Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
günaydın herkeseee...........
haftasonu yoğundum bebeğin eksiklerini tamamlamaya çalıştık. bugün sayfaya girdim ki doğumlar başlamış. sinemnur sinemnur geçmiş olsun canım senden iyi haber gelene kadar ki sayfaları nasıl geçtim bilemedim şükür iyisin.
bebek ismi konusunda eşimle biraz gerilmiştik burada paylaşmıştım. hep sancım vardı, yatakta dönemiyordum, oturunca birileri yardım etmeden kalkamıyordum. hepsi strestenmiş. sorunlar çözümlendi ben yine koşmaya başladım:KK48:
bu süreçte bebekte hiç hareket etmiyordu minik bir pıt o kadar. stres bitince benimki yine halay mendilini eline aldı şova başladı. dışarıdan izleniyor halayımız :halay:
stresten uzak çooook mutlu günler diliyorum hepimize

Göğüs acısı için bende lansinoh başlamıştım. Daha doğum yapmadan acı çekmeye başladım ben. Açıkcası hiçbir işe yaramadı. Şimdi sabahları kolonya akşamları garmastan sürüyorum. Lansinoh a göre daha iyi geldi bana.
Bende gidip alayım o zaman bugün garmastan. Tesekkurler canim.

yarın kontrolüm var bende diyorum belki döner umut. umarım senin ki döner. bende gördüğün gibi hala uyuyamıyorum alıştım artık. şu günler biteydi hepimizin sağlıkla mutlu kal

kızlar benimki de halen ters inşallah dönmüştür. perşembe kontrol var 35 tam dolmuş oluyor.

Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun! Biz bugün 32+2'yiz. 2 gündür sabah göğüs uçlarına kolonya, akşamda lansinoh sürmeye başladım. Umarım işe yarar ve göğüs ucu ağrısı yaşamayız. Yeni doğum yapan bir arkadaşım lansinoh'un hiç bir işe yaramadığını söylüyor, Garmastan daha faydalı diyor. Onu mu sürmeye başlasam lansinoh yerine acaba. Fikri olan var mı?
Lansinoh u emzirdigim donem kullandim ise yaramamisti bu sefer bende sizin dediginiz kremi alayim
E vitamininden defaysa goren var ama bende o da ise yaramamisti :/

sinemnur sinemnur bu sancı nasil bir ağri . Bugun karnimda biraz ağri var bağırsaklarim sanki sıkıntıli bi ağrı. Ya çok telasliyim dün yaşadığın sancıyi tarif edebilir misin
Canım çok geçmiş olsun, dün yine sancım vardı, çok giremedim buraya, şimdi gördüm, cmtsi günki sancım belimden girmişti, birkaç saat sonra da sol kasığımda başladı, bıçak batması şeklinde nefesimi kesen bir sancıydı, sancı giriyor 5-10 dk epey canımı acıtıyor, sonra tamamem geçmese de biraz hafifler gibi oluyor, dünki ise sol göğsümün altından girdi, yine kasıklarda devam etti, hep bıçak saplanması gibi sancılar, kemiğinde kırık varmış ta batıyormuş gibi de, doğum sancısı adet sancısı gibi diyorlar, benimkiler öyle değildi.

Lansinoh u emzirdigim donem kullandim ise yaramamisti bu sefer bende sizin dediginiz kremi alayim
E vitamininden defaysa goren var ama bende o da ise yaramamisti :/
Amin inşallah canım. Sağolasın. Az zaman kaldı artık. Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin.
Senin hazirliklar ne durumda? Besik,canta kiyafetler vs. Hazir mi?
Senin cok az kalmis cok heycanli yaaa :))
Benim bakim urunleri emzik bez vs. Daha alinmadi cok rahat davranmaya basladim ben yaaa :/

cnm nasil bir sanci oluyor..ya bende gaz sksmasi gibi agri var alt karin bolgemde hani sanki afedersin buyuk wc varmis gibi..o tarz bi agri mi..ben midemi usuttum diye dusundum onemsemedim ama bilemedim ki simdi stres oldum nasil ayirt edecez bu sancilari
Tatlım çok geçmiş olsun, ilk önce ben de klima çarptı herhalde filan diye önemsemeyeyim dedim ama akşama doğru iyice sıkıştırdı, Bayramdayken piknik, deniz vs derken üşütmüştüm, oradan gaz sıkışması sancısını biliyorum, bu onun gibi değil, en iyi bıçak batması gibi tarif edebiliyorum çünkü birden giriyor, bir süre devam edip sonra biraz hafifliyor, doktor 30. haftalardan sonra her türlü ağrıyı dikkate alıp takip ediyoruz dedi, Allah korusun, insan gitmeyince de içi rahat etmiyor zaten.

günaydın herkeseee...........
haftasonu yoğundum bebeğin eksiklerini tamamlamaya çalıştık. bugün sayfaya girdim ki doğumlar başlamış. sinemnur sinemnur geçmiş olsun canım senden iyi haber gelene kadar ki sayfaları nasıl geçtim bilemedim şükür iyisin.
bebek ismi konusunda eşimle biraz gerilmiştik burada paylaşmıştım. hep sancım vardı, yatakta dönemiyordum, oturunca birileri yardım etmeden kalkamıyordum. hepsi strestenmiş. sorunlar çözümlendi ben yine koşmaya başladım:KK48:
bu süreçte bebekte hiç hareket etmiyordu minik bir pıt o kadar. stres bitince benimki yine halay mendilini eline aldı şova başladı. dışarıdan izleniyor halayımız :halay:
stresten uzak çooook mutlu günler diliyorum hepimize
İsim konusu çok geriyor bizi de
Bilemiyorum kimin dediği olacak orta yol bulunacak mı
Benim teklifime hayır diyor sadece eşimin bir teklifi yok
isim belirlensin diyorum her hafta bakarız bakarız diyor
Gönlüm geçer diye bekliyor doğacak Bebek hala ismi yok öyle doğuma gitmek istemiyorum
Merakla bekliyorum ne olacak bu hafta son dedim yeni bir mühlet verdim. İnşallah kesinleşsin artık Bebek süsü işim de kalmasın

