Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkür ederim tatlım, çok şükür hala tek bedende 2 canız, kucağımıza alacağız diye ara ara konuştuk eşimle. Taş da çıkmaz şnşallah, bugün sancı filan yok bakalım, artık enerjiyi tasarruflu kullanmak gerekiyor herhalde, kendinize dikkat edin canım siz de, öperim:)))
İyi olmana çok sevindim canm, doğuma kadar da bir daha yaşamazsın inşallah, yarın bakalım üroloji doktoru ne diyecek? Bende bugün eşimle gezelim dedik şunu farkettim ki o eski atikliğim hareketim yok istesemde yapamıyorum, enerjinin yarısını bebişler alıyor zaten geri kalanıda iyi kullanmak lazım yoksa hem kendimize hemde bebeğimize zarar vereceğiz:nazar::KK200: sağlıkla doğsunlarda iki kat enerji geliyormuş annelere hepsine yetişeceğiz inşallah:halay:

Benim bebis kismetse eylul basi dogacak. Annem diyor ki bebek usur uzun kollu giysin . Cok sicak gelmez mi bebege ya ,o nedenle karar veremiyorum uzun mu alsam kisa kollu tulum mu diye. Zaten cok sicak bir yerdeyiz kararsiz kaldim.:110:
Canım o sıcaklıkta kendimizin rahat ettiğinden bi kat fazla giydirin diyorlar zıbınları uzun kollu alma bence tulumları uzun kollu al derim ama

Hanımlar cektirdiginiz 3 boyutlu mu oluyor ultrason bebekler net olarak görünüyor ya onları nerede cektiriyorsunuz ayrı bir ücreti var mı ? Benim şimdiye kadar hiç öyle çekilmedi çok istiyorum çektirmek. Cektirenlerden istanbuldan olanlar yazabilir mi hangi hastane bide fiyatı ne acaba?
Devleti bilmiyorum ama özel hastanede çoğu doktorun artık hem iki boyutlu hem de 4 boyutlu gösteren ultrason cihazı var, ben istanbulda yaşamıyorum ama benim doktorumun öyle önce iki boyutlu bakıp ölçümler alıyor sonra 4 boyutlu güzel pozlar yakalamaya çalışıyor, normal muayenede oluyor ekstradan para ödemiyoruz

Kızlar affınıza sığınarak soruyorum:oops::olamaz: cinsel birliktelik kaçıncı haftaya kadar devam edebiliyor, internette baktığımda son trimesterde bırakılır diyen var, spermdeki oksitosinden dolayı doğumu tetikler deniliyor, kimi sayfalarda da anne tarafından salgılanan serotonin hormonuyla bebeğin gelişimi pozitif yönde etkilenir de deniyor:oops:
Bir diğer konu da genital bölge epilasyon konusu, 34. haftadan sonra her an sancı durumuyla acile gidilebilir,hep hazırlıklı olmak gerek deniliyor, ben genital bölgeyi sipsivri göbekle 2 aydır göremiyorum, çok afedersiniz, dışarıda yaptıramıyorum ağda vs. kendim ayna yardımıyla eldivenle hallediyorum, jilet de kullanmadım hiç, ağda, epilasyon vs için son aylarda kasılma yarattığından doğuma sebep olabilir diye de okumuştum, hamilelikte regl olunmadığı gibi epilasyon sıkıntısı da en azından 9 aylık kalksaydı ortadan, hamile kadının duası kabul olurmuş, ben dileyeyim de:KK70:
Takip ettiğim uygulamalardan birinde 34. Haftada cinselliğe veda edin diyodu canım. Zaten üç gün bile seni o kadar değiştiriyo ki şu zamanda niye hafta sınırlaması koymuşlar çok iyi anladım:KK70: inşallah duan kabul olur canım ya ben dışarıya hijyeninden emin olduğum biryere yaptırıyorum zaten sıcak bi de göremiyorum ki göbeğimin altını oraya son haftasında gelen bi hamile görmüştüm bugün yarın doğurmadan bi tekrar geliyim dedim demişti hatta orda çalışan bayan her hafta geliyosun takıntı haline getirdn demişti yani bi sıkıntı olmaz diye ümit ediyorum bi de beni tüylü olmak psikolojik olarak çok düşürüyo yaptığım maksimum bakım o çünkü :KK70:

