- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
Amin canım inşallah darısı başınıza yok alttan muayne etmedi ultrasonla baktı. Ayrıca alttan daha önce muayne olmuştum inan korkulacak hiç birşey yok ... İnşallah güzel haberlerle gelirsin ...
Allah razı olsun inşallah iyi olur rabbim yavrumu bağışlar inşallah.Pozitif ol dinlen kendi sağlığına odaklan sen iyiysen yavrun iyi olabilir. Negatif olmanın aslında hiçbirimize faydası yok böyle düşün. Ben ilk gebeliğimde hep kanama yaşadım öyle ki yatak çarşaf alez batardı gece yarısı hastaneye giderken kvalde teselli ederdi beni üzülme yaşın genç yine hamile kalırsın diye o kadar ki kanamam teselliye geçerdi kesin Bebek düştü diye. İlerleyen günlerde kanama yaşamandansa şimdi kanama olsa hormonlar Bebek sağlıklıysa tutunması için çalışır. Yat dinlen pozitif ol güzel hayaller kur Rabbim yardımcın olsun
Amin inşallah iyi olur haftaya gittiğimde inşallah her şey yolunda olur. Allah dualarımızı kabul etsin. Amin.Endişelenme canım, artık çoğu hamilenin yaşadığı bir durum. Çevremdeki arkadaşlarımın %50 sinde yaşandı bunlar diyebilirim. Ne kadar sakin kalırsan o kadar iyi olacak bebişin. Yat, dinlen, tadını çıkar bebeğinin. Allah' ın izniyle bişicik olmayacak, büyücek bebeklerimiz
Canim yeni geldim doktordan benim doktorum yoktu önüme ilk çıkana girdim bebeği gördü ama çok küçük kalp atışında görüyorum ama tam değil eminolmaliyiz dedi yerleşme kanaması da olabilir dusuk te olabilir dedi sonra renkli utrasyona soktu kalp atışlarını dinlemek için ona başka biri baktı oda bebek kalp atışını gördüm dedi ama küçük duyamadim dedi ilaç vermedi doktor git bir hafta sonra gel dedi eve geldim baktım yine geldi peceteye hemde daha kirmizi valla bişey anlamadım canlılık var gibi konuştular ama sanki net değil bekleyip göreceğim bana destek olan tüm güzel iyi niyetli eylül annelerine teşekkür ederim ha birde ben dedim oğlu nda kanama olmadı genelde 2 ve 3 de olur dedi acaba oyle mi?
Amin inşallah cümlemizinkini..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol dinlenin...
Doktorun dedigi gibi sürekli dinlen hic is yapma canım allahın izniyle bisey olmaz inşallah korkma bi çok insanda yasanan seyler bunlarDr dan çıktım kese haftasıyla uyumlu dedi yolk kesesine benzer bi yapı var gibi ama kesin diyemiyorum dedi. Kesenin üstünde kanama var dedi 10 gün istirahat yazdı sadece tuvalet ve banyo için kalk dedi. Haftaya çarşamba gel o gün hem yolk kesesi hem kalp atışı net gözükmeli dedi o gün 6+3 oluyorum. Hafif kanaman olabilir çok artarsa beni ara dedi. Dua eder misiniz benim için. Endişelenmeli miyim?
Canım sevindim bak kalp atışını bile görmüsler sıkma canını mümkün oldgunca cok yormamaya calış kendiniCanim yeni geldim doktordan benim doktorum yoktu önüme ilk çıkana girdim bebeği gördü ama çok küçük kalp atışında görüyorum ama tam değil eminolmaliyiz dedi yerleşme kanaması da olabilir dusuk te olabilir dedi sonra renkli utrasyona soktu kalp atışlarını dinlemek için ona başka biri baktı oda bebek kalp atışını gördüm dedi ama küçük duyamadim dedi ilaç vermedi doktor git bir hafta sonra gel dedi eve geldim baktım yine geldi peceteye hemde daha kirmizi valla bişey anlamadım canlılık var gibi konuştular ama sanki net değil bekleyip göreceğim bana destek olan tüm güzel iyi niyetli eylül annelerine teşekkür ederim ha birde ben dedim oğlu nda kanama olmadı genelde 2 ve 3 de olur dedi acaba oyle mi?
