçak şansım var ama çok uğraştırıcı olcak hem aktarmalı hem de uçak için burdan yine 4saatlik bi yol yapmam gerekiyor.. O yüzden otobüsle giderim diye düşündüm...
ayyy canım bilmiyorum ya çok korkuyorum. umarım kendiliğinden dönmüş olurlar hiçbirine gerek kalmaz .sağlıkla mutlu kallkeşke bizim burda da dönmeyen bebekleri döndürek için uğraşsalar hemen bebek dönmemiş sezeryan diyorlar bende buna kızıyorum demek dönebiliyor bebek az biraz uğraşmaları lazım ama burdaki hiç bi doktor hiç bi be bunu yapmıyor burda bi kaç arkadaşta döndürme yöntemi yazmıştı benim ki en son dönmüştü ama olurda pozisyon değiştirirse kendim uygulucam o yöntemleri :)sağlıcakla gelsin inşallah bebeklerimiz
Canim benim telas yapmissin galiba biraz. Ayni gunlerimiz neredeyse, ordan biliyorum, kilosu gayet iyi bebisinin, masallah ona. kilosu onde olunca normal dogumu da riske atiyor ayrica seker gibi hastaliklari da dusunduruyor, daha kotu yani. ben mi yanlis biliyorum bilmem ama bebisi 2500 gr dogan arkadasimizin gebelik gunlugunde normal dogumu eylul basi olmasi gerek diye biliyorum. Belki ikizlerin annesi 32de dogum yapmistir. Yine de emin degilim. Erken dogumdan hepimiz korkuyoruz. Ama artik buyuk riskleri atlattigimiz gunlerdeyiz. Icini rahat tut. Kilodan ziyade dogum haftasi onemli bebisin. Gorumcem miadinda ucuzlerini hic kuvoze gerek kalmadan kucagina aldi ama iki tanesi daha iki kilo bile degildi dusun. Simdi ise ucu de tosun pasalarim benim, cok tatlilar ve cok sagliklilar masallah. Iyi dusun iyi olsun canim saglikla kalin.Arkadaslar bugun sabah doktora gittik.bebegimiz 31 32 hafta civari dedi.kilosu 2035 gr mis..sizce normal mi..dogum yapan arkadasin 2.5 kilo dogmus masallah..ayni seyi ben dusundum..benim ki dogsa 2 kilo dogacak((...arkadas 32.haftada dogurmus arada bu kadar fark olmasi normal mi nerden baksak 500 gr farkli gorunuyor..aklim karisti..