Kızlar herkese iyi geceler, şimdi taburcu olduk, kan,idrar, nst,serum derken 6 saattir hastanedeyiz, nstde sancılar 20-25civarı çıktı, sancıları serumla durdurdular, safra kesemde taş vardı, böbrek taşı düşürmemden şüphelendi doktor, pztsi ürolojiye gitmem gerekecek,çok şükür şimdi iyiyiz, sizleri seviyorum, Allah kimseye evladıyla ilgili bir korku yaşatmasın, bebek iyi dendikten sonra kendi acın umurunda bile olmuyor. Tek tek etiketleyemedim ,kusuruma bakmayın, doktor bol sıvı alımını önerdi, ilk nst bağlandı, sancı durumuna göre bebeğin haftasını konuşmaya başladılar, ameliyathane yolu göründü dedim bir an, açıklık kontrolü yaptı, çok şükür henüz açıklık yok, rahim ağzında hafif yumuşama başlamış dedi. Kendinize de bebişlere de çok dikkat edin.
Çok geçmiş olsun canım mineralli su soda faln öyle şeyleri çok içiyosan ara ver canım bol bol su iç inşallah herşey yoluna girer

Ya bu bel ve kalcamdaki agri neredeyse 1 hafta olacak gecmiyor. Ozellikle sabahlari yataktan cok zorlanarak kalkiyorum. Resmen kilit durumdayim. Birde sabit olarak dikildigimde kilitleniyorum. Mesela mutfak tezgahinda islenirken kilitlenip kaliyorum kimildayana kadar cok canim aciyor. Duz yolda yuruyunce aciliyor biraz agri kalmiyor. Ne yapabilirim acaba bileniniz var mi. Kontrolumde cumartesi 1 hafta daha ayni sekilde nasil dayanacagim yaaa :KK43:
Aynı ben de öyleyim canım doktor normal dedi geçiştirdi 16 temmuzda gidince kontrole kadının kafası pek yerinde değildi takvimimiz de aynı sabah kalkarken yatakta dönerken bile ağrı giriyor ilk bi debelendikten sonra yatakta oturup dinleniyorum tuvalete falan anca öyle kalkabiliyorum:KK70:Allah yardımcımız olsun hamileliğin başından beri en sıkıntılı günlerim

Devleti bilmiyorum ama özel hastanede çoğu doktorun artık hem iki boyutlu hem de 4 boyutlu gösteren ultrason cihazı var, ben istanbulda yaşamıyorum ama benim doktorumun öyle önce iki boyutlu bakıp ölçümler alıyor sonra 4 boyutlu güzel pozlar yakalamaya çalışıyor, normal muayenede oluyor ekstradan para ödemiyoruz

Bende özele gidiyorum canım istanbula yeni geldim ama iki kere muayene oldum farklı doktorlara kafama gore doktor bulmak için. Ama ikisi da bakmadı o şekilde :( randevum 8 ağustosta o zaman soracagim bakalım var mı? Eşime diyorum ayrıntılıya girseydim orada da verirlerdi diye o da diyor ki inşallah 1 ay sonra ayrıntılı göreceğiz :) :KK70:

Kızlar Merhaba, Konuyla alakalı değil biliyorum ama inanın çok önemli bu sabaha yetişmesi gereken bir çevirim var bir yerde tıkandım bunu çevirebilecek ingilizcesi iyi biri varsa inanın çok sevinirim.. :110::KK58:
Since getting listing of Confirm AF was a prerequisite for trying to apply for Confirm RX with a technical equivalence (2 steps strategy), we‟ll need specific data on Confirm RX.
Current reimbursement for Confirm is € 2143, LINQ is €2143 as from 1 June reimbursed; it will require a new dossier for the nominative list of heart monitors 354 that can be compiled as soon as the CE mark and Sted report/Design dossier are available.

keşke ya burda normal doğum hep destekliyorlar. bide tekiz eşimle hiç ameliyat la uğraşmak istemiyorum ya umarım döner
Dönecek bizim bebekler ben de umutluyum Çarşamba kontrol var insallah sağlığı yerindedir ve inşallah dönmüştür diyerek gün sayıyorum
Bu ara gece yazmıyorum diye uyuyorum sanma uyku iyice kaçtı gitti benden
Artık şikayet etmiyor söylenmiyorum :)
Ama uyusam ne güzel olur :)

Kızlar Merhaba, Konuyla alakalı değil biliyorum ama inanın çok önemli bu sabaha yetişmesi gereken bir çevirim var bir yerde tıkandım bunu çevirebilecek ingilizcesi iyi biri varsa inanın çok sevinirim.. :110::KK58:
Since getting listing of Confirm AF was a prerequisite for trying to apply for Confirm RX with a technical equivalence (2 steps strategy), we‟ll need specific data on Confirm RX.
Current reimbursement for Confirm is € 2143, LINQ is €2143 as from 1 June reimbursed; it will require a new dossier for the nominative list of heart monitors 354 that can be compiled as soon as the CE mark and Sted report/Design dossier are available.