Canim sen bize cesaret verdin şimdi cesur olmak sırası sende insallah bişey olmaz eğer kötü bişey olsaydı söylerdi değil mi doktorun Rabbim korusunDr dan çıktım kese haftasıyla uyumlu dedi yolk kesesine benzer bi yapı var gibi ama kesin diyemiyorum dedi. Kesenin üstünde kanama var dedi 10 gün istirahat yazdı sadece tuvalet ve banyo için kalk dedi. Haftaya çarşamba gel o gün hem yolk kesesi hem kalp atışı net gözükmeli dedi o gün 6+3 oluyorum. Hafif kanaman olabilir çok artarsa beni ara dedi. Dua eder misiniz benim için. Endişelenmeli miyim?
Hadi canım seninde gözün aydın sende dinlen bol bolGeldim kislar kanama alani olusmus bebegi gorduk alttan bakti kalp atisida var ama yavaş yavaş atiyo dr yeni oluşmuş olabilir dedi pazartesi tekrar gel dedi proluton mu ne öle bi igne vurundum bekliycez dinlen bi tuvalete kalk dedi hayirlisi artik
Kızlar benimde bu cuma randevum var 4+6 olucak benim insallah bizde görürüz keseyi cuma iyi haberlerle gelelim insallahGözün aydın :) bizim tarihlerimiz aynı ben de bugün 5+0 olarak hesaplamıştım. Canım keseyi karından bakarak görebildi mi?
Canım sevindim bak kalp atışını bile görmüsler sıkma canını mümkün oldgunca cok yormamaya calış kendini[/QUOT su aralar sıkıntılarım var insallah bebegim çok kuvvetli olur tutunur anasina
Kızlar benimde bu cuma randevum var 4+6 olucak benim insallah bizde görürüz keseyi cuma iyi haberlerle gelelim insallah
Kızlarrr en ilk belirtilerinizi ne zaman hissettiniz???? Yumurtlamadan kaç gün sonra :) ve kasıkta batma olayınız ne zaman basladi
Dr hafif kanaman olabilir artarsa ara beni dedi. Korkuyorum inşallah her şey hepimiz için yolunda gider. Ayaklarımın altına yastık koydum yatıyorum şimdi.Canim sen bize cesaret verdin şimdi cesur olmak sırası sende insallah bişey olmaz eğer kötü bişey olsaydı söylerdi değil mi doktorun Rabbim korusun
Canım proluton veya progestan verdi mi?Dr hafif kanaman olabilir artarsa ara beni dedi. Korkuyorum inşallah her şey hepimiz için yolunda gider. Ayaklarımın altına yastık koydum yatıyorum şimdi.
Rahimde kanama alanı gördü mü? Kalp atışı başlayınca düşük oranı azalıyor, inş sen de biran önce atlatırsın.Canim yeni geldim doktordan benim doktorum yoktu önüme ilk çıkana girdim bebeği gördü ama çok küçük kalp atışında görüyorum ama tam değil eminolmaliyiz dedi yerleşme kanaması da olabilir dusuk te olabilir dedi sonra renkli utrasyona soktu kalp atışlarını dinlemek için ona başka biri baktı oda bebek kalp atışını gördüm dedi ama küçük duyamadim dedi ilaç vermedi doktor git bir hafta sonra gel dedi eve geldim baktım yine geldi peceteye hemde daha kirmizi valla bişey anlamadım canlılık var gibi konuştular ama sanki net değil bekleyip göreceğim bana destek olan tüm güzel iyi niyetli eylül annelerine teşekkür ederim ha birde ben dedim oğlu nda kanama olmadı genelde 2 ve 3 de olur dedi acaba oyle mi?
Benim yumurtlamadan hemen bikaç gün sonra göğüslerim çok acımaya başladı hala da öyle ve adete bir hafta kalada iştahsızlık. Kasıkta batma hiç olmadı sadece alttan bıçak batması oldu. Yumurtlamadan 10 gün sonrada testte çok silik gördüm şükür. İnşallah bu ay sende hamile kalırsın ve inşallah her şey yolunda gider.Kızlarrr en ilk belirtilerinizi ne zaman hissettiniz???? Yumurtlamadan kaç gün sonra :) ve kasıkta batma olayınız ne zaman basladi