2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım benim çok sağol uzun uzun yazmışsın. ben de şu an 4+6 'yım. 3 gün var aramızda :) inşallah doğuma giderken de böyle sohbetler ederiz :)
Dualarım seninle, yarın güzel haberlerini okuyacağız inşallah :)
Ne demek canım sen ićini ferah tut yeterki. Yarın iyi haberlerle gelicem inşallah.

Hamdolsun bugünümüze canım. Kimyasalda kanaman adetten kaç gün sonra başlamıştı? Hem boşver düşünme geçmişi yarınlarımız güzel olacak Allahın izniyle.
Gebeligimi ogrendikten 8 gun sonra basladi cnm ama gebeligimi battan 6 gun sonra ancak ogrenebilmistim idrar testinde, gec dollenmeydi galiba zaten tutunamadi, gitti.. bu kez insallah..

Gebeligimi ogrendikten 8 gun sonra basladi cnm ama gebeligimi battan 6 gun sonra ancak ogrenebilmistim idrar testinde, gec dollenmeydi galiba zaten tutunamadi, gitti.. bu kez insallah..
Bu kez çok güzel olacak herşey yürekten inanalım. Rabbim hayırlı kılsın saglığıyla göndersin evlatlarımızı. Amin.

evet canım yaa, zaten doktoruma tam karar vermiş değilim :KK43: internette yazana göre 48-72 saat içinde ikiye katlanmalıymış. ona göre normal. off tam istediğim gibi bir doktor bulabilecek miyim acaba?
Canım ilk gebelikmi çok stres yapıyorsunuz ben gecen hafta eczaneden aldigim testle ogrendim gebeligimi hic kan vermedim bu hafta doktora randevu aldim o isterse yaptiricak zaten surekli kan verip artmismi diye kendinizi strese sokuyorsuniz ben ilk gebeligimdede kan testi yaptirmadim

Kizlar bugun b hcg 2321 cok şükür:nazar: cuma gunu de doktora gidicem kese icin.. Sizce karindan görünür mü bu degerle.. Vajinal istemiyorum da

Kızlar bugün ben de doktora gittim ultrasonla keseyi göremedi daha erken dedi cuma günü tekrar çağırdı. Adet sancısı gibi sancim olduğunu söyledim normal olduğunu sorun olusturmadigini söyledi. Ağrısı olanlar için yazdım bunu dert etmeyin boşuna. Keseyi gördük mü sıra kalp atışında inş hepsini sıkıntısız atlatiriz.
Tesekkürler adet sancisi bende de var normalmis demek insallah keseyide gòrurüz bebisleride

Kizlar bugun b hcg 2321 cok şükür:nazar: cuma gunu de doktora gidicem kese icin.. Sizce karindan görünür mü bu degerle.. Vajinal istemiyorum da
canım ben gittiğimde 3300 dü karından zor gördü karından görmesi için en az 5000 olması lazım bende perşembe vajinal baktırıcam 1 seferlik

Ben varim cnm hipotiroid
Ben de hipotiroidim canim kontrole gittin mi ben 75lik ilac kullaniyordum hamile oldugumu ogrendigim hafta degerlerim normaldi bi hafta sonra yukseldi ilacim 100e cikti bu hafta yine kontrolum var sende durum nedir

Ben de hipotiroidim canim kontrole gittin mi ben 75lik ilac kullaniyordum hamile oldugumu ogrendigim hafta degerlerim normaldi bi hafta sonra yukseldi ilacim 100e cikti bu hafta yine kontrolum var sende durum nedir
Ben kontrole gidemedim ama 75 kullanirken normaldi hersey. Catlatma ignesinden 10 gun sonra bi baktik 0,8 lerde olan deger birden 4,6 falan olmus. 125 kullaniyorum sadece pazar gunleri 100 kullaniyorum. Ama tahlil yaptirmadm henuz. Yukseldi demissin ya kaca yukselmisti

Allah razı olsun canım inşallah tez zamanda rabbim sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin.

