Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah canım :) maşallah minigeKızlar 15,88 mm olmuş
Kalp atışı için henüz erken 2 hafta sonra bakalım dedi.
Yolk sac göründü, hatta bebişide gördüm
Gayet iyiymiş gelişimi.
Darısı başınıza ve kalp atışlarını duymaya
Eki Görüntüle 1742102
Oo masallah kesenizi de görmüşşünüz darısı başıma inşallahInsallah sağlıkla devam eder canım. Ben cuma günü gittim şükür çok çok küçük kese gözüküyo dedi dr çarşamba tekrar gel kese büyüyomu bakalım dedi. Ben günde 2 progestan 1 coraspin 1 folbiol kullanıyorum.
Bence görmez canım çünkü o dediğin süreçte bebek henüz anneye tuttunmus durumda değil yani tuplerde hücre şeklinde bildiğim kadarıyla onun için etkilenmemistir bence sıkma canını :) hem boyanın kanıtlanmış bi zararı yok hani kimyasal diye boyamayin diyolar :)Yeni anne adayları size bir şey danışmak istiyorum şimdi ben hamile oldugumu bilmeden saçımı boyattim düz siyaha..bebek zarar görür mu acaba bu evrede15 aralık son regl
Aynı durum bende de var tam iki katı degil ama %60üstü olduğu için çokta dert etmemeye çalışıyorum. Doktorumla telefonlaştık yarına çagırdı bakalım ne olacak...Kızlar doktorumla konuştum b-hcg değerimin cuma günü 431,40, pazar günü 763,40 oldu. iyi mi diye sordum. Tam iki katı değil ama yeterli gibi dedi. cumartesi günü de her şey yolundaysa karından görürüz keseyi dedi. Umarım her şey yolundadırcumartesi randevu aldım bakalım.
Kızlar 15,88 mm olmuş
Gayet iyiymiş gelişimi.
Eki Görüntüle 1742102
Başta şunu söyliyim sana çok dua ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :) ama yeter artık da içini ferah tut yazık sen uzuldu ce meleğin de üzülüyor, onun İçin üzme kendini sakin ol tamam mı :)Kızlar ben rahat olmaya çalışıyorum ama bazen öyle bi karamsarlığa kapılıyormu o an kopuyorum hayattan. Vesvese çok kötü bişey keşke hiç yapmasam. Çok su içtiğimden günde defalarca tuvalete çıkıyorum her gittiğimde kalbim ağzımda çarpıyo ilk işim peçeteyle kontrol etmek oluyo. Hamburger aklıma gelince iğreniyodum hep sürekli hamburgeri hayal edip iğrenmemin devam edip etmediğini kontrol ediyorum. Sürekli göğüslerimi yokluyorum. Halbuki dr a sordum göğüsler hep şiş kalmaz kimi zaman çok acır kimi zaman az acır dedi ama yok telkin etmek çok zor. Farkettim özellikle dr a gideceğim zaman artıyo bu hisler. Yarın dr kontrolüm var..Hemen dua ediyorum. Sizlerde dua eder misiniż? Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin.
Sanki beni anlatmışsın cnm.. benim elim de surekli gogsumde agri sanci var mi diye, tuvalete gidiyorum ayni korku.. daha once de soyledigim gibi bi kimyasal gebelik yasayinca iyice pimpirik biri oldum.. insallah sorunsuz bi hamilelik donemi geciririz hepbirlikte ve kucaklariz bebeklerimizi saglikla insallah...Kızlar ben rahat olmaya çalışıyorum ama bazen öyle bi karamsarlığa kapılıyormu o an kopuyorum hayattan. Vesvese çok kötü bişey keşke hiç yapmasam. Çok su içtiğimden günde defalarca tuvalete çıkıyorum her gittiğimde kalbim ağzımda çarpıyo ilk işim peçeteyle kontrol etmek oluyo. Hamburger aklıma gelince iğreniyodum hep sürekli hamburgeri hayal edip iğrenmemin devam edip etmediğini kontrol ediyorum. Sürekli göğüslerimi yokluyorum. Halbuki dr a sordum göğüsler hep şiş kalmaz kimi zaman çok acır kimi zaman az acır dedi ama yok telkin etmek çok zor. Farkettim özellikle dr a gideceğim zaman artıyo bu hisler. Yarın dr kontrolüm var..Hemen dua ediyorum. Sizlerde dua eder misiniż? Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin.
Kızlar 15,88 mm olmuş
Gayet iyiymiş gelişimi.
Eki Görüntüle 1742102
Homely_angel canım sakın stres yapma ben zamanında yaptım boşunaymış. Benim
24.gün 80
26.gün 154
30.gün 483 (aradan 4 gün gecmişti 600 civarı olmalıydı benim %67 artmıstı)
32.gün 832 çıktı. Yaklaşık 2 katıydı. 34.gün hcg baktırmadım çok çok küçük keseyi gördük şükür(vajinal). Cuma 4+5tim. Yarın 5+3 olucam nasipse. Demem o ki sakın stres yapma günaşırı min %66 artış olması yeterli.
Yarın sabah dr a gidicem inşallah kesem yeterince büyümüştür. Dua eder misin canım.
Amin saolasın inşallah cümlemizinGözün aydın kucağına da alırsın sağlıcakla inşallah
Az önce geldik, kese iyi büyümüş dedi, 5+2 ultrasona göre ve adetine göre 6+2 dedi yanı 7 henüz degil. Kalp atışı icin bir hafta beklemeliyiz haftaya salı tekrar gelin dedi.hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Gobektenmi bakti canim drAz önce geldik, kese iyi büyümüş dedi, 5+2 ultrasona göre ve adetine göre 6+2 dedi yanı 7 henüz degil. Kalp atışı icin bir hafta beklemeliyiz haftaya salı tekrar gelin dedi.
Dr a gidene kadar folikasit yeterli dr gidince kullanman gereken ilaç varsa verir canım. Değerin iyi maaşallah perşembe ilk baktırdığın yerde testi tekrarla inşallah artacaktır.Oo masallah kesenizi de görmüşşünüz darısı başıma inşallahben de bhcg yaptirdim bugün, 119 değerim. . bat dündü sanirim normal bi değer, persembe bi daha vericem artışı kontrol etmek icin..
Ben de folik asit kullaniyorum ama digerleri hakkinda cok bilgim yok kan sulandirici galiba? Bi sıkıntın yoktur inşallah canım
Ben varim cnm hipotiroidKizlar aranizda tiroid rahatsizligi olan var mi?
Allah razı olsun canım inşallah tez zamanda rabbim sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin.Başta şunu söyliyim sana çok dua ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :) ama yeter artık da içini ferah tut yazık sen uzuldu ce meleğin de üzülüyor, onun İçin üzme kendini sakin ol tamam mı :)
Dr a gidene kadar folikasit yeterli dr gidince kullanman gereken ilaç varsa verir canım. Değerin iyi maaşallah perşembe ilk baktırdığın yerde testi tekrarla inşallah artacaktır.
Hamdolsun bugünümüze canım. Kimyasalda kanaman adetten kaç gün sonra başlamıştı? Hem boşver düşünme geçmişi yarınlarımız güzel olacak Allahın izniyle.Sanki beni anlatmışsın cnm.. benim elim de surekli gogsumde agri sanci var mi diye, tuvalete gidiyorum ayni korku.. daha once de soyledigim gibi bi kimyasal gebelik yasayinca iyice pimpirik biri oldum.. insallah sorunsuz bi hamilelik donemi geciririz hepbirlikte ve kucaklariz bebeklerimizi saglikla insallah...