Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bu arada bugun benim vajinamda anlık ağrılar oluyor saniyelik yani normal midir ki bu? Doktordan randevuyu çok uzun zaman sonrasına verdi. Artık 2 haftada bir çağırmasi gerekmez mi :( gitsem mi bilemedim ki başka yaşayan var mı? Çatı ağrısı dedikleri bu mudur ki? Bir de aniden tuvaletim geliyor nedense

Bu arada bugun benim vajinamda anlık ağrılar oluyor saniyelik yani normal midir ki bu? Doktordan randevuyu çok uzun zaman sonrasına verdi. Artık 2 haftada bir çağırmasi gerekmez mi :KK43: gitsem mi bilemedim ki başka yaşayan var mı? Çatı ağrısı dedikleri bu mudur ki? Bir de aniden tuvaletim geliyor nedense
Canim o tuvalet gelme olayi bende uzun zamandir oluyor, cok fena , lavabodan cikip tekrar girdigim oluyor,disari cikamiyorum dusun. doktora sordum bu baski olabiliyormus bazilarinda fazla ayakta durmamam gerekiyormus. Zaten sanki bebek asagidan cikacakmis gibi oluyor artik hic duramiyorum. Agrin coksa doktora bi danismakta fayda var tabi ama arada hem asagida hem baska turlu agrilarim artti benim de. Bu arada doktor 15 gun sonraya cagirdi beni bi neden yokken. Bu da doktordan doktora degisen bisi. Sen ihtiyac hissedersen erken git derim. Ama bi sorun olmadikca da doktora gitmeye gerek yok bence. artik doguma kadar turlu turlu agrilar cekecegiz gibi. Cok gecmis olsun canim, dinlenmeye bak.

Bu arada bugun benim vajinamda anlık ağrılar oluyor saniyelik yani normal midir ki bu? Doktordan randevuyu çok uzun zaman sonrasına verdi. Artık 2 haftada bir çağırmasi gerekmez mi :KK43: gitsem mi bilemedim ki başka yaşayan var mı? Çatı ağrısı dedikleri bu mudur ki? Bir de aniden tuvaletim geliyor nedense
aslında evet 2 haftaya bir çağırmalı çünkü bu dönemde kaygılarımız ve şikayetlerimiz artıyo,acaba acaba diye kurabiliyoruz kafamızda.30 dan sonra 2 haftaya bir çağırdı bizim dr,ve her hafta nst artık.böylesi beni daha güvende hissettiriyor

Canim o tuvalet gelme olayi bende uzun zamandir oluyor, cok fena , lavabodan cikip tekrar girdigim oluyor,disari cikamiyorum dusun. doktora sordum bu baski olabiliyormus bazilarinda fazla ayakta durmamam gerekiyormus. Zaten sanki bebek asagidan cikacakmis gibi oluyor artik hic duramiyorum. Agrin coksa doktora bi danismakta fayda var tabi ama arada hem asagida hem baska turlu agrilarim artti benim de. Bu arada doktor 15 gun sonraya cagirdi beni bi neden yokken. Bu da doktordan doktora degisen bisi. Sen ihtiyac hissedersen erken git derim. Ama bi sorun olmadikca da doktora gitmeye gerek yok bence. artik doguma kadar turlu turlu agrilar cekecegiz gibi. Cok gecmis olsun canim, dinlenmeye bak.

Bende cok gitmek istemiyorum zorda kalmadikca canim. Bu son zamanlarda bende iyice agirlastigimi hissediyorum artik bide agrilarim benimde yavas yavas kendini hissettiriyor :( minikler iyi olsun da napalim cekeriz su son 1 ayı

aslında evet 2 haftaya bir çağırmalı çünkü bu dönemde kaygılarımız ve şikayetlerimiz artıyo,acaba acaba diye kurabiliyoruz kafamızda.30 dan sonra 2 haftaya bir çağırdı bizim dr,ve her hafta nst artık.böylesi beni daha güvende hissettiriyor

Aynen işte canım sanki doktor beni başından savdi gibi geldi bide bir kez gittim basindan beri alistigim doktoru değiştirince guvenmek zor oluyor baskasina :( ben en son 32de gittim simdi gittigimde 8 agustosta 35+3 olucam. Bide hic nts ye falan da göndermedi hatta ne kan ne idrar tahlili bile istemedi :) cok ilginc geldi bana ilk defa gidiyorum sonucta insan bir bakar genel duruma

Aynen işte canım sanki doktor beni başından savdi gibi geldi bide bir kez gittim basindan beri alistigim doktoru değiştirince guvenmek zor oluyor baskasina :KK43: ben en son 32de gittim simdi gittigimde 8 agustosta 35+3 olucam. Bide hic nts ye falan da göndermedi hatta ne kan ne idrar tahlili bile istemedi :) cok ilginc geldi bana ilk defa gidiyorum sonucta insan bir bakar genel duruma
Bu saatten sonra doktor degistirmek gerçekten zor. Her bir doktorun uygulaması farklı. Benimki basindan beri iki haftada bir çağırıyordu, gecen haftadan itibaren her hafta çağırdı. Arkadaşımın doktoru da 3 haftada bir çağırıyor.

kızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle

kızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
Masallah bebisine canim, kilosu da iyi, yakin zamanda cikar insallah, cok sevindim guzel haberlerine, tabi ki dualarimiz iyi dileklerimiz hep sizinle canim. Icini ferah tut simdi bol bol sutun gelsin insallah. Cok yakinda kuzucugunu alip cikarsiniz merak etme.

Back
X