Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
sinemnur sinemnur canim sukur iyisin.. tas meselesi zorlamaz insallah tekrar seni. ama bol su ic dedigi gibi doktorunun ben kum dokuyorum hamileliklerimde. hazir idrar yollari genislemisken temizlenebildigi kadar temizlensin acisiz agrisiz insallah.
Teşeklür ederim canımm,çok şükür. Sen de dün yazmışsın doktor da aynısını tavsiye etti, sürekli de ishal olduğum için su dengesini korumam gerekiyor. İnşallah taş çıkmaz diye dua ediyorum.

canım çok geçmiş olsun,sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişleri inşallah, dikkat et kendine çok
Çok sağol canım, inşalah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize, önceki gün rüyamda emziriyordum, dün de hastanede geceleyince çok değişik bir ruh haline girdim. Siz de dikkat edin kendinize, sağlıkla kalın.

sinemnur sinemnur canim gecmis olsun. Insallah tas gibi bir sorunda cikmaz. Allah yardimciniz olsun.
@Candy1Candy sen nasil oldun canim. Sabirsizlikla bebis haberini bekliyorum. Anladigim kadariyla bekleme diye birsey soz konusu degil dogumu baslattilar artik 2 cm acilma demissin. Insallah cok sikinti yasamadan bir avazda geliverir bebisin. Dualarim sizinle ve tum hamislerle arkadaslar :dua:
Çok sağol canım,her gün başka yerim ağrıyor zaten böbrek taşı hiç aklımızda yoktu, inşallah taşımız filan yoktur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ayy neler olmuş son sayfaya gelene kadar çok korktum şükür şimdilik her şey yolunda.
sinemnur sinemnur canım çok geçmiş olsun artık kendini yorma bol bol dinlen oğluşa da söyle sabretsin azıcık :)
@Candy1Candy canım rabbim yardımcın olsun sana ve bebeğine sağlık versin. Çok heyecanlandim güzel haberlerle gelirsin inşallah. Sanırım suyun tamamı gelmemiş yoksa hemen sezeryanla alıyorlar diye biliyorum
Teşekkür ederim canım, artık dinlenmeye çalışacağız, oğluş şimdiden söz dinlemiyor teyzesi,azıcık aceleci kime çektiyse;)

Çok sağol canım, sana da çok geçmiş olsun, senin epey yüksek çıkmış nstde. Ben de herhangi bir extra durum da yoktu, dün sabah sancıyla uyandım, gün boyunca da ara ara sıkıştırdı.hamilelik boyunca sürekli bir yerim ağrıdığı için önce umursamadım ama sonra kasılma olduğunu anladım. Doktor da son trimesterde her ağrı önemli bizim için dedi zaten, iyi ki gitmişiz.
Eşinle problemi çözmenize de çok sevindim, hamilelikte moral gerçekten çok önemli. 15 temmuzda herhalde babam ve oğlum filminin 2. Cisini benimle çekiyoruz dedim eşime. Eşinin izni de güzel denk gelmiş, gönlünüzce olur inşallah canım.
cnm nasil bir sanci oluyor..ya bende gaz sksmasi gibi agri var alt karin bolgemde hani sanki afedersin buyuk wc varmis gibi..o tarz bi agri mi..ben midemi usuttum diye dusundum onemsemedim ama bilemedim ki simdi stres oldum nasil ayirt edecez bu sancilari

kızlar ya bide utanarak soruyorum :olamaz::olamaz: benim arka deliğimde ağrıyor bu son dönemler de . baskı oluyor sanki. siz de de var mı ? kabız olacam sanıyordum öyle bir sıkıntı da yok önlemimi alıyorum. normal mi bu. vajinal ağrı yetmedi bide bu ya:eek:
cnm genelde hamilelikte mKat catlagi olabiliyor kabiz olmamaya dikkat et

canım benim seninki normal değerde bizimki anormal değerde, kafana takma sakın. ben hep diyorum, normal doğum için şimdi yediklerime dikkat ediyorum ki bebeğin kilosu normale dönsün. karnın çıkıp çıkmaması tamamen yapısal, bebekle hiç ilgisi yok. benim en baştan beri karnım kocaman. ama keşke öyle olmasaydı, çok yorucu oluyor böyle. oğlun da maşallah tam kararında gelmiş, bu kuzucuğun da öyle gelir eminim, sen içini rahat tut canım.
Ayy cok sagol cnm benim normal dogum yapmam sart zaten bakacak kimse yok katinvalide uzak annem calisiyo izin konularida sikintili malum hastane personeli oldugundan normal dogum yaparim ins bu aralar cok sancilaniyorum ins zamaninda gelir bebis yarin kontrole gitmeyi dusunuyorum ins hersey normal olur

Hanımlar cektirdiginiz 3 boyutlu mu oluyor ultrason bebekler net olarak görünüyor ya onları nerede cektiriyorsunuz ayrı bir ücreti var mı ? Benim şimdiye kadar hiç öyle çekilmedi çok istiyorum çektirmek. Cektirenlerden istanbuldan olanlar yazabilir mi hangi hastane bide fiyatı ne acaba?

ayyy bende ya burada okuduklarım etkisinde kaldım ya da gerçekten sancım vardı.yarın kontrolüm olmasına rağmen acile gittim. 2600 gr olmuş yaramaz hala baş aşağı dönmemiş. çok üzülüyorum ya avrupa da bu kadar normal doğuma ılımlı bakarken dönmezse normal yapamıcam :KK12::KK12:

Canim benimki bayramdan beri donmus durumda ama dr henuz belli olmaz dedi. Sen de umudunu kesme donebilir doguma kadar

ayyy bende ya burada okuduklarım etkisinde kaldım ya da gerçekten sancım vardı.yarın kontrolüm olmasına rağmen acile gittim. 2600 gr olmuş yaramaz hala baş aşağı dönmemiş. çok üzülüyorum ya avrupa da bu kadar normal doğuma ılımlı bakarken dönmezse normal yapamıcam :KK12::KK12:
Oh oh ne guzel tombislesmis bebisin. Herhalde
sancinla ilgili kotu bisi de cikmamis, sevindim canim. bildigim kadariyla daha bas asagi donme olasiligi yuksek, canini sıkma bence.

Oh oh ne guzel tombislesmis bebisin. Herhalde
sancinla ilgili kotu bisi de cikmamis, sevindim canim. bildigim kadariyla daha bas asagi donme olasiligi yuksek, canini sıkma bence.
keşke ya burda normal doğum hep destekliyorlar. bide tekiz eşimle hiç ameliyat la uğraşmak istemiyorum ya umarım döner

Back
X