2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Amin canım inşallah darısı başınıza yok alttan muayne etmedi ultrasonla baktı. Ayrıca alttan daha önce muayne olmuştum inan korkulacak hiç birşey yok ... İnşallah güzel haberlerle gelirsin ...

aa burada yazmışsın zaten :) ben alttan korkmuyorum da, bazı yerlerde sonrasında kanama yapıyor filan diye duydum. O yüzden olmasa daha iyi diyorum.

Allah razı olsun inşallah iyi olur rabbim yavrumu bağışlar inşallah.

Amin inşallah iyi olur haftaya gittiğimde inşallah her şey yolunda olur. Allah dualarımızı kabul etsin. Amin.

Canim yeni geldim doktordan benim doktorum yoktu önüme ilk çıkana girdim bebeği gördü ama çok küçük kalp atışında görüyorum ama tam değil eminolmaliyiz dedi yerleşme kanaması da olabilir dusuk te olabilir dedi sonra renkli utrasyona soktu kalp atışlarını dinlemek için ona başka biri baktı oda bebek kalp atışını gördüm dedi ama küçük duyamadim dedi ilaç vermedi doktor git bir hafta sonra gel dedi eve geldim baktım yine geldi peceteye hemde daha kirmizi valla bişey anlamadım canlılık var gibi konuştular ama sanki net değil bekleyip göreceğim bana destek olan tüm güzel iyi niyetli eylül annelerine teşekkür ederim ha birde ben dedim oğlu nda kanama olmadı genelde 2 ve 3 de olur dedi acaba oyle mi?

Doktorun dedigi gibi sürekli dinlen hic is yapma canım allahın izniyle bisey olmaz inşallah korkma bi çok insanda yasanan seyler bunlar

Canım sevindim bak kalp atışını bile görmüsler sıkma canını mümkün oldgunca cok yormamaya calış kendini

Canim sen bize cesaret verdin şimdi cesur olmak sırası sende insallah bişey olmaz eğer kötü bişey olsaydı söylerdi değil mi doktorun Rabbim korusun

Hadi canım seninde gözün aydın sende dinlen bol bol

Sagolun kizlar
bebegin kalbi ritmik atiyo ama yavas bugun 6+0 olmusum normal demi hizli atmamasi

Sağol canim bu aralar hem sağlıkla
Canım sevindim bak kalp atışını bile görmüsler sıkma canını mümkün oldgunca cok yormamaya calış kendini[/QUOT su aralar sıkıntılarım var insallah bebegim çok kuvvetli olur tutunur anasina

Kızlarrr en ilk belirtilerinizi ne zaman hissettiniz???? Yumurtlamadan kaç gün sonra :) ve kasıkta batma olayınız ne zaman basladi

Canim sen bize cesaret verdin şimdi cesur olmak sırası sende insallah bişey olmaz eğer kötü bişey olsaydı söylerdi değil mi doktorun Rabbim korusun
Dr hafif kanaman olabilir artarsa ara beni dedi. Korkuyorum inşallah her şey hepimiz için yolunda gider. Ayaklarımın altına yastık koydum yatıyorum şimdi.

zeynep4 benimde kanama alanı oluşmuş kesenin üst tarafında dedi senin kesenin ne tarafında?

10 gün rapor verdi. Hemen eve git yat hiç kalkma dedi.

Rahimde kanama alanı gördü mü? Kalp atışı başlayınca düşük oranı azalıyor, inş sen de biran önce atlatırsın.

Kızlarrr en ilk belirtilerinizi ne zaman hissettiniz???? Yumurtlamadan kaç gün sonra :) ve kasıkta batma olayınız ne zaman basladi
Benim yumurtlamadan hemen bikaç gün sonra göğüslerim çok acımaya başladı hala da öyle ve adete bir hafta kalada iştahsızlık. Kasıkta batma hiç olmadı sadece alttan bıçak batması oldu. Yumurtlamadan 10 gün sonrada testte çok silik gördüm şükür. İnşallah bu ay sende hamile kalırsın ve inşallah her şey yolunda gider.

Ben az önce dr dan geldim kanama alanım varmış rahimde. Bişey diyemiyorum rabbim bağışlasın inşallah bebeğimi. 10 gün yatıcam şimdi. Dua et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…