Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaslar bugun sabah doktora gittik.bebegimiz 31 32 hafta civari dedi.kilosu 2035 gr mis..sizce normal mi..dogum yapan arkadasin 2.5 kilo dogmus masallah..ayni seyi ben dusundum..benim ki dogsa 2 kilo dogacak:KK43:((...arkadas 32.haftada dogurmus arada bu kadar fark olmasi normal mi nerden baksak 500 gr farkli gorunuyor..aklim karisti..
canım ya bu ölçümler de yüzde onbeş yanılma payı var. ben 33+6 da gittim 2605 gr dedi. 34+0 da gittim 2300 gr dedi. emin ol tam tamına doğru da değil. onun için sıkma canını

olbey olbey , smear bir defa aldırmıştım canım, eşim "koridor senin sesini dinledi, az kaldı içeriye girecektim, ne oluyor diye" demişti, ben bağırdığımın farkında değilim ama ilk jinekolojik muayenemdi evlendikten sonra, çok kasmıştım kendimi, bu seferki açıklık kontrolünde de hiç canım yanmadı, belki de bebeğim için deyip kendimi rahatlattım.
Smear gibiyse eğer sevindim. Çok zorlamamıştı beni 2 kez yaptırmıştım daha önce. Bu sıralar deli gibi korkmaya başladım normal doğumdan. Video falan izleyip duruyorum, nasıl katlanıcaz o ağrılara. Hakkımızda hayırlısı artık

Slm arkadaşlar. Ben pek yazmıyorm ama okuyorm hepsini hepimiz bebeklerimizi sağlık alırz inşallah kucagımıza yaa bişey sorucam benim bidemin altına cocukmu dayanıyor bilmiyorm ama cok kötü ağrıyor hafif bir öksürmede yada hapşımada sanki bıcak kesiyor gibi benim gibi olan varmı nolur cevap verin doktora gitsemmi bilmiyorum

kızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
Can'ım inslalah hayirlisiyla kavuşursun yavruna kilosu da masallah iyi cabucak gelir yanina :)
Kizlar selamlar bebek cikolatasi için kaliteli sik ve çok pahalı olmayan internet sitesi biliyormusunuz ?ben baktım cikolaticilarda son kullanma tarihleri yazmıyor bayat olma ihtimaline karşı hasasim birde aşırı süslü istemiyorum .sadece sevimli bandajlanmis yenip bitecek bişey hatıra kalacak kokulu taş sabun vb.istemiyorum.
Biz çok araştırdık internette satış yapanlara pek güvenemedik. Hacı Şerif var meşhur helvacı. Bebek çikolatası da yapıyor nette sitesi var bir ona bak derim. Biz ordan almayi düşünüyoruz fiyatlarda uygundu

Slm arkadaşlar. Ben pek yazmıyorm ama okuyorm hepsini hepimiz bebeklerimizi sağlık alırz inşallah kucagımıza yaa bişey sorucam benim bidemin altına cocukmu dayanıyor bilmiyorm ama cok kötü ağrıyor hafif bir öksürmede yada hapşımada sanki bıcak kesiyor gibi benim gibi olan varmı nolur cevap verin doktora gitsemmi bilmiyorum
Cok gecmis olsun canim. Midemin altinda demek istedin sanirim. Oyle bir agrim olmadi ama bi suredir devam ediyorsa ve oyle siddetliyse telas da yapmadan bi doktora danis istersen. Daha onceki aylarda gaz sikayetimden bicak batmasi agrim oluyordu ama sen onu az cok anlarsin diye dusunuyorum. Umarim iyilesirsin en kisa zamanda.

Arkadaslar bugun sabah doktora gittik.bebegimiz 31 32 hafta civari dedi.kilosu 2035 gr mis..sizce normal mi..dogum yapan arkadasin 2.5 kilo dogmus masallah..ayni seyi ben dusundum..benim ki dogsa 2 kilo dogacak:KK43:((...arkadas 32.haftada dogurmus arada bu kadar fark olmasi normal mi nerden baksak 500 gr farkli gorunuyor..aklim karisti..
Normal canım takma kafana sakın önemli olan sağlıklı olması çünkü zamanında doğan bebekleri düşün 5 kg doğan da var 3 de

Tum cevap veren arkadaslara tesekkur ederim..bir sorum daha olacak hepinize..bana doktor 27 agustosa yani 1 ay sonraya randevu verdi..ama 2 haftada bir muayneye gidenler var...yani 28 agustosta gittigim doguma 1 yada 2 hafta falan kalmis olacak..sezeryansa 10 gun normal dogum icinde 15 eylul demisti doktor..aklim karisti..beni gecmi cagiriyor bu doktor:((((

