2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Yeni anne adayları size bir şey danışmak istiyorum şimdi ben hamile oldugumu bilmeden saçımı boyattim düz siyaha..bebek zarar görür mu acaba bu evrede 15 aralık son regl
Ben ilk hamileligimde organik sac boyalari ile boyuyordum ama. Hadi o zaman pek beyazim yoktu simdi artik boyamam gerekiyor ne yapicam bilmiyorum.
Bence bir sey olmamistir icini ferah tut. O kadar hassas degil bebeklerimiz onlari basta Allah sonra da bizim bedenlerimiz koruyor.

Guzel haberlerle gel. :) Kalbini duyarsiniz belki bebeginizin...

Hayirli haberlerni bekliyrz bizimde yarin randevumz kalp atisi icin gidecez insallah hepimz duyarz miniklerimzn pıt pıtlarni

Benimde tam 6+3 aslında dr keseyi izlemek için çağırmıştı. 2 hafta sonrada kalp atışı için gelmemi istemişti ama diyeceğim nolur bakın var mı diye

Hadi hayırlısı Mutlu Mutlu geri don, benimde bu gün randevum var hem kese hem kalp atışı icin. :)

Ay ne güzel umarım mutlu sonuçlarla döneriz

Hayirli haberlerni bekliyrz bizimde yarin randevumz kalp atisi icin gidecez insallah hepimz duyarz miniklerimzn pıt pıtlarni

Umarım duyarız ben baya stres yaptım

Kızlar doktorumla konuştum b-hcg değerimin cuma günü 431,40, pazar günü 763,40 oldu. iyi mi diye sordum. Tam iki katı değil ama yeterli gibi dedi. cumartesi günü de her şey yolundaysa karından görürüz keseyi dedi. Umarım her şey yolundadır cumartesi randevu aldım bakalım.

Tam 2 kati artmasi gerkmiyo diye biliyorm ben cnm yeterli artis gosterms bence.bu doktrlr bize zorla stres yaptiriyor ya

canım cumartesi günü 6000 civarı olur değerin karından görürsün büyük ihtimal
hayırlı haberler inşallah

Hepsinin içeriği aynı isimleri farklı sadece. Dediğin gibi bana da öyle dediler hangi gen olduğu çok önemliymiş.

Bide saç kesme mevzusu var bende onu anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…