Yok canım üzülmüyorumda bi evham gelip geçiyo işte. Dua okuyorum bol bol Allah kabul etsin.
Canim benim işte vesvese veriyor şeytan :) şeytanın en büyük zevk aldığı şey vesveseymis, onun için bizim görevimiz rahat olmak :) euzu Besmele çek bol bol :)

Canım ilk gebelikmi çok stres yapıyorsunuz ben gecen hafta eczaneden aldigim testle ogrendim gebeligimi hic kan vermedim bu hafta doktora randevu aldim o isterse yaptiricak zaten surekli kan verip artmismi diye kendinizi strese sokuyorsuniz ben ilk gebeligimdede kan testi yaptirmadim

evet canım ilk :) çok belli oluor di mi? :KK48:
ya her şey bilinmezlik bizler için çünkü ilk defa başımıza geliyor ve 10 ay bekledim. o yüzden şimdi böyleyim galiba :)

Ben kontrole gidemedim ama 75 kullanirken normaldi hersey. Catlatma ignesinden 10 gun sonra bi baktik 0,8 lerde olan deger birden 4,6 falan olmus. 125 kullaniyorum sadece pazar gunleri 100 kullaniyorum. Ama tahlil yaptirmadm henuz. Yukseldi demissin ya kaca yukselmisti
Canim 2den 6 ya yukselmis kusuratlarinj hatirlamiyorum.bu kadar cabuk yukselmesi de korkuttu beni insallah duzene girmistir persembe kan verecegik bakalim.seninkide hemen yukselmis demekki normal bu biraz icim rahatladi acikcasi

Masallah canim o gunleri de gormeyi nasip etsin Allah.canim karindan ultrasonla mi bakildi yoksa vajinal mi

DIPTISDIPTIS DIPTISDIPTIS gözünaydın canım rabbim kalp atışını duymayı sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Gozunaydin canim, darisi basimiza insallah :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah canım :) maşallah minige :nazar:

H

Hayırlısı olsun bana 4.1mm dediler kalp atışını gördük duyamadık ama ultrasonda kalp diye işaretlemişti orda kıpır kıpır hareket vardı. 15.88 çok iyiymiş bana niye öyle dedi dr ya kafama takıldı. Karataşta kime gidiyorsun?

maşallah bebişe ve sana. Gözün aydın tatlım :)

Teşekkürler kızlar :anneadayı:
5+3 iken karından bakıp görmüştü dr ve 5,40 mm idi. Vajinal usg olayına karşıyım. Düşük riski taşıyanlar için ciddi sıkıntı yaratabiliyor.
Umarım hepimizin sağlıkla gelir bebişleri. :emir_bebek:
Karataşta OSMAN ÇELİK dr adı. Şimdilik ona gidiyorum. Hastane güzel ve yakın olduğu için tercihim oldu :KK45: benim kese boyu 15,88 ama bebek daha minik, tabi bu yüzden 2 hafta sonra onun ölçümünü yapacak :KK53:

Canim 2den 6 ya yukselmis kusuratlarinj hatirlamiyorum.bu kadar cabuk yukselmesi de korkuttu beni insallah duzene girmistir persembe kan verecegik bakalim.seninkide hemen yukselmis demekki normal bu biraz icim rahatladi acikcasi
Evet canim surekli kontrol altinda olmak lazim. Bildigim kadariyla 2-3hafta bir tsh ölçümü yapilmali

Bence görmez canım çünkü o dediğin süreçte bebek henüz anneye tuttunmus durumda değil yani tuplerde hücre şeklinde bildiğim kadarıyla onun için etkilenmemistir bence sıkma canını :) hem boyanın kanıtlanmış bi zararı yok hani kimyasal diye boyamayin diyolar :)
Sağol cnm inşaa dediğiniz gibi olur gerçi hamile olduğunu bilmeden hamama gidenler lazer yaptıranlar ilaç icenlerde var..Inş hepimiz için sağlıklı güzel hayirli doğumlar nasip olur

X