Canım eşime yaptırdım çok teknik terim var ama yanlışlarımı düzeltirse işine yarar dedi.

rx onayına başvurmak için alınan af onayının dışında 2 adımlı strateji ile doğrulaması gerekmektedir.çünkü rx onayı için özel bilgilere ihtiyaç duyulmaktadır. mevcut geri ödeme için 2143 euro onayı olmalı, 1 temmuzdan beri linq 2143 euro. 354 kalp atışının yeni 1 dosya oluşturulması gerekli olup avrupa standartlarını alabilsin

Umarım yardımcı olmuşumdur.

Dönecek bizim bebekler ben de umutluyum Çarşamba kontrol var insallah sağlığı yerindedir ve inşallah dönmüştür diyerek gün sayıyorum
Bu ara gece yazmıyorum diye uyuyorum sanma uyku iyice kaçtı gitti benden
Artık şikayet etmiyor söylenmiyorum :)
Ama uyusam ne güzel olur :)
yarın kontrolüm var bende diyorum belki döner umut. umarım senin ki döner. bende gördüğün gibi hala uyuyamıyorum alıştım artık. şu günler biteydi hepimizin sağlıkla mutlu kal

Çok sağol canım, sana da çok geçmiş olsun, senin epey yüksek çıkmış nstde. Ben de herhangi bir extra durum da yoktu, dün sabah sancıyla uyandım, gün boyunca da ara ara sıkıştırdı.hamilelik boyunca sürekli bir yerim ağrıdığı için önce umursamadım ama sonra kasılma olduğunu anladım. Doktor da son trimesterde her ağrı önemli bizim için dedi zaten, iyi ki gitmişiz.
Eşinle problemi çözmenize de çok sevindim, hamilelikte moral gerçekten çok önemli. 15 temmuzda herhalde babam ve oğlum filminin 2. Cisini benimle çekiyoruz dedim eşime. Eşinin izni de güzel denk gelmiş, gönlünüzce olur inşallah canım.
Amin inşallah canım. Sağolasın. Az zaman kaldı artık. Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bende özele gidiyorum canım istanbula yeni geldim ama iki kere muayene oldum farklı doktorlara kafama gore doktor bulmak için. Ama ikisi da bakmadı o şekilde :KK43: randevum 8 ağustosta o zaman soracagim bakalım var mı? Eşime diyorum ayrıntılıya girseydim orada da verirlerdi diye o da diyor ki inşallah 1 ay sonra ayrıntılı göreceğiz :) :KK70:
Daha henüz doktorunu bulamadıysan randevu alırken görevlilere sor onlar biliyorlar hangi doktorda var hangisinde yok ona göre gidersin, tabi sadece cihaz önemli değil doktor da önemli bu konuda istanbulda yaşayanlardan tavsiye alabilirsin

Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun! Biz bugün 32+2'yiz. 2 gündür sabah göğüs uçlarına kolonya, akşamda lansinoh sürmeye başladım. Umarım işe yarar ve göğüs ucu ağrısı yaşamayız. Yeni doğum yapan bir arkadaşım lansinoh'un hiç bir işe yaramadığını söylüyor, Garmastan daha faydalı diyor. Onu mu sürmeye başlasam lansinoh yerine acaba. Fikri olan var mı?

Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun! Biz bugün 32+2'yiz. 2 gündür sabah göğüs uçlarına kolonya, akşamda lansinoh sürmeye başladım. Umarım işe yarar ve göğüs ucu ağrısı yaşamayız. Yeni doğum yapan bir arkadaşım lansinoh'un hiç bir işe yaramadığını söylüyor, Garmastan daha faydalı diyor. Onu mu sürmeye başlasam lansinoh yerine acaba. Fikri olan var mı?

Göğüs acısı için bende lansinoh başlamıştım. Daha doğum yapmadan acı çekmeye başladım ben. Açıkcası hiçbir işe yaramadı. Şimdi sabahları kolonya akşamları garmastan sürüyorum. Lansinoh a göre daha iyi geldi bana.

Back
X