Tum cevap veren arkadaslara tesekkur ederim..bir sorum daha olacak hepinize..bana doktor 27 agustosa yani 1 ay sonraya randevu verdi..ama 2 haftada bir muayneye gidenler var...yani 28 agustosta gittigim doguma 1 yada 2 hafta falan kalmis olacak..sezeryansa 10 gun normal dogum icinde 15 eylul demisti doktor..aklim karisti..beni gecmi cagiriyor bu doktor:KK43:(((
Her doktor farkli bir yol izliyor anladigim kadariyla canim. Benim doktorumda normalde 4 haftada bir cagriyordu. Gecen hafta gittigimde 2 haftada bir geleceksin ve her hafta nst olucak dedi. Erken dogum gibi herhangi bir riskimde yok ayrica. Aklima gelen tek sey devlet ya da ozel hastahane olabilir. Ben ozel'e gidiyorum.

Tum cevap veren arkadaslara tesekkur ederim..bir sorum daha olacak hepinize..bana doktor 27 agustosa yani 1 ay sonraya randevu verdi..ama 2 haftada bir muayneye gidenler var...yani 28 agustosta gittigim doguma 1 yada 2 hafta falan kalmis olacak..sezeryansa 10 gun normal dogum icinde 15 eylul demisti doktor..aklim karisti..beni gecmi cagiriyor bu doktor:KK43:(((
canım ben dün gittim ilk defa iki hafta sonraya verdi randevu bana o bile geç geliyor her hafta olmalı diyorum. son ayımız sonuçta keşke her hafta olsa. ben arada acile kaçamak yaparım mecburen. insanın içi rahat etmiyor çünkü

evet canım bu durum doktorun tercihine göre değişiyor sanırım. benim doktorum da 15 gün sonraya çağırdı ama ben randevuyu son anda alıyorum. eğer bir sorunum olmazsa 20 günden önce gitmek istemiyorum kontrole. burada yazılanlara göre 15 güne de randevu veren var, bir ay sonraya da. eğer kafanda bir soru işareti olursa, daha sık kontrole gitmek seni iyi hissettirecekse doktorunu arayıp daha erkene randevu al derim. bu arada normal doğum için doktorun tahmini tarih söylemiş olsa gerek. çünkü normal doğumda bebiş ne derse o olacak. ama sezaryeni genelde 38de filan yapıyorlar sanırım. o da bi dahaki kontrolde az çok belli olur diye düşünüyorum.

Bana her hafta gel dedi devletteki. Daha ozeldeki dr uma gidemedim uzak orasi biraz bakalim o ne dicek

bizim hastanede de nst'ler 35ten sonra her gittiğimde olacakmış. ama ben kasılmalardan şüphelenip ilk nst'mi geçen gidişimde yaptırmış oldum. bu konuda tecrübeli annelere ve daha önceden nst'ye girenlere bir sorum olacak. nst bağlanırken kemer gibi bişi koyuldu karnıma ve o beni çok sıktı. kadına sordum bu kadar sıkması normal mi diye, elini bandın altına geçirip e elim giriyor yani normal dedi. bu kadar sıkması normal miydi kızlar? sanki bebişe zarar verecek kadar sıkıydı çünkü. sonra değiştirdi farklı bir şekilde bağladı gerçi. bir de her gidişimizde 10-15 dakika mı kalacağız nst'de? hiç sevmedim ben bu nst işini, doktor 15 gün sonraya çağırdı ama ben biraz daha uzatirim gitmeyi sırf bu nst yüzünden herhalde :KK12:

bizim hastanede de nst'ler 35ten sonra her gittiğimde olacakmış. ama ben kasılmalardan şüphelenip ilk nst'mi geçen gidişimde yaptırmış oldum. bu konuda tecrübeli annelere ve daha önceden nst'ye girenlere bir sorum olacak. nst bağlanırken kemer gibi bişi koyuldu karnıma ve o beni çok sıktı. kadına sordum bu kadar sıkması normal mi diye, elini bandın altına geçirip e elim giriyor yani normal dedi. bu kadar sıkması normal miydi kızlar? sanki bebişe zarar verecek kadar sıkıydı çünkü. sonra değiştirdi farklı bir şekilde bağladı gerçi. bir de her gidişimizde 10-15 dakika mı kalacağız nst'de? hiç sevmedim ben bu nst işini, doktor 15 gün sonraya çağırdı ama ben biraz daha uzatirim gitmeyi sırf bu nst yüzünden herhalde :KK12:
canım bende girdim nst ye.biraz sıkıyor ama o kadar değil. bebeğe zarar vermez korkma. 10-15 dakika iyiymiş burada yarım saat sürüyor.bi biteydi şu günler .sağlıkla kal

benim çok sıkı bağlanmadı rahatsız etmedi yani hep böyle olacak sanırım bi daha haftaya gircem bende.eşimle muhabbet ettim zaman çabucak geçti:KK45:

Back
X