- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 37
Canim seni merak ettim basil oldun gittin mi doktora falan.insaallah her sey yolundadirŞuanda çokta agrim var canim ya sol kasikima bıçak batıyor belimde odun var rahminde aşağıya çekilio adet ağrısı gibi ama çok fazla iki gundur biseycim yokttu. En son düştüğünde de böle ağrıların vardı . dua et ne olursun çok korkuyorum( negatif dusubmicrm dior um ama elinde degil
Bu arada eşim çok istekli şimdiden bebek arabalarına bakmaya başladı dur bakalım şu 3 ay bişey düşünmeyelim diyorum ama gelin görünki içimde neler yaşıyorum bebeğimin herşeyi hazır hayallerimde Allah nasip ederse..
Birde sabah 7.30da çıkıyorum evden akşam 18.30da geliyorum min. 10 saat sandalyedeyim. Dr a sordum sağlıklı gebelikse bunlar engel değil dedi. Rahat edicem diyosan rapor yazayım dedi siz öyle diyosanız gerek yok dedim 45 dk oturduktan sonra bi 10-15 dk ofiste dolan dedi. Benim hiç ağrım yok. Göğüslerim ve iştahsızlık dışında hiçbirşey yok. Bu da endişelendiriyo sanırım. Her şey günlük hayatımdakiyle o kadar aynı ki.. Sadece ne hikmetse haftasonu 1 kez istifra ettim.
Bulantısı olan arkadaşlara sormak istiyorum bulantı her sabah sürekli oluyo mu yoksa bazen oluyo bazen olmuyo mu?
kızlarrr bana cevap vermedınızzzkızlarrrr bhcg 3000 cıktı sizce bebeğim ne kadarlık
Canım ben de aynen senin gibiyim, hatta eve senden de geç geliyorum 11 saat oluyor. Bulantım filan yok. Göğüsler hassas sadece ve sol kasıkta arada bir batma var. Ama çok sakin geçiren arkadaşlarım oldu. Umarım her şey yolundadır.
Canım döllenme tarihine göre değişir örneğin kiminin 30.gün 3000dir kiminin 35.gün... Dr a gidebilirsin artık keseyi görebilirsiniz inşallah.kızlarrr bana cevap vermedınızzz
Ben ilk hamileligimde organik sac boyalari ile boyuyordum ama. Hadi o zaman pek beyazim yoktu simdi artik boyamam gerekiyor ne yapicam bilmiyorum.
Bence bir sey olmamistir icini ferah tut. O kadar hassas degil bebeklerimiz onlari basta Allah sonra da bizim bedenlerimiz koruyor.
Sağol cnm haklısın hamileyken sacini boyayan çok kişi var..Allah a emanet...neyseki ben siyaha boyadim dinim ciksada belli olmaz sende sadece diplerine çok az miktar kullanirsin ama yinede doktoruna danis
Amin canimmerhaba eylül anne adayları;
bende geçen sene bugün öğrendim küçük Sarp'ımı eczaneden aldığım testle inanılmaz heyecanlanmıştım hepinize hayırlı olsun diyorum inşallah sağ salim kavuşursunuz evlatlarınıza
ayh ınsallah canm yaa tsk ederımCanım döllenme tarihine göre değişir örneğin kiminin 30.gün 3000dir kiminin 35.gün... Dr a gidebilirsin artık keseyi görebilirsiniz inşallah.
Tam 2 kati artmasi gerkmiyo diye biliyorm ben cnm yeterli artis gosterms bence.bu doktrlr bize zorla stres yaptiriyor ya
canım cumartesi günü 6000 civarı olur değerin karından görürsün büyük ihtimal
hayırlı haberler inşallah
Homely_angel inşallah herşey yolunda gidecek gereksiz evhamlar yapıyoruz rabbim nasip eylemişse gelecek bebişlerimiz. Yüce rabbim inşallah nasip eylemiştir.
Sen de kullanıyor musun iğne?Hepsinin içeriği aynı isimleri farklı sadece. Dediğin gibi bana da öyle dediler hangi gen olduğu çok önemliymiş.
Bide saç kesme mevzusu var bende onu anlamıyorum...
Gözünaydın canım hoşgeldin aramıza.Merhaba bende hamileyim 4 senedir bu anı bekledim şükürler olsun 5 haftalık
Masallah canim o gunleri de gormeyi nasip etsin Allah.canim karindan ultrasonla mi bakildi yoksa vajinal miKızlar 15,88 mm olmuş
Kalp atışı için henüz erken 2 hafta sonra bakalım dedi.
Yolk sac göründü, hatta bebişide gördüm
Gayet iyiymiş gelişimi.
Darısı başınıza ve kalp atışlarını duymaya
Eki Görüntüle 1742102
Kızlar 15,88 mm olmuş
Gayet iyiymiş gelişimi.
Eki Görüntüle 1742102
Şu anda sadece coraspin kullanıyorum...Sen de kullanıyor musun iğne?
Kızlar doktorumla konuştum b-hcg değerimin cuma günü 431,40, pazar günü 763,40 oldu. iyi mi diye sordum. Tam iki katı değil ama yeterli gibi dedi. cumartesi günü de her şey yolundaysa karından görürüz keseyi dedi. Umarım her şey yolundadırcumartesi randevu aldım bakalım.
Gozunaydin canim, darisi basimiza insallah :)Kızlar 15,88 mm olmuş
Gayet iyiymiş gelişimi.
Eki Görüntüle 1742102