2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim seni merak ettim basil oldun gittin mi doktora falan.insaallah her sey yolundadir

Canım ben de aynen senin gibiyim, hatta eve senden de geç geliyorum 11 saat oluyor. Bulantım filan yok. Göğüsler hassas sadece ve sol kasıkta arada bir batma var. Ama çok sakin geçiren arkadaşlarım oldu. Umarım her şey yolundadır.

Homely_angel inşallah herşey yolunda gidecek gereksiz evhamlar yapıyoruz rabbim nasip eylemişse gelecek bebişlerimiz. Yüce rabbim inşallah nasip eylemiştir.

Tam 2 kati artmasi gerkmiyo diye biliyorm ben cnm yeterli artis gosterms bence.bu doktrlr bize zorla stres yaptiriyor ya

evet canım yaa, zaten doktoruma tam karar vermiş değilim internette yazana göre 48-72 saat içinde ikiye katlanmalıymış. ona göre normal. off tam istediğim gibi bir doktor bulabilecek miyim acaba?

Masallah canim o gunleri de gormeyi nasip etsin Allah.canim karindan ultrasonla mi bakildi yoksa vajinal mi

Homely_angel canım sakın stres yapma ben zamanında yaptım boşunaymış. Benim
24.gün 80
26.gün 154
30.gün 483 (aradan 4 gün gecmişti 600 civarı olmalıydı benim %67 artmıstı)
32.gün 832 çıktı. Yaklaşık 2 katıydı. 34.gün hcg baktırmadım çok çok küçük keseyi gördük şükür(vajinal). Cuma 4+5tim. Yarın 5+3 olucam nasipse. Demem o ki sakın stres yapma günaşırı min %66 artış olması yeterli.

Yarın sabah dr a gidicem inşallah kesem yeterince büyümüştür. Dua eder misin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…