2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

İyi akşamlar kızlar SAT 22 Ekim BAT 17 KASIM hamileyim benim 3.anneliğe adımım bu güne kadar hep 3.çocuğu istiyodum küçük çocuğum 10 yaşında büyüğüm 14 yaşında ama çok korkuyorum planlanan bi gebelik olmasına rağmen çok pişmanım sanki ,sizlerle burda olmak fikirlerinizi almak belki toparlanmama sebep olur diye aranıza katılmak istedim şimdiden hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum Rabbim kolaylıklar versin🤲🏻
Çok sevindim her pozitifte kendim pozitifi görmüş kadar seviniyorum 🥳

Kızlar sizce gebelik varmı
IMG20241120070201.jpg
IMG20241120070125.jpg

Adetime 3 gün var sabah idrardan sonra kahverengi leke geldi sonra gelmedi göguslerim yumurtlamamdan sonra şis ve gergin 2 3 gündür agırlasti dokununca acıyor gaz şikayetim var 2 gündür durumum nedir
Gebelik belirtileri bence leke kırmızıya dönerse regl oluyo ama dönmemiş sende bence bı test yap ya da kan ver bat a kaç gün kaldı

Canım daha çocuk sayılırsın, biraz gencliginin uykularının sevgililiginjn tadını çıkarırsın hemen gelmeyiversin cocuk bir şey olmaz:)
Bende bekleme taraftarıydım açıkçası ama doktor korunmayı bırakmam gerektiğini ilerde daha farklı problemler çıkabilir deyince mecbur kaldım

Merhaba, öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun! 🌸 Planlı bir gebelik olsa bile, özellikle uzun bir aradan sonra yeniden anne olma fikri zaman zaman karmaşık duygular yaşatabilir. Bu oldukça doğal bir süreç. İnsan hem sevinebilir hem de endişelenebilir; bu iki duygu bir arada yaşayabilir.

Üçüncü çocuk fikrini hep istemiş olmanız, aslında içinizdeki sevgi ve bağlılık isteğini gösteriyor. Ancak şimdi düşündüğünüzden daha farklı bir hayatın kapılarını araladığınız için tereddüt ediyor olabilirsiniz. Bu duyguları kendinize yük olarak değil, bir adaptasyon süreci olarak görün.

Burada sizinle aynı yoldan geçen pek çok kişi var. Bu süreçte destek almak, hislerinizi paylaşmak çok kıymetli. Emin olun, çocuklarınız arasında doğacak olan bağ ve sizin bir kez daha yaşayacağınız annelik deneyimi, zamanla bu karmaşık duyguların yerini mutluluğa bırakacak.

Rabbim size güç ve kolaylık versin, yolculuğunuzun her anında huzur ve sağlıkla ilerlemeniz dileğiyle. Eğer içinden çıkamadığınız anlar olursa, buradayız, yalnız değilsiniz. 💜

Güncelledim canım ❤️

Yenilesim canım

Hoşgeldin canım ❤️
Hoşbuldum 🙂

X