- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
Amin cnm insallahAmin canım inşallah. Şu 3 ayı dolduralım Allahın izniyle sonra bi nebze rahatlayacağımı düşünüyorum. Hele hareketlerini hissettiğimizde çok daha rahat olucaz Allahın izniyle. Rabbim hepimize göstersin o günleri. Amin.
HosgeldinSlm kızlar bende az önce ıdrar testi yaptım evde pozitif çıktı pers kan vereceğim ınş bende eylül Annesi olurum..çok heyecanlıyım..sol kasikta hafif batma var ve yoğun akıntı göğüs uclarim biraz sizlio ama belirgin agri yok aşırı uyku halide çabası ... En son 15 aralık regl oldum 26 27 günde bir oluyorum normalde bugün 29.günüm direk çıktı testte ınş hepimiz için hayırlısı olur sağlıkla alırız evlatlarimizi kucagimiza
Hamile oldugunu bilmeden yani adet gecikmesinden once yaptigin seylerde bebege birsey olmuyor diye biliyorum cunku dogal seleksiyon zarar gorurse zaten sen farketmeden hamile kaldigini vucut adet gorur gibi atiyor bebegi o nedenle endisekenme cnm biseycik olmaz.Yeni anne adayları size bir şey danışmak istiyorum şimdi ben hamile oldugumu bilmeden saçımı boyattim düz siyaha..bebek zarar görür mu acaba bu evrede 15 aralık son regl