2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Amin canım inşallah. Şu 3 ayı dolduralım Allahın izniyle sonra bi nebze rahatlayacağımı düşünüyorum. Hele hareketlerini hissettiğimizde çok daha rahat olucaz Allahın izniyle. Rabbim hepimize göstersin o günleri. Amin.
Amin cnm insallah
Slm kızlar bende az önce ıdrar testi yaptım evde pozitif çıktı pers kan vereceğim ınş bende eylül Annesi olurum..çok heyecanlıyım..sol kasikta hafif batma var ve yoğun akıntı göğüs uclarim biraz sizlio ama belirgin agri yok aşırı uyku halide çabası :KK43:... En son 15 aralık regl oldum 26 27 günde bir oluyorum normalde bugün 29.günüm direk çıktı testte ınş hepimiz için hayırlısı olur sağlıkla alırız evlatlarimizi kucagimiza
Hosgeldin
Yeni anne adayları size bir şey danışmak istiyorum şimdi ben hamile oldugumu bilmeden saçımı boyattim düz siyaha..bebek zarar görür mu acaba bu evrede :KK43: 15 aralık son regl
Hamile oldugunu bilmeden yani adet gecikmesinden once yaptigin seylerde bebege birsey olmuyor diye biliyorum cunku dogal seleksiyon zarar gorurse zaten sen farketmeden hamile kaldigini vucut adet gorur gibi atiyor bebegi o nedenle endisekenme cnm biseycik olmaz.

Amin cnm insallah

Hosgeldin

Hamile oldugunu bilmeden yani adet gecikmesinden once yaptigin seylerde bebege birsey olmuyor diye biliyorum cunku dogal seleksiyon zarar gorurse zaten sen farketmeden hamile kaldigini vucut adet gorur gibi atiyor bebegi o nedenle endisekenme cnm biseycik olmaz.
Sağol cnm içimi rahatlattn

Kızlar 2 gundur hiç biseyim yoktu ne kaşık ne bel ağrısı korkuyordum belirti yok DİE şimdide ayakların usudu okadar fena agrim sancim varki yine korkuyorum. Ya bebeklerin yine bırakırsa beni. Dualara sigindim Rabbim sigindim. Kanamam mi var DİE WC ye gidiyorum sürekli akintim çok. Perşembe felsefe hayırlı sevinçli sonuçlar alsak
Cnm benim de çok agrim oluyor ama kanamam yok çok şükür dun doktoruma sordum boyle şiddetli agri normal mi diye, kanama olmadigi sürece sorun yok agrin olunca uzan dinlen dedi

Şuanda sadece coraspin kullanıyorum . Devamında da iğne kullanmıycam gibi gözüküyor çünkü 3 tane profösere gittim biri gebelik takibimi yapacak bitaneside hematolog diğeri çerrahpaşada hiç biri iğne vermiyor. Aspirin senin durumunda yeter diyorlar hatta cerrahpaşadaki onuda demiyor Ama bir önceki hamileliğimde normal bi doktora gittim o direk verdi 9 ay kullandım.
Bu ara senin heterozigotun hangi faktördü canım

En azından hematologa gözük kan değerlerine bakılsın canım...

Göbek deliginden beş parmak sonrasıdan itibaren baş parağınla işaret parmağının arasına etini sıkıştır iğneyi öyle yap çektikten sonrada pamukla biraz bastırıp bekle hem morarmıyor hemde daha az acıyor. Ben dokuz ay boyunca kendime böyle yaptım
İkinci kayıbımdan sonra kendi istegimle araştırıp öğrendim doktor böyle bişeyden bahsetmedi bile bana... Belirli bir süre sonra iğneye alışıyorsun canım. Şimdi kullanmıyorum nasıl geçecek onuda bilmiyorum...
Bende 677 ve 1298 genleri heterozigot. Aslında majör bir faktör değilmiş ama yine de başlayalım dedi doktor. Kan akışı izlenene kadar iğneyi kullanacağım, sonra duruma göre bırakacağım veya devam edeceğim.

