Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar kremalicorek adinda bir arkadasimiz vardi hatirlarsaniz.Serklaj olmustu ve ikiz gebelikti.Bu arkadasimiz dogum yapmis ve minik melekler kuvozde.Ltfen dua edelim annemiz kizlarina biran once kavusmasi dilegiyle...
Allah yardımcıları oldun tez zamanda kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık doğdu acaba

kızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
Kuzucuga masallah.sizede gecmis olsun.Insallah biran once minik prensi kucaginiza aldirmayi nasip etsin rabbim.:dua::nazar:

kızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
çok geçmiş olsun
Allah sana bağışlasın biran once kucağına almayı nasip etsin

masallah allah bagislasin onu size,,,sukur kilosuda iyiymis insallah en yakin zamanda oglunla cikarsiniz hastaneden,,, allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle

Hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün inşallah bebeğin maşallah ona kilosu gayet yerinde bi kaç güne çıkar yoğun bakımdan hiç endişelenme

Gozlerim hep senden haber aradi
Masallah kilosu iyi dogmus insallah en kisa zamanda annesinin kucagina gelir. Dualarim sizinle

tesekkur ederim Can'ım sende çok tatlı görünüyorsun :)

İnsallah iyisindir Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla insallah

Valla yazılanları okuyunca baya korktum sonra oh dedim iyisin. Çok sukur Can'ım bebiş biraz korkuttu seni ama olsun hayirlisiyla gelsin Zaman'ında insallah :KK66:
Teşekkür ederim canım, çok şükür iyiyiz, biraz telaşlandırdı bizi ufaklık, doğum çantaları ve sepet beşiği eksikti " hadi tamamlayın" diye sinyal verdi herhalde, Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah.

Benimkinin de kafası hep 2 hafta büyük çıkıyor ama diğer kilo vs haftasında, acaba doğum şeklini ya da zamanını etkilermi yoksa hiç ilgisi olmuyor mu onu merak ediyorum bende:110:
Canım benimkinin de kafası 2-2,5 hafta kadar önde, bacak boyu ve göbek çapı da 2 hafta kadar önde, doktor " kafası böyle devam ederse normal doğum zor, çok da erken konuşmayalım son haftalarda kafa gelişimi de normal devam ederse mümkün de olabilir" dedi.

Kizlar kremalicorek adinda bir arkadasimiz vardi hatirlarsaniz.Serklaj olmustu ve ikiz gebelikti.Bu arkadasimiz dogum yapmis ve minik melekler kuvozde.Ltfen dua edelim annemiz kizlarina biran once kavusmasi dilegiyle...
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, hayırlı olsun kremalicorek kremalicorek , prenseslerimiz dualarımızda, Rabbim emanetlerini korusun, en kısa sürede taburcu olursunuz inşallah.

Benim kızda aynı seninki gibi canım. Kafası (BPD) 2 hafta önde çıkıyor. Diğer değerleri önde olurdu geçen hafta onlar haftasıyla uyumlu çıktı. Normal doğum olup olmayacağı sanırım bizim sonlara doğru netleşir. Doktorum çatın ile alakalı dedi. Hakkımızda hayırlısı artık canım. Koca kafalı kızlarımız ve biz sağlıklı olalımda.
Günaydın kızlar,
Özellikle tecrübeli olanların fikri vardır, instagramda okuduğum yorumlarda "çatı muayenesi çok zor" diyen de var, "korkulacak bir şey yok" diyen de, mutlaka herkesin acı eşiği farklı oluyor ama ben işlemi merak ediyorum, cmtsi sancıyla gidince alttan açıklık kontrolü yaptı doktor, "tek parmağımla ulaşmaya çalışacağım, umarım ulaşırım, kendini kasma, kasarsan muayene edemem" dedi, kasmadım ve çok rahattı, zaten 1-2 dk sürüyor, çatı muayenesi bunun gibi bir şey mi acaba?

Allah sağlık versin canım ikinize de :dua: dualarım sizinle:KK200:

Günaydın kızlar,
Özellikle tecrübeli olanların fikri vardır, instagramda okuduğum yorumlarda "çatı muayenesi çok zor" diyen de var, "korkulacak bir şey yok" diyen de, mutlaka herkesin acı eşiği farklı oluyor ama ben işlemi merak ediyorum, cmtsi sancıyla gidince alttan açıklık kontrolü yaptı doktor, "tek parmağımla ulaşmaya çalışacağım, umarım ulaşırım, kendini kasma, kasarsan muayene edemem" dedi, kasmadım ve çok rahattı, zaten 1-2 dk sürüyor, çatı muayenesi bunun gibi bir şey mi acaba?
ben yaptiramadim ya cok kasildim..oyle tek parmak degil ama eliyle yapacakti bilege kadar..o yuzden normal yapamadim

Bu arada bugun benim vajinamda anlık ağrılar oluyor saniyelik yani normal midir ki bu? Doktordan randevuyu çok uzun zaman sonrasına verdi. Artık 2 haftada bir çağırmasi gerekmez mi :KK43: gitsem mi bilemedim ki başka yaşayan var mı? Çatı ağrısı dedikleri bu mudur ki? Bir de aniden tuvaletim geliyor nedense
Saniyelik girip çıkıyorsa çok endişe edilecek gibi durmuyor canım, sıkıştırırsa gidersin doktora, ya da telefonla bilgi alabiliyorsan doktorundan en iyisini o bilir. Aniden tuvalet ihtiyacı gelmesi son 1 aydır hat safhada bende, dün akşam dışarıdaydım, yana yakıla wc aradım avmde, gittim, dalga geçer gibi 2-3 damla,zaten 30 dk önce gitmiştim wcye, bizim kuzular mesanenin üzerine bağdaş kurdular belli ki:KK70:

canim masallah bebegine. takviminden de onde dogmus. ciger gelistirici vs yapildiysa dogumdan once cok uzun kalmaz yogun bakimda. yapilmadiysa miada kadar tutabilirler amakilosu iyi dogmus gelisimi ondedir diye tahmin ediyorum. bir an once saglikla kucaklayin insallah :)

Canım maşallah kilosu da gayet güzel, inşallah en kısa sürede kucaklarsın yavrunu, güzel gelişmeleri bekliyoruz senden:KK200:

sinemnur sinemnur canim benim sez olacagim belli oldugu icin hic muayene olmadim ama genel olarak smear aldirirken vs cok zorlanmayan biriysen cati muayenesi de cok zorlamaz diye dusunuyorum. kendini rahat birakirsan dusun ki o acikliktan bebegin koca kafasi cikiyor, doktorun birkac parmagiyla aralik olcumlemesi vs de cok korkutucu gelmiyor bana o sebeple :)

Back
X