Ben ilk hamileligimde organik sac boyalari ile boyuyordum ama. Hadi o zaman pek beyazim yoktu simdi artik boyamam gerekiyor ne yapicam bilmiyorum.Yeni anne adayları size bir şey danışmak istiyorum şimdi ben hamile oldugumu bilmeden saçımı boyattim düz siyaha..bebek zarar görür mu acaba bu evrede15 aralık son regl
Guzel haberlerle gel. :) Kalbini duyarsiniz belki bebeginizin...Bugün randevımız var umarım iyi gelişiyordur
Geçen hafta sadece kese görünmüştü 5,40mm bu hafta büyümüştür umarım.
Doktora gitmek iyi oluyorda ben biraz stres yapıyorun kötü birşey varsa diye
maşallah canım iyi dayanmışsın ne kadarlık minik :)Can'ım selam :) bu gün randevum var ilk ultrason. Haber veririm sana
Hayirli haberlerni bekliyrz bizimde yarin randevumz kalp atisi icin gidecez insallah hepimz duyarz miniklerimzn pıt pıtlarniBugün randevımız var umarım iyi gelişiyordur
Geçen hafta sadece kese görünmüştü 5,40mm bu hafta büyümüştür umarım.
Doktora gitmek iyi oluyorda ben biraz stres yapıyorun kötü birşey varsa diye
Hayirli haberlrle dön insallahHadi hayırlısı Mutlu Mutlu geri don, benimde bu gün randevum var hem kese hem kalp atışı icin. :)
Sağol Can'ım haber vereceğim buradanHayirli haberlrle dön insallahmerakta birakma bizi de
Hayirli olsn masallahh Allahm esirgesn.saglikla kucagina da alirsn insallahMerhaba bende hamileyim 4 senedir bu anı bekledim şükürler olsun 5 haftalık
7 haftalık su an Can'ım, ilk gittiğimde adet günüm geçmemişti kadın direk bu tarihi verdi ikisi bir arada olsun diye. Zor dayandım vakit geçmedi:)maşallah canım iyi dayanmışsın ne kadarlık minik :)
Gözün aydın kucağına da alırsın sağlıcakla inşallahMerhaba bende hamileyim 4 senedir bu anı bekledim şükürler olsun 5 haftalık
selam kızlar nasıl gidiyo bebişler nasıl
rabbim olmayanlara da nasip etsin hayırlısıyla
kalp atışlarını duyanlar ne zaman duydunuz?
ben bugün 5+5 im
6+3 te kontrolümüz var kalp atışı için kesin duyar mıyız yaaa
Hadi hayırlısı Mutlu Mutlu geri don, benimde bu gün randevum var hem kese hem kalp atışı icin. :)
Hayirli haberlerni bekliyrz bizimde yarin randevumz kalp atisi icin gidecez insallah hepimz duyarz miniklerimzn pıt pıtlarni
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz :)7 haftalık su an Can'ım, ilk gittiğimde adet günüm geçmemişti kadın direk bu tarihi verdi ikisi bir arada olsun diye. Zor dayandım vakit geçmedi:)
Benimde tam 6+3 aslında dr keseyi izlemek için çağırmıştı. 2 hafta sonrada kalp atışı için gelmemi istemişti ama diyeceğim nolur bakın var mı diye
ayyy inşallah duyarsın canımm heyecan yaptım haber ver mutlaka :)
hayırlı olsun canım ben 1 yıl zor bekledim rabbim sabrının sonunu selamet etmiş çok şükürMerhaba bende hamileyim 4 senedir bu anı bekledim şükürler olsun 5 haftalık
ben de oluyo bel ağrısı ama uyumayacak kadar değilInanilmaz bel agrim var gecs uyuyamiyoru ya sizin oluyo mu
Tam 2 kati artmasi gerkmiyo diye biliyorm ben cnm yeterli artis gosterms bence.bu doktrlr bize zorla stres yaptiriyor yaKızlar doktorumla konuştum b-hcg değerimin cuma günü 431,40, pazar günü 763,40 oldu. iyi mi diye sordum. Tam iki katı değil ama yeterli gibi dedi. cumartesi günü de her şey yolundaysa karından görürüz keseyi dedi. Umarım her şey yolundadırcumartesi randevu aldım bakalım.
canım cumartesi günü 6000 civarı olur değerin karından görürsün büyük ihtimalKızlar doktorumla konuştum b-hcg değerimin cuma günü 431,40, pazar günü 763,40 oldu. iyi mi diye sordum. Tam iki katı değil ama yeterli gibi dedi. cumartesi günü de her şey yolundaysa karından görürüz keseyi dedi. Umarım her şey yolundadırcumartesi randevu aldım bakalım.
Hepsinin içeriği aynı isimleri farklı sadece. Dediğin gibi bana da öyle dediler hangi gen olduğu çok önemliymiş.@tepeler @Besyildiz kızlar ben de cumartesi keseyi görebilirsek iğne kullanmaya başlayacağım ve bildiğin çok korkuyorum her akşam ya Allah sabır versin. 3 gende heterozigot bana hematolog da, perinatolog da birkaç doktor kullan dedi. ( sanırım hangi genler olduğu, kombinasyonu önemli) büyük ihtimalle clexane verecek ama hibor da muadili heralde?
Bide saç kesme mevzusu var bende onu anlamıyorum...Ben ilk hamileligimde organik sac boyalari ile boyuyordum ama. Hadi o zaman pek beyazim yoktu simdi artik boyamam gerekiyor ne yapicam bilmiyorum.
Bence bir sey olmamistir icini ferah tut. O kadar hassas degil bebeklerimiz onlari basta Allah sonra da bizim bedenlerimiz koruyor.