Cnm benim de çok agrim oluyor ama kanamam yok çok şükür dun doktoruma sordum boyle şiddetli agri normal mi diye, kanama olmadigi sürece sorun yok agrin olunca uzan dinlen dedi
Sağol canım bende çok korktum kanamam oluvak DİE olmadı çok sukur bugün daha iyiyim

kızlar ben bugun doktora gittim ilk defa bugun normalde benım adet gunumdu doktor keseyı henuz cok yenı dedıgı ıcın goremedı carsamba tekrar randevu verdı eger karından goremezsem vajınal bakıcam dedı. benim merak ettiğim şu siz keseyi görmeden ailenize söyledinizmi? ben paylaşmayı cok istiyorum fakat esım cok garantıcı.. keseyı gormeden soylemeyelım dıyo.:KK64::110:
Kalp atışlarını gördükten sonra söylemek daha mantıklı geliyor bana...

Ediyor canim ben hala yerlesme kanamasi olmasindan suphelnyrm.kanama falan yoktu aslinda muayine masasindan kalkip peceteye silince kanama oldu ve halada devam ediyor.bende senin gibi progestrn vs.sordum bebegi gormeden baslanmaz dedi kestirdi atti
Cok ilginç, bazı doktorları anlamıyorum. Ben hamile kaldığımda enfeksiyon vardı ve hamilelikten emin olunca hemen gebeliğe uygun fitil verdi doktor ve düsuge karsi da progestan yazdi. Hemde bebegi görmemiştik daha bir kac günlüktü

Ben gobek deliginden 3 parmak sonrasina vuruyorum yanlismi
Bana doktorda hemşire de beş parmak demişti bende hep öyle yaptım. İstersen bi danış...

Bende 677 ve 1298 genleri heterozigot. Aslında majör bir faktör değilmiş ama yine de başlayalım dedi doktor. Kan akışı izlenene kadar iğneyi kullanacağım, sonra duruma göre bırakacağım veya devam edeceğim.
Sonrasında aspirinle mi devam edeceksin çünkü gebeliğin ilerleyen haftalarında bu faktörlere sahip olmayanlarda bile pıhtılaşma oranı artıyormuş. Bende aspirini 32. haftaya kadar kullanıcam çünkü bebeğin kalbini etkiliyor dediler.Daha sona ne yapıcam hiç bilmiyorum...

Ruhen çok sıkıntılı olur da dua etmek isterseniz Araf 189, Kehf 25/26 okuyabilirsiniz . Bana da teyzem söyledi çocuk sahibi olmak isteyenler içinmiş...

Bugün randevımız var umarım iyi gelişiyordur :anneadayı:
Geçen hafta sadece kese görünmüştü 5,40mm bu hafta büyümüştür umarım.
Doktora gitmek iyi oluyorda ben biraz stres yapıyorun kötü birşey varsa diye:KK17:

selam kızlar nasıl gidiyo bebişler nasıl :emir_bebek:
rabbim olmayanlara da nasip etsin hayırlısıyla
kalp atışlarını duyanlar ne zaman duydunuz?
ben bugün 5+5 im
6+3 te kontrolümüz var kalp atışı için kesin duyar mıyız yaaa

Bugün randevımız var umarım iyi gelişiyordur :anneadayı:
Geçen hafta sadece kese görünmüştü 5,40mm bu hafta büyümüştür umarım.
Doktora gitmek iyi oluyorda ben biraz stres yapıyorun kötü birşey varsa diye:KK17:
Hadi hayırlısı Mutlu Mutlu geri don, benimde bu gün randevum var hem kese hem kalp atışı icin. :)

selam kızlar nasıl gidiyo bebişler nasıl :emir_bebek:
rabbim olmayanlara da nasip etsin hayırlısıyla
kalp atışlarını duyanlar ne zaman duydunuz?
ben bugün 5+5 im
6+3 te kontrolümüz var kalp atışı için kesin duyar mıyız yaaa
Can'ım selam :) bu gün randevum var ilk ultrason. Haber veririm sana

tepeler tepeler B Besyildiz kızlar ben de cumartesi keseyi görebilirsek iğne kullanmaya başlayacağım ve bildiğin çok korkuyorum her akşam ya Allah sabır versin. 3 gende heterozigot bana hematolog da, perinatolog da birkaç doktor kullan dedi. ( sanırım hangi genler olduğu, kombinasyonu önemli) büyük ihtimalle clexane verecek ama hibor da muadili heralde?

X