- 20 Ağustos 2022
- 3.954
- 3.343
Pcos görünümlü ultrason ama testlerim gayet iyi çıkmıştı canım bugün de pil görmicem muhtemelen ateşimi ölçtüm yükseliş yok canımCanım son testin sonraki testim muhtemelen pik olacak , Pcos var mı sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pcos görünümlü ultrason ama testlerim gayet iyi çıkmıştı canım bugün de pil görmicem muhtemelen ateşimi ölçtüm yükseliş yok canımCanım son testin sonraki testim muhtemelen pik olacak , Pcos var mı sende
Pcos görünümlü ultrason ama testlerim gayet iyi çıkmıştı canım bugün de pil görmicem muhtemelen ateşimi ölçtüm yükseliş yok canım
2 ay mı 2 senedir deniyorum bi düşük oldu.ben ölüyim o zaman6 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz çok ümitsizliğe kapılıyorum böyle oldukça
Çok sevindim her pozitifte kendim pozitifi görmüş kadar seviniyorumİyi akşamlar kızlar SAT 22 Ekim BAT 17 KASIM hamileyim benim 3.anneliğe adımım bu güne kadar hep 3.çocuğu istiyodum küçük çocuğum 10 yaşında büyüğüm 14 yaşında ama çok korkuyorum planlanan bi gebelik olmasına rağmen çok pişmanım sanki ,sizlerle burda olmak fikirlerinizi almak belki toparlanmama sebep olur diye aranıza katılmak istedim şimdiden hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum Rabbim kolaylıklar versin
Bence test yapın, hamiş belirtileri gibiAdetime 3 gün var sabah idrardan sonra kahverengi leke geldi sonra gelmedi göguslerim yumurtlamamdan sonra şis ve gergin 2 3 gündür agırlasti dokununca acıyor gaz şikayetim var 2 gündür durumum nedir
Çift gözüküyor kan verin benceKızlar sizce gebelik varmı Eki Görüntüle 3506825 Eki Görüntüle 3506824
Bugün ki de bu şekilde pik oldu mu sence ? Yakın mıyım halaOndan pik yapmıyor olabilir çok yaklaşmış ama olmuyor
Canım cikarmiki hemen yoksa adetimin gecmesinimi bekliyimBence test yapın, hamiş belirtileri gibi
Bugün ki de bu şekilde pik oldu mu sence ? Yakın mıyım hala
Tamam canım silikleşirse eğer bunu pik olarak kabul edeyim miCanım pik olmuş denilebilir akşam test yap daha koyu çıkacaktır
Bence koyulaşacak canım sen yap at akşam bakalımTamam canım silikleşirse eğer bunu pik olarak kabul edeyim mi
Saat kaçta yapayım canım peki 8 iyi miBence koyulaşacak canım sen yap at akşam bakalım
Bilmediğim için sordum zaten olmaması normalmi zamana mi ihtiyaç var diye dalga geçilecek bı konu olduğunu düşünmüyorum burda ki herkes benden daha deneyimli bı bilgi almak için üzüntümü dile getirdim2 ay mı 2 senedir deniyorum bi düşük oldu.ben ölüyim o zaman
İnşallah ama negatif çıkmasından korkuyorumÇift gözüküyor kan verin bence
Gebelik belirtileri bence leke kırmızıya dönerse regl oluyo ama dönmemiş sende bence bı test yap ya da kan ver bat a kaç gün kaldıAdetime 3 gün var sabah idrardan sonra kahverengi leke geldi sonra gelmedi göguslerim yumurtlamamdan sonra şis ve gergin 2 3 gündür agırlasti dokununca acıyor gaz şikayetim var 2 gündür durumum nedir
Bende bekleme taraftarıydım açıkçası ama doktor korunmayı bırakmam gerektiğini ilerde daha farklı problemler çıkabilir deyince mecbur kaldımCanım daha çocuk sayılırsın, biraz gencliginin uykularının sevgililiginjn tadını çıkarırsın hemen gelmeyiversin cocuk bir şey olmaz:)
Öylemi anladm çok sağolun ne zaman kısmet olursa bakalımnormal kuşum. 2. gebeliğe çalışıyorum ilki 3. ayda tutmuştu, şuan 6. ayı bitirdim olacağı varsa oluyor stres yapma
HoşbuldumMerhaba, öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun! Planlı bir gebelik olsa bile, özellikle uzun bir aradan sonra yeniden anne olma fikri zaman zaman karmaşık duygular yaşatabilir. Bu oldukça doğal bir süreç. İnsan hem sevinebilir hem de endişelenebilir; bu iki duygu bir arada yaşayabilir.
Üçüncü çocuk fikrini hep istemiş olmanız, aslında içinizdeki sevgi ve bağlılık isteğini gösteriyor. Ancak şimdi düşündüğünüzden daha farklı bir hayatın kapılarını araladığınız için tereddüt ediyor olabilirsiniz. Bu duyguları kendinize yük olarak değil, bir adaptasyon süreci olarak görün.
Burada sizinle aynı yoldan geçen pek çok kişi var. Bu süreçte destek almak, hislerinizi paylaşmak çok kıymetli. Emin olun, çocuklarınız arasında doğacak olan bağ ve sizin bir kez daha yaşayacağınız annelik deneyimi, zamanla bu karmaşık duyguların yerini mutluluğa bırakacak.
Rabbim size güç ve kolaylık versin, yolculuğunuzun her anında huzur ve sağlıkla ilerlemeniz dileğiyle. Eğer içinden çıkamadığınız anlar olursa, buradayız, yalnız değilsiniz.
Güncelledim canım
Yenilesim canım
Hoşgeldin canım