ayyy bende ya burada okuduklarım etkisinde kaldım ya da gerçekten sancım vardı.yarın kontrolüm olmasına rağmen acile gittim. 2600 gr olmuş yaramaz hala baş aşağı dönmemiş. çok üzülüyorum ya avrupa da bu kadar normal doğuma ılımlı bakarken dönmezse normal yapamıcam :KK12::KK12:
Kızlar hakkınızı helal edin, o gün sancıyla yazdım sizlere, hepimiz aynı süreci yaşıyoruz, yaşadıklarımız da aşağı yukarı aynı, burada paylaşılanlardan çok şey öğreniyor insan, okuduklarımızdan etkileniyoruz illaki ama olumsuz tarafını almadan değerlendirebilmek maksadıyla yazdım biliyorsunuz. İnşallah kimseyi kuruntuya düşürmemiş, sebep olmamışımdır:KK43::KK43:

sinemnur sinemnur senin paşa çok aceleci çıktı desene :halay:
Çok şükür sıkıntı olmadan atlatmışsınız canım.
Bir 10-15 gün sonra ufak ufak doğumlar başlar heralde:anneadayı:
Çok heyecanlı:KK200:
Evet canım yaa, sorma bizimk iacelecilikte annesini de geçecek sanırım:halay:
Doktor da 32. hafta erken doğumlar için erken bir hafta değil, iyi bir hafta diyor, bildiğin doğum filan konuşulunca ben bir tuhaf oldum, herhalde geri kalan ömrümde hep hamile olacağım, doğum filan olmayacak diye mi düşünüyordum ki, resmen yaşananları başkası yaşıyormuş gibi izledim ogün, değişik bir psikolojiymiş:KK70:@Septem ve Candy1Candy Candy1Candy son durumlarını merak ediyorum:KK200: devamı da çok beklemeyecek herhalde, evet çok heyecanlı:KK46::halay:

sinemnur sinemnur canım benim ara sıra giriyorum yazamadım çok geçmiş olsun umarım böbreklerdende bişey çıkmaz oğluşunu vakitlice kucağına alırsın...öpüyorum cok :KK36:
Teşekkür ederim tatlım, çok sağoll:KK200: bugün de işyeri yoğun, randevulu toplantılar var, hastane için fırsat bulmaya çalışacağım, inşallah böbrekte de bir şey çıkmaz, siz de iyisiniz inşallah kuzum, öperim çok çok:KK200::nazar:

Kızlar hakkınızı helal edin, o gün sancıyla yazdım sizlere, hepimiz aynı süreci yaşıyoruz, yaşadıklarımız da aşağı yukarı aynı, burada paylaşılanlardan çok şey öğreniyor insan, okuduklarımızdan etkileniyoruz illaki ama olumsuz tarafını almadan değerlendirebilmek maksadıyla yazdım biliyorsunuz. İnşallah kimseyi kuruntuya düşürmemiş, sebep olmamışımdır:KK43::KK43:
yok canım benim yaaaaa hepsi tecrübe oluyor. ben dün bütün günümü acilde geçirdim. az bi ıslak lık da iççamaşırımda görünce dedim acaba suyum mu geldi sancımda vardı. gittim sıkıntı yok dediler
. iki saat sonra iç çamaşırımda açık pembe iki damla leke gördüm bu seferde başka acile gittim. ödüm koptu yol boyu tek kelime konuşmadım. doğarsa küçük diye düşündüm durdum. bişi çıkmadı. bide beni biliyorsun hep ağrım var başından beri. bu beş hafta da sık sık giderim acile ben. çünkü gerçekten ayırt edemem . adet sancısı diyorlar benim adet sancım o kadar çoktur ki ağlamak tan ölürüm. ilk düşüğümde adet sancım gibi oldu ilaç içmedim
saatlerce çektim WC te gittim resmen düştüğünü gördüm meğer çektiğim sancı doğurmak için mis. düşük de bir nevi doğum. ayyyyy çok yazdım yine kendimifade edebildim mi bilmiyorum. burası çok şey öğretti . sizleri seviyorum. lütfen sağlıkla mutlu kalın

İyi olmana çok sevindim canm, doğuma kadar da bir daha yaşamazsın inşallah, yarın bakalım üroloji doktoru ne diyecek? Bende bugün eşimle gezelim dedik şunu farkettim ki o eski atikliğim hareketim yok istesemde yapamıyorum, enerjinin yarısını bebişler alıyor zaten geri kalanıda iyi kullanmak lazım yoksa hem kendimize hemde bebeğimize zarar vereceğiz:nazar::KK200: sağlıkla doğsunlarda iki kat enerji geliyormuş annelere hepsine yetişeceğiz inşallah:halay:
Çok sağol beybi, inşallah hiçbirimiz yaşamayız:KK200: normalde haftasonları evde duramam pek, dün çantaları hazırlayayım bitsin dedim, 30 dk yerde oturup çanta hazırlayamadım, dayanamadım kalktım uzandım, 8. aydayız artık, ne kadar kabul edemesek de limitli hareketlere alışmak lazım. İnşallah sağlıkla kavuşalım canım, geliriz hakkından minnoşların:halay:

Back
X